Saç Ekimi Sonuçları
yanlış bilgi ,finasterdi tam tersi testesteronu yükseltir.finasteridin yaptığı iş 5 alfa redüktaz enzimini inhibe ederek testesteronun dht dönüşümünü engeller yani dht düşerken doğal olarak testesteron yükselir.
Kaan beyle konuştuk bu konuyuEn iyi ilaçları kullanıyorsun devam et dedi Hatta dönor kısımlarına bile çok iyi gelir dedi Ne Kaan bey ne Koray bey Yan etki olur demedi Beni çözmüş olmaları kürek ki gerçekten yan etki görmedim Ancak Ekim saçları kendine tam gelsin İnşallah yarıya indireceğim
Hakkında hayırlısı olur inşallah
Gönül isterki senin dediğin gibi hiç kullanmamak Ancak söz konusu saç olunca Ben bir başka oluyorumYavaş yavas yüzüm gülüyor ( bırakta biraz güleyim)İnşallah felaketim olmaz
Görünüm güzel ancak daha tamamlanmamış. Bence daha güzel olacak.
Taradığım zaman güzel oluyor Dağınıkken biraz belli oluyor Süreç daha çok erken evetBu halimede sonsuz teşekkürler olsun Allah'a Baya toparladi saçlar
Taramadığımız zaman saçlarda minyatürleşme olan bir çok saçta görüntü çok iyi olmuyor. Ben mesela saçlarımı kestirirken zayıf olan bölgelere kat bıraktırıyorum. Önemli olan saçlarınızın dışardan iyi görünmesi, sizin saçların şuan gerçekten maşallahı var . Daha da iyi olmasını umuyorum...
Ekim öncesi tepeyi aynı şartlarda ve ışıkta görebileceğimiz fotoğraf olmadığı İçin çok kıyas şansımız yok. Ama şuanki durumunu sorarsan gayet güzel.. sağlıklı hiç dökülmemiş bir kafaya yakın sıklık ve güzellikte..