dinodin11 hocam benden nacizane dostça bir uyarı, vücudunuzu daha fazla dutasteride alıştırmasanız iyi olur. Yani bundan sonra bir zamana kadar dutasteride süre verip, o zamandan sonra planlı bir şekilde bırakmanız daha iyi olacaktır. Çünkü bir süre sonra bu tarz takviyeler ilk verdiği etkiyi yapmıyor saçlara, yani vücudun bir zaman sonra bu takviyelere alıştığını düşünüyorum. Ekim yaptırmadığınız varolan saçlarınıza gördüğüm kadarıyla bu takviyeler çok iyi gelmiş. Ekime zaten diyecek yok, çok güzel sonuçlandı. Bunun için sizin adınıza oldukça sevindim. Umarım endişe ettiğiniz tepe bölgesi de beklediğiniz gelişmeleri gösterir. Ama dediğim gibi dutasterid belki de en ağır saç dökülmesini frenleyen takviye. Açıkcası bu dönemler de ben de kullanmayı düşünüyorum, hatta belki ekim yaptırsam ben de kullanacağım. Ancak saç için hafta da 2 kez kullanılması söylenen bir takviyeyi 2 günde 1 almak bana biraz fazla gibi geliyor. Sonra dan problem yaşamamanız adına bunu yazmak istedim. Şu dakikadan sonra size yalnızca finasterid kullanmakta yeterli olabilir. Finasterid gerçekten verteks alanı için de daha etkili bir takviye olduğunu söyleyebilirim.
ONİCAN, ne biçim insansın, iki gündür bir şey olacak diye gözlerim kapıda
Zerre miskal dutasın yan etkilerini yaşamadım bu yüzden hiç merakta edip tutulmak istemedim.
Öyle zannederim ki dutasa yan etki yaptım şöyleki
İşte millet diyor ki hacı haydar'a ninni söyleyip uyutuyor, hep uzun hava dinletiyormuş
Dutas aldığım günden beri duvarlara tırmanıyorum
Düz yan çapraz farketmez duvar.
Ne yapacağız beni bilemedimki