Gönderen Konu: Acıbadem Emphair Ataşehir 2930 greft Yaş 21 (5.10.19)  (Okunma sayısı 17694 defa)

sackavurma

• Full Member
5. gün 3. yıkama yapıldı.
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

sackavurma

• Full Member
8.gün görüntü bu.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Kel123

• Hero Member
Yaşınız genç, biraz erken bir karar olmuş ama hayırlı olsun güzel gözüküyor. Kafa şeklinizde güzel aslında 1 numarada yakışabilirmiş size

sackavurma

• Full Member
Yaşınız genç, biraz erken bir karar olmuş ama hayırlı olsun güzel gözüküyor. Kafa şeklinizde güzel aslında 1 numarada yakışabilirmiş size
Teşekkürler.
Ekim öncesi traş ettiler bi an acaba dedim ;)

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
geçmiş olsun, bundan sonrası beklemek, şapka kullanımı ile ne dediler size?
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

sackavurma

• Full Member
geçmiş olsun, bundan sonrası beklemek, şapka kullanımı ile ne dediler size?

Teşekkürler.
Kendi verdikleri bir şapka var fötr gibi ama böyle çok yumuşak ince onun nasıl ve neredelerde kullanacağımı vs.

sackavurma

• Full Member
Bugün 9.gün çok azda olsa kabuk döktüm fakat kabukların neredeyse 3 te 1 inde geneli kısa düz saç telleri vardı normal midir?

sackavurma

• Full Member
11.gün. Fotoğrafta seyrek çıkmış fakat gerçekte seyrek durmuyor.
Kabukları 9. gün döktüm. Saçların çok azı kabuk dökümünde kabuklara yapışık geldi. Geneli düz az kısmı baston.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2019, 22:28:02 Gönderen: sackavurma »

ahmetrts

• Hero Member
Dostum çok anlamamda biraz seyrek gibi birde önlere 2 li üçlü greft ekmişler sanırım bende ekimimden sonra, öğrendim öne tek greft ekiyolardı hatta bende tek greft bulamadılar ikiliyi bölelim diye vs konuşuyolardı ama ekilenler çıkarsa seni 30 yaşına kadar götürür diye düşünüyorum

sackavurma

• Full Member
Dostum çok anlamamda biraz seyrek gibi birde önlere 2 li üçlü greft ekmişler sanırım bende ekimimden sonra, öğrendim öne tek greft ekiyolardı hatta bende tek greft bulamadılar ikiliyi bölelim diye vs konuşuyolardı ama ekilenler çıkarsa seni 30 yaşına kadar götürür diye düşünüyorum
Fotoda daha seyrek çıkmış. Önler tek greft kontrol ettim.

ahmetrts

• Hero Member
Fotoda daha seyrek çıkmış. Önler tek greft kontrol ettim.

Kafayı saçla bozduk bnmki daha 3. Gün kabuklu haliyle bana seyrek geliyo:) inşAllah sonucun umdhgun gibi oluryeterki ekılenler yuzde 90 üstü çıksın yoksa işimiz zor

sackavurma

• Full Member
26. Gün Yaklaşık 8 gün önce dökülmeler başladı masaj yaptıkça birkaç tel geliyor.
Yıkamalarımı ufak masajla yapıyorum.

Lapacı

• Yeni üye
  • *
Erken yaşta yapmışsın diyorlar ama o psikolojiyi yaşayan bilir elbette ileride dökülmeler olacak lakin kişinin ne istediği oldukça önemli bende 23 yaşındayım ve saç ekimi yaptırdım daha yaptıralı çok olmadı inşallah güzel sonuçlar alırız.

sackavurma

• Full Member
Ynt: Acıbadem Emphair Ataşehir 2930 greft Yaş 21 (5.10.19)
« Yanıtla #29 : 02 Kasım 2019, 11:20:18 »
Yorumlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz.

Facebook Twitter Instagram