Arkadasım bence öncelikle bu mailide babanla birlikte oku ve ondan sonra harekete gec. Çünkü acele ediyorsun.Bu arada cok tesekkür ederim nazik iltifatlarin için.
Sibel Ulusan fiyat performans açısında dogru bir tercih, keza facebook sayfasında kendisine daha önce gelen müşterilerinin telefon nolarını ve resimlerinide paylaşarak işinin arkasında duruyor.Ama dediğim gibi acele ediyorsun.Bunun nedenlerini açıklıyım.
Saç ekim öncelikle saç dökülmesi durmus ve donör alanında kuvvetli saclara sahip olan kişilere uygulanırsa basarılı olan bir operasyon.O yüzden ilk hedefin senin dökülecek pek bir saçın kalmasada, donör sahandaki saclarının kalıtesını artırmak.Bu yüzden iyi klinikler sac ekimi yapacağı hastalarda açıklık coksa ve donör sahalarında saclar pek kalın degılse en azında 4-6 ay arası fınansterıd kullanıp öyle kendilerıne gelmelerıni istiyor.Kim bu ekimciler diye merak ediyorsan isim vereyim,mesela bizdeki dr Koray Erdogan ya da Ispanya daki dr Lorenzo.
Bu sebeple en az sende 4-6 ay arası fınasterıd ya da eger fınansterıd ın yan etkılerınden korkuyorsan onun kadar etkılı olmayan ama sacı canladıran bıtkısel ıcerıklı haplardan kullanmalısın.Türkiyede mesela biotin,xpecia diye satılıyor ve emınım almanyada her hangi bir eczaneye gidip sorsan bitkisel içerikli yan etkisi olmayan saca iyi gelen hapları , kesin bir sey sunarlar sana.
Iste bunları yaptıktan sonra sac ekimi yaptırman daha akıllıca olur.Bu yüzden 29 Ekim cok erken bir tarih.Umarım ön ödeme filan yapmamıssındır.Bir de baska bir sey daha var.Sibel Ulusanın simdiye kadar ön tarafa ekim yaptıgı gördük ve daha tepe ekkimini hiç görmedik.Diger yandan senin açıklık fazla ve donör su an için zayıf ve dr Ulusanın bildiğim kadarıyla sakaldan alıp saca ekmiyor.3500 ü ektı tamam,fakat 2.Ekim geldigi zaman ne gibi bir sey düsünüyor onu merak ediyorum.Yani olan sacını sana ekıyor ve bu sacın ancak bir miktarını transfer edebilir aksi halde fazla alımlarrda sacının yanları ve arkası seyrek kalır ortaya cırkın bır görüntü çıkar.Ben dr Ulusanın Arenamed yaptıgı gıbı bır seyı yapacagını zannetmıyorum.
Ben senin yerinde olsan bekler finasterid kullanır ve bu arada bir cok ekimciye mail atarak onlarında fikrini alırdım.Mesela Koray Erdogana,Hlc ye, Erkan Demirsoy,Zekerriya Kul,Hakan Doganay,Ali Emre Karadeniz ya da almanyadasın eminim almancan vardır isvicredeki HTC kliniğin online formunu doldur ya da avusturya daki moser kliniği, eger ingilizce biliyorsan ispanya daki dr lorenza-injerta capillar a , ne biliyim dhi ye mesela.Sor abi kaça ektıkleri önemli degıl,oralara ektırmekte zorunda degılsın,ama bu benım aklıma gelen ve yazdıgım klinikler senin yolladıgın resimleri inceleyerek kesin geri bir mail atarlar.Burada önemli olan baska doktorların ne düsündüğünü ve nasıl bır planlamaya ile ekeceklerini ya da belkide ekemiyeceklerini ögrenmen.
O yüzden lütfen acele etme ve bir cok ekimcinin fikrini aldıktan sonra karar ver.Eger ben yok illa ektirecem 29.10 da da diyorsan.Sakın sac cizgini cok öne alma ve sakaklarına ektırme.Sibel Ulusan nedense sakaklara ekmeyı seviyor ve sunu sor muhakkak ekimden önce doktora.'Doktor hanım benım acık alanım kac cm2 ? rezerv kapasitem ne kadar ? Toplamda kac greft ekilirse bu alan kapatılabilir ? buna göre sac çizgimi sizce ne kadar geriden baslatırsak 2.ekimde kalan rezevim ile tepe bölgesinide kapatabiliriz ? Doktorları ne kolayına gelırse onu yapar, ama sen ne istedigini biliyorsan ona göre davranmak zorunda kalırlar.Sakın haa 'bu dr şimdiye kadar bir ton sac nakli yapmış ben ondan daha iyi bilecek degilim ' diye düsünüp her seyı ona bırakma.dediğim gibi yukarıda yazdıgım soruları degerlendir, hatta kendi sorularinda olacaktır onlarıda sor simdiden ve öyle giris.sen para ödüyorsan , sordugun her seyi cevap vermek zorunda.
https://www.google.com.tr/search?q=norwood+skala&biw=1280&bih=918&tbm=isch&imgil=ltvuxH2xp5ujNM%253A%253BC_vljK_JkaXRGM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fmunich-hairtransplant.com%25252Fbei-mannern.php&source=iu&pf=m&fir=ltvuxH2xp5ujNM%253A%252CC_vljK_JkaXRGM%252C_&usg=__d3KJFgv58pTWTC5wFhDqHwsxt4E%3D&ved=0ahUKEwjYkM7C99fPAhXhK8AKHePdBlgQyjcIJg&ei=cZL_V5iUO-HXgAbju5vABQ#imgrc=ltvuxH2xp5ujNM%3ABu skalaya bir göz at rezerv kapasitene göre estetik bir ekim gerceklestir.Benim düsüncem 2 ekim sonunda bence sakaldan alımla da beraber max nordwood 2 ya da nordwood 3 olabilirsin ve bence bu senin gibi acıklıga sahip birini fazlasıyla memnun eder.Ama dediğim gibi sahip oldugun parana göre 'hemen gel su kdar ekeriz mutlu olursun diyen' bir yere gitmeyerek dogru bır hareket yaptın.Simdi arastırmanı bıraz daha derinlestirerek ve bu arada mevcut saclarınıda olası bır ekime hazırlayarak 2.bir dogru hareket yapabilirsin.Ekimciler bir yere kacmaz.Unutma bu bir estetik operasyon bu yüzden kendin için en dogrusu ve en iyisini secmelisin.
Selamlar