SELAMLAR DİNODİN, BİRKAÇ SORUM VAR YYANITLARSAN ÇOK SEVİNİRİM, ÖNCELİKLE BİR ŞANSIN DAHA OLSA BUGUN Kİ UCRETLERİYLE YİNE KAAN PEKİNERE Mİ GİDERDİN BASKASINA MI? KAAN PEKİNER SANA KAÇ GÜNDE GREFTLERİ KAÇAR KAÇAR BÖLEREK VE KAÇ SAATTE EKİM YAPTI? KİŞİLİĞİ NASIL BİR DOKTOR BİREBİR İLGİLENİYOR ÖNEM GÖSTERİYOR MU? LONG FUE YANİ UZUN EKİM YAPIYOR MU BİLGİN VAR MI? KANALI AÇMA VE YERLESTİRME İŞLEMİNİ BİZZAT SADECE KENDİSİ Mİ YAPIYOR? SAÇIMI GÜVENLE EMANET EDEBİLİRMİYİM FAZLA KREDİM KALMADI..
Aleykumesselam ve rahmetullah.
Bak cancağızım!!!
Soru sorduğun için teşekkür ederim
1. SORUNUN YANITI
Ne demek bir şansım daha olursa
Yani pek anlamadım bu soruyu
Eğer maddiyat kısmını dersen, bende kafirlerde bile bulunmayan mal var çok şükür. Eğer manevi dersen adına şans denmez, artık kader kısmettir. Yine de şansım olmassa şans yaratır gene KAAN BEY'ime giderdim. Zaten vertex bölgesi için gene bir şeyler daha yapılacak inşallah ve yine KAAN BEY olur inşallah. Bu günkü ücretler veya başka zamanki ücretler beni kasmaz sanırım. KARANLIK İŞLERDE ÇALIŞTIĞIM GÖRÜLMÜŞTÜR.
2.SORUNUN YANITI
KAAN BEY'e giderdim ve daha nicesine
KORAY BEY
MUTTALİP BEY
HLC BEYLER
SERKAN AYGİN BEYLER
ŞAHİN CANIM BEYLER
ESMA SERKAN BEYLER
SİBEL HANIM gibi yerlere gözüm kapalı giderdim.
Benim kendim için istediğim önemli değildi, onların benim için istediği önemliydi. Çünkü bu ekimciler bizim için iyi olanı bizden iyi biliyorlar; o yüzden kendimi isteklerim için onlara teslim ederdim onların benim için istediklerine...
3.SORUNUN YANITI
KAAN BEY'im dört güne böldü ekimi. ( DETAYLI BİLGİ İÇİN BU KONUMUN İLK MESAJIMI VE ACİKLAMAMİ ) okumanı tavsiye ederim. Günde 1.000 bin greft. Sabah öğlene kadar 500 greft , öğleden sonra 500 greft olmak üzere iki seans yaptı. Her seans bir digerinden bağımsız olarak çıkarılıp ekildikten sonra bir diğerine geçildi.
4. SORUNUN YANITI.
Keşke bu soruyu alıştıra alıştıra sorsaydın
Ben şimdi nasıl tarif ederim O harikaları içinde bulunduran adamı ( KAAN PEKİNER'i)
Onun kişiliğini benden üç yaş büyük olan abime benzettim, benden büyük abim olmadı, KAAN BEY abim oldu, onunla
gönül sırdaşı,
anlaşdaşı,
Kan bağından gelen bir sıcaklığı gördüm. Uzun zamandır gurbette olan abimi ziyaret etmiş gibiydim o da onun gibiydi.
O'nun kişiliği yolda bir yaşlıyı görüp, sırtında taşıyıp karşı tarafa geçirendir
O'nun kişiliği merhametle dolu, karşındakine empati yoluyla yaklaşandır.
Onun kişiliği, ACABA senin paranı aldım ama hak ettim midir. ( EKİM SIRASINDA BANA BUNU) söyleyendir KAAN PEKİNER. Aldığı her kuruşun hesabını düşünüp tartandır.
O'nun kişiliği ve yine Ekim sırasında dediği ( BEN DIŞARDAN YEMEK FALAN GETİRMEM, YANİMDA BİRİ ÇALIŞIP EKMEK KAZANIP, YEMEK YAPSINDIR.
O'nun kişiliği insanlara el uzatıp, sevinçlerine ortak olup, kendi kefesine de sevaplar doldurmaktadır.
Kendisi güler yüzlü
Kendisi açık sözlü ( Bu saç olur ya da olmaz der)
5. SORUNUN YANITI
Kendisi hastasıyla birebir ilgileniyor
Giriş çıkışlarda bile elinden tutup, biraz yürütüyor hastası kendine gelsin diye. Kapıları kendisi açıyor.
Sabah o sizi bekliyor. Geç gitseniz bile, tam zamanında geldin deyiverir. Kırmaz.
Greftleri kendisi çıkarır,
kanalları kendisi açar,
Greft yerleştirilmesi yine ona ait.
Yanında olan asistan sadece greftleri bir TAS'a düzenli olarak kaçli diye koyup, bir ilk okulu öğrencilerine lazım olan bir tahtaya yazar.
6. SORUNUN YANITI
LONG FUE ekimini yapmıyor (TAVSİYE EDİLMİYOR)
7. SORUNUN YANITI
Kendini önce Allah'a emanet et, sonra istersen KAAN PEKİNER'e emanet edebilirsin.
Bil ki olumsuz birşey olursa en çok KAAN BEY üzülecektir.
Maddi durumun pek müsait değil ise
Yukarda saydığımız ve mevlalari oldukça müsaitli pırlanta ekimliler ayrıca vardır.
Rabbim yardımcın olsun
İnşallah en kısa zamanda hayalindaki, gönlündeki şeyler hasil olur. Allah başka dert vermesin.