Gönderen Konu: 4.5 ay oldu saçlar bu şekilde elime geliyor.  (Okunma sayısı 2111 defa)

Marmaris

• Yeni üye
  • *
Ynt: 4.5 ay oldu saçlar bu şekilde elime geliyor.
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2019, 17:07:52 »
.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2019, 07:37:48 Gönderen: Marmaris »

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2019, 17:49:13 »
4.5 ay sonra hala şok dökülmedeki gibi ele L biçiminde saç gelmesi ilginç bir durum cidden. Bu saç varolan eski saç değil ekim saçı şeklinden belli. Doktora sordunuz mu onun yorumu ne oldu? Bu ekimi kime yaptırdınız? İlk ekimi kim yapmıştı?

Marmaris

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2019, 18:28:34 »
4.5 ay sonra hala şok dökülmedeki gibi ele L biçiminde saç gelmesi ilginç bir durum cidden. Bu saç varolan eski saç değil ekim saçı şeklinden belli. Doktora sordunuz mu onun yorumu ne oldu? Bu ekimi kime yaptırdınız? İlk ekimi kim yapmıştı?

Tepemde sac hiç yoktu 1. Ekim sonucu oluşan saçlar çıktı sadece şu anda resimdeki mevcut halim 2. Ekimi yaptırmadan önceki halim ile aynı. Elazığ medical park hastanesinde 1. Ekimi 6 yıl önce yaptırdım. Şu anda görülen saçlar onları geri çıkmış hali. 2. Ekimi mersinde murat mantı diye bir hocada yaptırdım 4.5 ay önce. 1. Ekimden mutluydum o zamanın şartlarında tepemde hiç sac olmamasına rağmen iyi sonuç aldım ancak sıklık konusu yeterli olmadığından dolayı 2. Ekimi yaptırdım. Acaba elime gelen saçlar şok dökülme tarzı mi yoksa kökü ile gelen sac tarzı mi çok ayırt edemiyorum. Birde ekilen saçlarda hiç hareketlenme yok seyreklik hiç azalmıyor ekimden önceki hali ile aynı acaba acelemi ediyorum. 4.5 ay oldu yenileri çıkmaya başlar mi acaba yoksa tutmamış gibi mi duruyor

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2019, 22:38:49 »
Dostum daha once de ektirmissin kendi bunyeni daha iyi bilirsin. İlk ekimde Sac cikisin kacinci ayda oldu? Normalde 4.5 ay kararmalarin baslamasi hatta baya bir sacin uc vermesi gereken zamanlar. İstersen ilac takviyesi ve prp dene besleyici olur kokler için

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 06 Ekim 2019, 05:14:46 »
Benim de o aylarda bile aynı şekilde saç kökleri gelmişti. Bir yandan saçlar çıkış veriyordu bir yandan sanki şok dökülme süreci yaşıyor gibiydim

Facebook Twitter Instagram