Gönderen Konu: Saçımın her bölgesi döküyor ne yapmalıyım?  (Okunma sayısı 7435 defa)

Kartal28

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saçımın her bölgesi döküyor ne yapmalıyım?
« Yanıtla #16 : 01 Ekim 2019, 00:30:10 »
Regaine+  propecia     kulan    en iyi  sonuç  bu şekilde  alırsın  başka ne yaparsan  yap boş   bu 2 ürünün   yan etkileri  var  araştır. 
  En son care propecia kullanıcam yapicak baska bisey kalmadi.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 04 Ekim 2019, 12:05:38 »
Benden size tavsiye finasteride başlamaman olur kullananların hemen hemen hepsinde unutkanlık en alt yan etki olarak görülüyor libido düşüklüğü  göğüs büyümesi ve kısırlığa kadar yolu var sonuçta bunlar prostatta kullanılan ilaçlar genç yaşta bu kadar fazla riski kessinlikle göze alma saç önemli bir faktör lakin max 2 sene o ürünlerle kaliteyi bir nebze arttırabilirsin daha sonra tekrar dökülme artacaktır onun yerine dermaroller almanı hairforte kullanmamı öneririm konumu takip edersen sende farkı görebilirsin xpecia ile de içerisinde ki saw palmetto çinko b12 gibi vitaminlerle ciddi faydası olacaktır bu kadar saçı kafana takmamanı öneririm özellikle kpss döneminde ciddi sıkıntısını yaşarsın uyku düzenini düzene sokmalısın aşırı faydası var saç için ama şakak bölgende açıklık maalesef var oranın tek çözümü saç ekimi oradan saçın çıkacağını sanmıyorum bu saaten sonra ama o kadar dert etmemelisin bunlara 1 2 sene sonra bu saç kaliteni düzende tutabilirsen saç ektirip yoluna devam edersin bephanten bemix eviveng 3 lüsünü haftada bir yapmanı öneririm prp etkisi yaptığı kesindir içeriklerini görürsen zaten sende anlarsın hayırlı günler :)

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 15 Ekim 2019, 13:14:38 »
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Sizin konunuzu da takip ediyorum umarim iyi sonuc alırsınız. Xpecia 1.5 aydir kullaniyorum pek ise yaradığını soyleyemem tabi tek basina etki etmesini beklemekte dogru olmaz. Iki uc hafta icinde en az bes alti doktorla görüştüm kimi prp mezoterpi yapalim dedi kimi minoxil kullan dedi ama hic biri dökülme nedenim hakkinda bisey soylemedi. Bende erkeksi dökülme her zaman vardi dökülsün ektiririm diye düşünüyodum o yüzden hic takmadim ama son zamanlarda dusta dikkat ettim küçük küçük saclar dokulmeye başlamıştı. Ilk zamanlarda bu saclarin nereden döküldüğünü anlam veremedim sonra fark ettim ki saçımın yan kısımlarından ve donör bolgeden inanilmaz bi dökülme başlamış. Şimdi herkes yanlar ve donör dokulmez dicek ama inanin doküyo islak elle sacimin o bolgelerine dokununca elime surekli sac geliyor. Ilk attığım fotolarda belli simdi attiklarimda daha belli dokulmeler. Ne yapicagim konusunda en ufak bir fikrim yok beni hayattan kopardi resmen. 

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 15 Ekim 2019, 13:20:37 »
Donör bolgede yuvarlak bi dökülme var.

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 15 Ekim 2019, 13:33:29 »
Yanlarda da küçük yuvarlağımsı bosluklar var.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Ekim 2019, 14:41:46 »
Erkek tipi dökülmede saçların en kaliteli olduğu bölge sizde seyrek çok ilginç. O yüzden erkek tipi dökülme değil bence bu. İyi bir dermotologla görüşmeniz lazım benim fikrim.

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 15 Ekim 2019, 15:29:44 »
Erkek tipi dökülmede saçların en kaliteli olduğu bölge sizde seyrek çok ilginç. O yüzden erkek tipi dökülme değil bence bu. İyi bir dermotologla görüşmeniz lazım benim fikrim.
   Gittim kac kere ama neden döküldüğünü bilen yok kan degerlerimde iyi.

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 15 Ekim 2019, 17:45:51 »
Böyle bir dökülme hakkında fikri olan yokmu yardima ihtiyacım var gercekten suan tek düşündüğüm şey saçlarımın gözümün önünde dökülüp gitmesi ne yapıcağımı bilmiyorum  :-\

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #24 : 16 Ekim 2019, 03:24:51 »
Bence streesten olabilir, Kpss'den dolayı stress yapıyor olabilirsin yada başka bir şeylerden, farklı bir dermatologa git, devletin hastanesine mesela, senden para kazanmak istemeyecek birine., bakalım neler diyecek?  beslenme şeklini kontrol et, internette araştır saç dökülmesini minimuma indirecek besinler tüket biotin,demir,çinko v.s  içeren.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 16 Ekim 2019, 07:21:30 »
Perfectil de hemen hemen tüm vitaminler var. Sac ve deriye ek olarak gunluk ihtiyaca da cevap veren vitaminler var. Yaninda biotin ekstra alabilirsin. Bi arastir perfectil i.

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 16 Ekim 2019, 09:38:29 »
Suan xpecia kullaniyorum kan degerlerime baktirdim demir cinko b12 hepsi iyi cıktı. D vitamini biraz düşüktü onun icinde d3 vitamini aldim. Sac kıran olabilir mi diye düşünüyorum bir fikriniz var mi bu konu hakkında.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Ekim 2019, 09:42:41 »
Suan xpecia kullaniyorum kan degerlerime baktirdim demir cinko b12 hepsi iyi cıktı. D vitamini biraz düşüktü onun icinde d3 vitamini aldim. Sac kıran olabilir mi diye düşünüyorum bir fikriniz var mi bu konu hakkında.
Saç kıran olabilir ama yine dermotologun bunu anlaması lazımdı saçkıran ise. Ona gore ilaç verirdi. Bence de stresten hocam. Birkaç ay vitaminleri kullan, stresi azalt, düzelmezse yine bakarsın duruma. Hem sınav hem de sac mevzusundan stresi iyice artırmışsın. Rahat ol.
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2019, 09:49:29 Gönderen: unverm »

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 16 Ekim 2019, 09:50:07 »
Bence streesten olabilir, Kpss'den dolayı stress yapıyor olabilirsin yada başka bir şeylerden, farklı bir dermatologa git, devletin hastanesine mesela, senden para kazanmak istemeyecek birine., bakalım neler diyecek?  beslenme şeklini kontrol et, internette araştır saç dökülmesini minimuma indirecek besinler tüket biotin,demir,çinko v.s  içeren.
      Kpss ye calismaya yeni basladim önceden de sacim doküyodu ama pek takmadim ektiririm ilerde diye düşünuyodum.  Önceden de elime  küçük saclar gelmeye baslamisti nerden döküldüğünü de anlamadim. sacim uzun oldugu icin seyrelmeyi fark edemedim ama gecen sacimi kestirince donör bolge ve yanlarda acilma oldugunu fark ettim ondan sonra aşırı stres yapmaya basladim. Yani demek istediğim seyrelme olduktan sonra stres yaptim kendime. Tek umudum ilerde sac ektirmekti simdi o da olmayacak en cok üzen de bu durum beni.

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 16 Ekim 2019, 09:54:21 »
Saç kıran olabilir ama yine dermotologun bunu anlaması lazımdı saçkıran ise. Ona gore ilaç verirdi. Bence de stresten hocam. Birkaç ay vitaminleri kullan, stresi azalt, düzelmezse yine bakarsın duruma. Hem sınav hem de sac mevzusundan stresi iyice artırmışsın. Rahat ol.
  Adamlarin umrunda degilki gelip bi bakiyo saca tamm sende genetik dokulme var diyip bi kac ilac yazip gonderiyo. Peki dokulme strestense eger  tekrar donör bolgede sac çıkarmi.

Facebook Twitter Instagram