Gönderen Konu: 27 EYLÜL ŞAHİN ÇELİK [4000 GREFT]  (Okunma sayısı 27123 defa)

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 27 EYLÜL ŞAHİN ÇELİK [4000 GREFT]
« Yanıtla #105 : 14 Şubat 2020, 19:50:04 »
Heyecanlanimmi

Senin canini yerim dinodin,burada oyle guzel insanlar var ki,bu sac ekimi sureci inan sadece fiziksel bir mudahale degil insanin en cok psikolojisi etkileniyor haliyle surec zarfinda motivasyon kaynagi ariyor.Sen ve diger guzel insanlari disarda ne gordum ne oturdum cay ictim,ama inan cok daha fazlasini hissediyorum.Umarim bir gun oturup 2 kelam hasbihal etmek nasip olur.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 14 Şubat 2020, 21:07:59 »
Senin canini yerim dinodin,burada oyle guzel insanlar var ki,bu sac ekimi sureci inan sadece fiziksel bir mudahale degil insanin en cok psikolojisi etkileniyor haliyle surec zarfinda motivasyon kaynagi ariyor.Sen ve diger guzel insanlari disarda ne gordum ne oturdum cay ictim,ama inan cok daha fazlasini hissediyorum.Umarim bir gun oturup 2 kelam hasbihal etmek nasip olur.

Senin hissettiklerin zannetmeki  çoktur
Azdan çok az var sende, çoktan az çok var bende

Saçların gizel çıksın
Bu en güzel muhabbet olur bizim için .

LOKMAN HEKİM'in bir hastası vardı
O hastasının tüm bakımlarını yaptıktan sonra yanından ayrılır. Yanındaki hemşirelerin çok dikkat etmesi gerekirdi hastaya.  Lokman hekim'e dönüp şöyle derler:
Sayın doktor'umuz  hastaya nasıl davranalım, tam olarak ne uygulayalım. Yemek olarak ne verelim.
Lokman hekim:
Serbestsiniz, hastaya ne yaparsanız yapın, ne yedirirseniz yedirin ancak " KÖTÜ SÖZ YEDİRMEYİN" tamamdır.

İnsanın ruhu ilgiye
Muhabbete  aç . Bu yapıldığı sürece kanser bile bir gülümsemeyle yok olabilir. Öyle tesirli bir ilaçtır ilgi alaka ve değer vermek ...

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 25 Şubat 2020, 13:17:00 »
151.GÜN

Fotoğrafları hafif ıslak,net belli olsun diye farklı açılardan çekmeye çalıştım.Aynadan bakınca yoğun olarak gözüken saç fotoğraflarda çok seyrek gözüküyor DSLR makine ile çekiyorum belki etkiliyordur.

Saçlarımın yavaş uzadığının farkındayım,aynı gün aynı yerde yan odada ekim yaptıran arkadaşımın saçları çok çok daha uzun ve süreci ilerde,tepe bölgesi de geriden geliyor diplerde baya tüyler var.Merak ettiğim sizin yorumlarınız,çıkışlar nasıl? Daha çıkış olur mu?

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
« Yanıtla #108 : 25 Şubat 2020, 14:53:21 »
Hem ıslak Hem DSLR makina ile çekiyorsun Atılım.Bu kadar kalite fazla bize   :)

Bir kaç aya Ankarada makası keskin kuaför tavsiyesi istersin kardeşim. Şaka bir yana da Baya bir kararmış zaten ataklar değişimler bu aylardan sonra oluyor.Çoğu ekimde bunu fark ettim.
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

RAMO 01

• Sr. Member
« Yanıtla #109 : 25 Şubat 2020, 15:30:57 »
Güzel Güzel gayet iyi gidiyor süreç daha çıkacak sonra gelişecek hacimlenecek 👍

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 25 Şubat 2020, 15:54:25 »
Biotin alıyormusun hızlanır uzaması b12 vitaminde al

Tırknaklar da beyaz çok var mı? Tırnaklar da geç uzuyor mu?

Tırnaktaki beyaz lekelerin ana sebebi, yetersiz beslenme ve yetersiz gıda alımıdır. Özellikle kalsiyum ve çinko eksikliğinden dolayı tırnaklarımızda beyaz lekeler görülebiliyor.

Çıkışlar da baya var inşalllah daha da artar
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 25 Şubat 2020, 16:17:41 »
Süreç güzel olacak inşallah baya çıkış gözlemleniyor.

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 25 Şubat 2020, 17:14:01 »
Hem ıslak Hem DSLR makina ile çekiyorsun Atılım.Bu kadar kalite fazla bize   :)

Bir kaç aya Ankarada makası keskin kuaför tavsiyesi istersin kardeşim. Şaka bir yana da Baya bir kararmış zaten ataklar değişimler bu aylardan sonra oluyor.Çoğu ekimde bunu fark ettim.

İnşallah kardeşim bekliyoruz :)
Güzel Güzel gayet iyi gidiyor süreç daha çıkacak sonra gelişecek hacimlenecek 👍

Bekliyoruz bakalım inşallah :)

Biotin alıyormusun hızlanır uzaması b12 vitaminde al

Tırknaklar da beyaz çok var mı? Tırnaklar da geç uzuyor mu?

Tırnaktaki beyaz lekelerin ana sebebi, yetersiz beslenme ve yetersiz gıda alımıdır. Özellikle kalsiyum ve çinko eksikliğinden dolayı tırnaklarımızda beyaz lekeler görülebiliyor.

Çıkışlar da baya var inşalllah daha da artar

Hintel teşekkür ederim umarım daha iyi olur saçlarım.Beslenmem gayet iyi 10 senedir düzenli gym giderim ve sağlıklı beslenirim,boyum 1.80 kilom 105 :)  ek olarak
biotin[5k] + xpecia ve Multivitamin kullanıyorum,multi vitamin kullanmadığım dönemde magnezyum+apikobal+nac600 kullanıyorum.Tırnaklarımda geç uzar gibi aslında bilemedim şimdi :)

Süreç güzel olacak inşallah baya çıkış gözlemleniyor.

İnşallah dostum teşekkürler iyi dileklerin için.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 25 Şubat 2020, 17:30:58 »
Gayet güzel gelişmeler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 25 Şubat 2020, 17:50:00 »
Spor yapıyorsun kullandığın supplement ürün var mı?

Bu arada stres yapıcak bir durum yok saç gelişiminde bundan sonra daha iyi olacaktır ama biraz saçları güçlendirmen de iyi olacaktır.
Global Moderator

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 25 Şubat 2020, 17:53:48 »
Spor yapıyorsun kullandığın supplement ürün var mı?

Bu arada stres yapıcak bir durum yok saç gelişiminde bundan sonra daha iyi olacaktır ama biraz saçları güçlendirmen de iyi olacaktır.

Evet Hintell,BCAA ve Glutamin kullaniyorum saca yan etkisi olmadigi icin.Ozellikle whey ve creatin kullanmiyorum,neden gucsuz olabilir ki ekilen sac? DHT’mi sebebi yoksa cikis surecinde oldugundan mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 25 Şubat 2020, 17:55:24 »
Evet Hintell,BCAA ve Glutamin kullaniyorum saca yan etkisi olmadigi icin.Ozellikle whey ve creatin kullanmiyorum,neden gucsuz olabilir ki ekilen sac? DHT’mi sebebi yoksa cikis surecinde oldugundan mi?

Sen onları bir süre bıraksan olurmu saçı inceltiyorlar.
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 25 Şubat 2020, 17:59:12 »
18 gün içerisinde büyük gelişme göstermiş. Filiz iken fidan olmuş. İki ay sonra  meyve verir.

Sabah akşam elma sirkesi ve doğal zeytin yağını aç karnına birer kaşık alırsan süreci hizlandirirsin.
Boyun harika ama kilon için aynı şeyi diyemem. Artık ne yaparsan yap
90 kilonun üzerine çıkmamaya çalış yoksa vücudun yağlanır böylece besinler yağda birikir ve pek faydasını görmessin. Kötü kolesterolün başlıca sebebi yağdır. Vücut yağlanınca kan damarlarında toksin ve yağ birikir, kan akışı gerektigi gibi damarlardan geçmez, pıhtılaşır. Hele ki saç derisinde çok ince kilcal damarlardan kanın geçmesi çok zorlaşır. Artık ne kadar iyi beslenilse de fayda sağlamaz. Elma sirkesi ayrıca damar temizleyici gorevi üstlenebilir. Bir ay dene düzenli olarak bakalım ne olacak

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 25 Şubat 2020, 18:00:34 »
Sen onları bir süre bıraksan olurmu saçı inceltiyorlar.

Tabi bırakabilirim,zaten son 1 aydır kullanmaktayım saç ektirdim diye özellikle hiç bir supplement kullanmadım ilk 4 ay.

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 25 Şubat 2020, 18:02:06 »
18 gün içerisinde büyük gelişme göstermiş. Filiz iken fidan olmuş. İki ay sonra  meyve verir.

Sabah akşam elma sirkesi ve doğal zeytin yağını aç karnına birer kaşık alırsan süreci hizlandirirsin.
Boyun harika ama kilon için aynı şeyi diyemem. Artık ne yaparsan yap
90 kilonun üzerine çıkmamaya çalış yoksa vücudun yağlanır böylece besinler yağda birikir ve pek faydasını görmessin. Kötü kolesterolün başlıca sebebi yağdır. Vücut yağlanınca kan damarlarında toksin ve yağ birikir, kan akışı gerektigi gibi damarlardan geçmez, pıhtılaşır. Hele ki saç derisinde çok ince kilcal damarlardan kanın geçmesi çok zorlaşır. Artık ne kadar iyi beslenilse de fayda sağlamaz. Elma sirkesi ayrıca damar temizleyici gorevi üstlenebilir. Bir ay dene düzenli olarak bakalım ne olacak

Tavsiyelerini dikkate alacağım dinodinim ama belim zaten çok yağlı değildir :(

Facebook Twitter Instagram