Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Forum kurallarını tam bilmediğim için teşbihte hata olursa lütfen uyarın düzeltirim. 9 ay önce sürekli gittiğim hastane olan Ankara Çankaya Liv hospitale başka bir rahatsızlığım için gittiğimde saç ekim broşürlerini gördüm, çıktım muayne oldum, kandırıldım ve dolandırıldım. Aslında diğer konulardan gördüğüm kendisini hemşire sandığınız Özge isimli lise mezunu ve kesinlikle sağlık personeli olmayan ergenin laflarındaki pazarlamacı kurnazlığını fark ettim ancak marka değeri var sonuçta koca Liv hospital ne olabilirki diyerek hastanenin adına güvendim. Kendileride üzerine basa basa garantiyi bizzat liv hospital veriyor dediler çünkü. Neyse hiç bir test yok doktor muaynesi yok, gün verip haydi bismillah diye yatırdılar masaya. Akşam 4 te başladı sabah 5 te bitti. Doktor sandığımız Hakan efendi de meğer ambulans şöförüymüş. Öncesine dair bütün fotoları artık başka bir ben varım diye silmişim malesef ancak bulup buluşturup buraya yükleyeceğim mutlaka. Donör bölgemi perişan ettiler, kanalları bile dakikada bin fırça darbesi misali açtılar. Alınan saclar saatlerce losyonsuz bir gazlı bezin üzerinde bekletildi. Güya 5500 greft dediler oldukca seyrek çıktı saçlar ancak ben saç çıktı çıkmadısına bile bakamıyorum şuan donör bölgeden kaynaklı. Ama beni parçalayıp ensede sağlam saç bırakmayıp 2. Şansımı elimden almayacaklardı! Bunun bir bahanesi olamaz ve zaten bir açıklama da yapamıyorlar. Hakan efendi başta yurt dışında uzun süre gelmeyecek dedirtiyordu mahkemeyi duyunca çıktı hemen piyasaya. Ötekiler cevap bile vermiyor artık. Homojen ve dengeli alım yapıyoruz hic merak etmeyin dediler sağlam saçlarıda bozup 2. Seans şansımı çok düşürdüler. Donor bolgede okadar derin yara açtıklarki 9. Ay hala tam iyileşti diyemem. Saçlarıda aşırı seyrelttikleri için kabak gibi belli oluyor. Kendileri bana cevap olarakda bu bir ameliyat ve ameliyatlarda böyle komplikasyonlar olabiliyor dediler. Peki bu bir ameliyat madem sen doktormusun? Hani hiç bir sorun olmayacaktı? Cevap yok. Peki hani garantiliydi ne oldu garantiye? Gelin saç similasyonu yaptıralım o bolgeyi kapatmaya çalışalım bu işin çözümü bu dediler. İyice sinirlendim bu sefer 300liralık sıvama önerdikleri için. Yaşım 35 ve en geç 5 yıla beyazlar saçlarım bu seferde o siyah noktalarımı sildirmeye uğraşıcaz lazerle? Sağlığımız estetiğimiz mutluluğumuz umurlarında bile değil bu kasapların. Sikayetvar a yazdım hastane iletisime gecti yine sonuc alamadık, randevu verip sinirlerimi oynatmaktan başka is yapmadılar. Mahkeme orada diyerek kabadayılık yaptı Hakan efendi birde. Yanlışta anlamayın 1 yumrukluk canı varda haklıyken haksız duruma düşürmek beni derdi. Hlc le görüştüm ense bölgesine sıkıntılı olsada sakaldan alım yapıp ekim yapılabildiğini söylediler ancak ense bölgemde artık alınabilecek donor bırakılmadığınıda üzülerek söylediler. Sonuç olarak psikiyatri ye kadar gitti benim konu. 2 adet anti depresana başladım bunlar yüzünden. Avukatımla görüştük mahkemeye verip savcılığa da suç duyurusunda bulunacağız. Maddi manevi tazminat davası açıp bozdukları estetiğimide dhi tekniğiyle büyük paralar harcayarak düzelttirmeye çalışacağım. Sürecide buradan anlatmayı planlıyorum. Varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.