Gönderen Konu: Saçımın her bölgesi döküyor ne yapmalıyım?  (Okunma sayısı 7425 defa)

Kartal28

• Yeni üye
  • *
Saçımın her bölgesi döküyor ne yapmalıyım?
« : 28 Eylül 2019, 08:46:09 »
Öncelikle herkese selamlar. Bu forum sayesinde bir cok sey ogrendim emegi gecen herkese  teşekkür ediyorum. Benim yaşım 25 yoğun bi sac dökülmesi yaşıyorum genelde forumda sadece şakaklardan ve tepeden dökülme yasayanlar oldugu icin sorunuma tam olarak cevap bulamadim. Benim sorunum saçımın her bolgesinden yani yan kısımlar ve donör bolgeden de sac dokulmesi yasamam. Sac ektirmeyi düşünüyorum fakat dedigim gibi yogun bir sac dökülmesi durumu var. Donör bolgenin de döküyo olmasi sac ekimi icin beni tedirgin ediyor. Yardimlariniza ihtiyacim var simdiden teşekkür ederim herkese.

My Precious

• Hero Member
Ynt: Saçımın her bölgesi döküyor ne yapmalıyım?
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2019, 09:34:10 »
yüksek ihtimalle dupa hocam

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2019, 10:53:02 »
Peki ne yapmayalim bunun çözümü yokmudur. Kafaya cok takiyorum. Kpss ye hazirlanicam ama bu sac yüzünden iyice strese girdim derse veya baska biseye odaklanamiyorum  :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2019, 10:54:21 »
Resim eklermisin donör bölgenin
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2019, 10:56:01 »
Arkadaşım cildiyeye gittiniz mi...?

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2019, 11:28:34 »
Donör bolge bu durumda

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2019, 11:30:42 »
Tepede de acilma var ama beni tedirgin eden yanlar ve donör bolgede acilma olmasi.

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2019, 11:37:18 »
Arkadaşım cildiyeye gittiniz mi...?
  gittim adam para kazanma derdinde mezoterapi ve prp yapalim hemen dedi. Forumda edindigim bilgilerden dolayi kabul etmedim pek bi faydasina goren olmamış. Minoxsil kullanmami tavsiye etti yine forumda okudugum kadarıyla bunlar gecici çözümler.

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2019, 12:04:13 »
Hintell abi siz ne onerirsiniz. Saçlarım zayif ve yağlı  Finas kullanayım diyorum ama Kpss ye calisiyorum unutkanlik yapıyomuş yan etki olarak bildigimi de unutmayayim sonra  :)

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2019, 12:22:08 »
yüksek ihtimalle dupa hocam
Klasik şakak ve vertex açılması.
Erkek tipi kellik dupa değil

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2019, 12:27:07 »
Klasik şakak ve vertex açılması.
Erkek tipi kellik dupa değil
hocam dönor bolgede aşırı dökülme var suan açıklık fotodan cok belli olmuyo olabilir ama açıldığını fark ediyorum. Bu fotoda biraz daha belli açıldığı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2019, 12:31:12 »
Hintell abi siz ne onerirsiniz. Saçlarım zayif ve yağlı  Finas kullanayım diyorum ama Kpss ye calisiyorum unutkanlik yapıyomuş yan etki olarak bildigimi de unutmayayim sonra  :)

Saçların bahsettiğin gibi kötü durumda değil dupa belirtisi yok

Finasterid kullalanıp kullanmaman sana bağlı buna sen karar vermelisin tabi unutkanlık herkeste yapar diye bir durum yok ama ders çalışırken bunu piskolojik sorun haline getirebilirsin bu şekilde düşünüyorsan x pecia al mesala... derslerine çalış saçlarını güzelce yıka iyi bir şampuan bul. Daha sonra bakarsın geleceğin saçlarından önemli şimdilik geleceğin ile ilgilen güzel bir bölüm kazanmaya bak👍
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2019, 12:41:35 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2019, 13:18:28 »
Saçların bahsettiğin gibi kötü durumda değil dupa belirtisi yok

Finasterid kullalanıp kullanmaman sana bağlı buna sen karar vermelisin tabi unutkanlık herkeste yapar diye bir durum yok ama ders çalışırken bunu piskolojik sorun haline getirebilirsin bu şekilde düşünüyorsan x pecia al mesala... derslerine çalış saçlarını güzelce yıka iyi bir şampuan bul. Daha sonra bakarsın geleceğin saçlarından önemli şimdilik geleceğin ile ilgilen güzel bir bölüm kazanmaya bak👍
  suan belki kötü bir görüntü yok ama son iki uc aydir aşırı dökülme oluyor  yan kısımlardan ve donör bolgeden elime sürekli küçük sac telleri geliyor. Dusta zaten doken saçın haddi hesabı yok neredeyse. Saçımın dibinde kepeklenme var diye bir ay once prozinc sampuan kullanmaya basladim yagli ve kepekli sac icin olanini kepekten kurtuldum ama dökülme devam ediyo. Ayrica iki haftadir Xpecia ve arjinin kullanmaya basladim suan icin ikisininde etkisi olmadi. Sampuan olarak siz ne onerirsiniz.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2019, 17:37:00 »
hocam dönor bolgede aşırı dökülme var suan açıklık fotodan cok belli olmuyo olabilir ama açıldığını fark ediyorum. Bu fotoda biraz daha belli açıldığı.
Orası donör değil hocam.Norwood skalası var 1den 7ye kadar sizin 6ya kadar seyrelmiş 7de de seyrelme başlıyor gibi gözüküyor dikkatli olun norwood 7lere ekim olmuyor çünkü

Kartal28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2019, 18:03:07 »
Orası donör değil hocam.Norwood skalası var 1den 7ye kadar sizin 6ya kadar seyrelmiş 7de de seyrelme başlıyor gibi gözüküyor dikkatli olun norwood 7lere ekim olmuyor çünkü
  Hocam peki ne yapmam gerekiyo iki uc aydir sacımın her bolgesi döküyor ekim icin guvenli olan bolgelerde de dokulme var. Sac ektirmek istiyorum ama ekilende dökülürse diye korkmuyo degilim. Norwood 7 olmamasi icin ne yapicam.

Facebook Twitter Instagram