Saç Ekimi Sonuçları
Yaziyi okuyunca norwood 7 cikacak sandim. Ben senin yerinde olsam ekim bile yaptirmazdim.
Abi ne adamsın ya tim yazınk okudum baştan sona baya kel saçsız birisim diye bekliyodum bi baktım orman gibi saçlar ekim yaptıranlar bu sonucu alamıyor Allah iyiliğini versin yıllarca kendini boşuna kasmışssın sonucunda çok güzel olmuş ama baya saç varmış be sende abi ekime gerek bile yok yani bence
Dinodin şaka maka derken hakketten ekimi patlattın. Hemde gerçekten bu işi hakkıyla ve titizlikle yapan bir merkezde yaptırdın damada bu yakışırdı.Kaan hocanın çalıştığı teknik sebebi ile bu sayılarda ekim yaptıgını ilk defa gördüm. Saç kaliten çok iyi tek dezavantaj minyatür saç telinin çokluğu.Ücret olarak ne kadar ödedin Dinodinim? Operasyon kaç gün sürdü toplam 4 mü 3 mü anlayamadım,Umarım allah emeklerinin karşılığını misli ile verir.Takipteyim konunu yakınen.. çok eğitici ve keyifli olacağından eminim
Sonucunu nerden gördünüz? Arkadaş daha yeni ektirmiş
Reis saate baktım okumadan uzunluğa tam yapıyodum yorumu, orda namaz dikkatimi çekti yazmadım.Hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin.Lakim, komple kel değilmişsin boşuna stres yapmışsın ama sonu hayır olsun😉
saçlar ıslatılmış seyrek gösterilmiş ona rağmen sık aslında 4000 greft gereksiz olmuş biraz.muttalip keser 2000 grefte hallederdi ,kuru hali koyduğun resim aslında saç problemi olmadığını gösteriyor.neyse umarım istediğin gibi olur saçların hayırlı olsun ekimin.
saçlarınız çıkınca psikolojiniz de düzelir umarım. okuduğum satırlardan psikolojinizin yerinde olmadığını sezdim. her şey gönlünüzce olsun
çok doğru bi tespit muttalip hoca bunu 2000 bin greft ile hallederdi