Bu arada sekreterli konuşmamın da hikayesi bambaşka. İlk yazımda değinmiştim biraz ama açayım. Tek çözüm saç similasyonu demelerinin üzerine hlc yi arayıp ense bölgesine ekim yapılabiliyormu sakaldan alıp diye sorduğumda gayet tabii yapılabildiği yanıtını aldım. Bu şarlatanların hala beni mahvedip üzerine de similasyonla sıvayıp kandırmaya çalıştıklarını anladığımda daha da bir sinirim stresim tavan yaptı. Hasta haklarına da aynen bu şekilde bildirdim. Hastaneden ertesi gün arayıp para iadesi ve revizyon ekimi teklif ettiler bu sefer iyi niyetli olsalar en başta bunu derdi Hakan efendi (iade ve revizyon ekimi talebi oluşturalım isterseniz? Şeklinde). Bende açılan bu yaranın karşılığının 5bin tl olmadığını, ben parasına değil hastanenin ismine bakarak güvenip ektirdiğimi, hastane tarafından garanti verildiğinin söylendiğini ve bunlara bir daha güvenemeyeceğimi, kendini kanıtlamış bir cerraha parası neyse verip yaptırmak istediğimi belirttim. Manen çok yıprandığım içinde maddi manevi tazminat talep ettiğimi, dava açmaya hazılandığımı söyledim. Peki dedi kibar bayan başhekilmiğe ileteceğini söyledi. Ertesi gün Hakan efendinin sekreteri yazmış. Görmedim aradı, Hakan bey görüşmek istiyor randevu ayarlamamı istedi dedi. Peki ozaman ben son sözümü söyledim yine losyon verelim diyecekse boşa görüşmeyelim benide yormayın ev losyon doldu dedim. Tamam iletirim dedi sonra ekte var gün aldık. Gittim 20dk beklettikten sonra iceri aldı. Ne kadar oldu dedi, 9 ay dedim. Hmm yapıp pişkin bir ifadeyle sana çok daha özel bir losyon verelim dedi. Ne losyonu daha kaç kutu kullandık hic bir etkisi yok bumudur yani dedim. Ne yapalım ozaman ne istiyorsun dedi. Söylemiştim tazminat istiyorum dedim. Eliyle de camdan adliyeyi göstererek aha adliye orada ozaman kardeşim bizi niye arıyosun Özgeye mesajlar atıyomuşun rahatsız etme bizi diyince nevrim döndü. (Çok yakın zaman öncede abisiydik)Peki o zaman anlaşıldı dedim çıkmak için kapıya yöneldim açılmadı. Yandaki düğmesine bastım gene yok. Açın şu kapıyı dedim suratıma bakıyor. Kapıya avuç içimle vurdum bu sefer açın dedim şu kapıyı diye. Yerinden fırlayarak üzerime yürüdü, böyle davranamazsın, bunu yazarız, hesabını sorarız diye tehtitler savuruyor. Ne yaparsan yap açacaksın bu kapıyı dedim. Kapıyı açtı ben direk hasta haklarına inip durumu bildirdim. Zübeyde hanım da sinirlendi ben onlara böylemi ilettim bilmiyormuş gibi çağırıp böyle davranıyor diye sinirlendi konuşma SS i istedi ve kendisine gönderdi.