Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum daha önce de konu açmıştım fakat ertelemiştim ekimi şimdi saç ektirmeyi düşünüyorum @Hintell ve onun gibi tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var, 35 yaşındayım saç dökülme tipime en uygun saç ekimi yapabilecek kliniği arıyorum tabi ararken max bütçe 10 - 15 bin arası olduğunu belirteyim daha önce Ekim vb. bir şey yapmadım, yaşım uygun mu ektirmeye, daha önce bir kaç ay proscar kullanmış bırakmıştım ekstradan biton de kullanmıştım özellikle vertex bölgesinde etkili olan klinik hangisi olur biraz araştırdım Sibel ulusan, ilhan serdaroglu, serkan aygın gibi bir kaç isim aklıma kaldı mevcut saçlarımın olması iyimi yoksa kötümü, ekimde mevcut saçlarım zarar görür mü veya mevcut saçlarımın olması yani vertex bölgesinde küçük kılların olması sorun olur mu Ekim için, saçım ekime uygun mu sizce yoksa daha beklemeli iyim, son olarak kaç gün işten izin almak gerekiyor böyle bir operasyon için, teşekkürler.
Bir haftadır: fins ve biotine başladım ekstradan fitness yaptığım için arginine kapsul kullanıyorum şapuan olarak sebamed saç dökülmelerine karşı şapuan kullanıyorum.