Gönderen Konu: 27 EYLÜL ŞAHİN ÇELİK [4000 GREFT]  (Okunma sayısı 27078 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 27 EYLÜL ŞAHİN ÇELİK [4000 GREFT]
« Yanıtla #165 : 15 Nisan 2020, 00:43:22 »
120.gün İçin gayet güzel bir görüntü. Beklentini kestiremiyorum ama ön taraf tatmin eder. Tepede ise eskiden var olanlardan bir şey kalmaz, yeniler gelir onunların yerine.. yani öyle müthiş fark yaratmaz.

Demiştik bence dediğimiz gibide oldu..
Zaten o zamanki yorumumda “beklentini bilmiyorum ama “ diye de eklemiştim.
Şuan sürecin %95 oranında tamamlandı çok fark bekleme bu saatten sonra ..
MemnuniyetsiZliğinin en büyük sebebi forumda yapılan paylaşımların seninki kadar samimi olmaması.. Ekimin başarılı dostum, doğallık sorunu yok.. bundan sonrası beklenti işi..

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #166 : 15 Nisan 2020, 01:06:23 »
Sloocer,kıymetli yorumun için teşekkürler saçlar kalınlaşsa memnun olurum muhtemelen bilemedim görmek lazım :)

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
« Yanıtla #167 : 15 Nisan 2020, 10:26:02 »
Hic sacı olmayan biri bu gelisime sevinirdi ama Atılımin Hatrı Sayılır Derecede mevcut saclari da vardı.Suan icin Tatmin Olmaması cok normal.Ama Yine de Beklemek gerek.Gelisim devam eder daha.Can Sıkma Yok.Su hali bile sende Degişim Yaratmiş kardesim
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 15 Nisan 2020, 11:43:01 »
Hic sacı olmayan biri bu gelisime sevinirdi ama Atılımin Hatrı Sayılır Derecede mevcut saclari da vardı.Suan icin Tatmin Olmaması cok normal.Ama Yine de Beklemek gerek.Gelisim devam eder daha.Can Sıkma Yok.Su hali bile sende Degişim Yaratmiş kardesim

Tesekkur ederim dostum kiymetli yorumun icin,bir kac ay icinde kalin bir form tutarsa daha iyi goruntu olabilir yine tekrar paylasim yapacagim sevgiler.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 15 Nisan 2020, 11:50:30 »
Ekimin 4 bine göre normal bir süreç. İlk haline dönemezsin o beklentiye maalesef girme
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 15 Nisan 2020, 15:07:12 »
Ekimin 4 bine göre normal bir süreç. İlk haline dönemezsin o beklentiye maalesef girme

İlk hal gibi beklentim yok tabi daha sık olabilirdi,açıklığı daha fazla olan kişilerde bu greft sayısıyla kapatacılık daha fazla gibi,saç kalitesi diyeceksin kendi saçlarımın çokta kalitesiz olduğunu düşünmiyorum.Umuyorum görüntü 1-2 ay içinde daha iyi olur.

RAMO 01

• Sr. Member
« Yanıtla #171 : 19 Nisan 2020, 18:26:28 »
Çizgi oturmuş zaten güzeldi çıkış sürecin bitti evet ama kalan 5 ayda hacim ve gelişim zamanı daha saç olmadılar 7.aydan sonra süreç bitiyor diyen kimse olamaz zaten 12 ay saç gelişime devam eder 7.ay ile 10.ay arasında baya fark yaşayan bir çok konu var

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #172 : 19 Nisan 2020, 23:39:16 »
Demiştik bence dediğimiz gibide oldu..
Zaten o zamanki yorumumda “beklentini bilmiyorum ama “ diye de eklemiştim.
Şuan sürecin %95 oranında tamamlandı çok fark bekleme bu saatten sonra ..
MemnuniyetsiZliğinin en büyük sebebi forumda yapılan paylaşımların seninki kadar samimi olmaması.. Ekimin başarılı dostum, doğallık sorunu yok.. bundan sonrası beklenti işi..

Sloocer'in dedigi gibi beklenti kismi cok dogru.

Bir de sunu asla unutmamak lazim gercek hayatta kimse saclarimizi boyle asiri isik altinda dakikalarca incelemiyor.

Benim de sizin gibi kafami egince seyreklik var ve yine sizin gibi onden harika gozukuyor.

Sirf eski saclarim nasildi diye binlerce fotografi taradim ve hic kafam egikken cekilmis fotografimi bulamadim. Yani digecegim o ki siz asiri gunes altinda ayakkabinizi baglamadiginiz veya yerden birsey almadiginiz surece kafanizi kimse gormeyecek.

Bu yuzden bu ustten cekilmis fotolara cok takmayin.

Bence sonucunuz guzel olmus. Aylar icinde daha da kalinlasir diye dusunuyorum.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 19 Nisan 2020, 23:42:34 »
Sloocer'in dedigi gibi beklenti kismi cok dogru.

Bir de sunu asla unutmamak lazim gercek hayatta kimse saclarimizi boyle asiri isik altinda dakikalarca incelemiyor.

Benim de sizin gibi kafami egince seyreklik var ve yine sizin gibi onden harika gozukuyor.

Sirf eski saclarim nasildi diye binlerce fotografi taradim ve hic kafam egikken cekilmis fotografimi bulamadim. Yani digecegim o ki siz asiri gunes altinda ayakkabinizi baglamadiginiz veya yerden birsey almadiginiz surece kafanizi kimse gormeyecek.

Bu yuzden bu ustten cekilmis fotolara cok takmayin.

Bence sonucunuz guzel olmus. Aylar icinde daha da kalinlasir diye dusunuyorum.

Onun da bir çözümü var
BAĞSIZ ayakkabı

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 19 Nisan 2020, 23:46:46 »
İtiraf etmek gerekirse
ATILIM var gücüyle ve görülebilecek en açık hallerle fotoğraf paylaşmış. Bunu herkes yapamaz.
Burda özgüveni tavan yapmış bir kişinin dahi böyle bir cesarete sahip olduğuna şahit olmadım şuana kadar.

Dilerim umduğuna erişirsin ATILIM derttaşım

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #175 : 22 Nisan 2020, 15:07:24 »
Atilim bence yanlari ve arkayi daha kisa tutsan ekilen sac cok daha öne cikar ve daha az seyrek gozukur 😊

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 22 Nisan 2020, 15:20:42 »
İtiraf etmek gerekirse
ATILIM var gücüyle ve görülebilecek en açık hallerle fotoğraf paylaşmış. Bunu herkes yapamaz.
Burda özgüveni tavan yapmış bir kişinin dahi böyle bir cesarete sahip olduğuna şahit olmadım şuana kadar.

Dilerim umduğuna erişirsin ATILIM derttaşım
Aşk olsun reis, beni unuttun. Her foto eklediğinde en az 8 tane ve net açılardan ekliyorum ve saç yönlerini de değiştiriyorum açıklık görülsün diye. :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 22 Nisan 2020, 16:20:41 »
Aşk olsun reis, beni unuttun. Her foto eklediğinde en az 8 tane ve net açılardan ekliyorum ve saç yönlerini de değiştiriyorum açıklık görülsün diye. :)

Bi bakayım

mkatoz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 22 Nisan 2020, 16:35:42 »
hocam benim bildiğim saçlar 7.8. aylarda çıkışını tamamlar ve 12.13. aya kadar hacimlenmesini tamamlar ve süreç sonlanır senin 1 aylık bir süren var gibi gözüküyor bu süre içinde ne kadar kapanırsa artık ardında hacimlenme vs olur birazda öyle kapanır ama bu görülen resimdeki seyreklik sanırım tamamen kapanmaz tabi şöyle bişeyde var tepe ve vertex bölgesi ön tarafa göre daha geç çıkıyor inşallah yine öyle olur ve kapanır bekleyecez 1 ay içinde belli olur herşey.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 22 Nisan 2020, 16:37:43 »

SONNYTOCAN !!!  sanki ilk defa konu'na bakıyorum gibisin ..:) acımasızca kendini ele vermişsin fotolarla. El insaf

Facebook Twitter Instagram