Gönderen Konu: Kelliğe kesin çözüm  (Okunma sayısı 6701 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Kelliğe kesin çözüm
« Yanıtla #15 : 28 Eylül 2019, 14:34:52 »
faydasıyla birlikte yan etkilerinide tam anlamıyla 9.aydan sonra görmeye başlayacağınız ilaçtır. dolayısıyla 1 haftadır kullanıyorum artık hiçbiryerim kalkmıyo, 2 aydır kullanıyorum artık pazardan sütyen bakmaya başladım😁 gibi yorumlara itimat edilmemesi gerekir.

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #16 : 28 Eylül 2019, 18:07:52 »
faydasıyla birlikte yan etkilerinide tam anlamıyla 9.aydan sonra görmeye başlayacağınız ilaçtır. dolayısıyla 1 haftadır kullanıyorum artık hiçbiryerim kalkmıyo, 2 aydır kullanıyorum artık pazardan sütyen bakmaya başladım😁 gibi yorumlara itimat edilmemesi gerekir.
nasıl faydasını gördün. Ben 3 ay da pek bi fayda görmedim.

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 28 Eylül 2019, 19:52:31 »

:D

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Eylül 2019, 20:34:41 »
Rohat  3 ay daha kulan faydasını  yoksa bırak  6 9 arası beli olur faydasi varmi yokmu herkeste farklılıklar  gösterir.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Eylül 2019, 20:40:16 »
Benim kullandığım  ürünler bunlar

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 29 Eylül 2019, 12:40:15 »
Proscar;  iyi huylu prostat bezi büyümesi (benign prostatik hiperplazi veya BPH) tedavisinde kullanılır. Yan etki olarak da vücutta kıllanmayı gerçekleştirir. Bu yüzden saç tellerini kalınlaştırır ve bebek tüyleri güçlendirir. Bunun yanı sıra vücudunuzun omuz, sırt vb. gibi yerlerinde de kıllanma meydana gelebilir. Ama dediğim gibi Proscarın asıl kullanıım amacı iyi huylu prostat bezi büyümesi tedavisidir. Bu yüzden prostat bezinizde büyüme vs yoksa veya doktoronuz önermedikçe asla kullanmayın. Hele ki ağızdan alınan bir hapı asla saç çıkarmak için kullanmayın.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Eylül 2019, 13:11:40 »
Proscar;  iyi huylu prostat bezi büyümesi (benign prostatik hiperplazi veya BPH) tedavisinde kullanılır. Yan etki olarak da vücutta kıllanmayı gerçekleştirir. Bu yüzden saç tellerini kalınlaştırır ve bebek tüyleri güçlendirir. Bunun yanı sıra vücudunuzun omuz, sırt vb. gibi yerlerinde de kıllanma meydana gelebilir. Ama dediğim gibi Proscarın asıl kullanıım amacı iyi huylu prostat bezi büyümesi tedavisidir. Bu yüzden prostat bezinizde büyüme vs yoksa veya doktoronuz önermedikçe asla kullanmayın. Hele ki ağızdan alınan bir hapı asla saç çıkarmak için kullanmayın.
Yan etki olaramk vücutta kıllanma mı ?
Lol fin tarzı ilaçlar kıllanma yapmaz tam tersi kıl döker de sıkıntı yok devam

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 29 Eylül 2019, 19:39:50 »
Yan etki olaramk vücutta kıllanma mı ?
Lol fin tarzı ilaçlar kıllanma yapmaz tam tersi kıl döker de sıkıntı yok devam

Kıl döken ilaçlar asla ama asla saç çıkarmaz. Bir ilacı da yan etkisinden faydanlanmak için kullanmak son derece yanlış bir şey.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 29 Eylül 2019, 22:20:56 »
Kıl döken ilaçlar asla ama asla saç çıkarmaz. Bir ilacı da yan etkisinden faydanlanmak için kullanmak son derece yanlış bir şey.
Yine başlıyorruz.Fin dht hormonunu baskılar dht hormonu vücuttaki kılları(kafa derisindekiler dışında) besler çıkmalarını sağlar.Zannettiğin gibi bir şey değil

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Eylül 2019, 23:38:51 »
1 .Minoxidil + biotin; % 80 olumlu sonuç alınır ancak DHT engellenmediği için zamanla etkinliği azalır........2.rogaine sprey + propecia tablet kullanmak % 92 başarı sağlanabilir. 

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 29 Eylül 2019, 23:47:10 »
Bu ilaçlar dışında piyasada var olan yüzlerce  ilaç saç ürünlerinden ve reklamlarda abartılı vaatlerde bulunan  inanmayin .dökülmeyi durdurma etkisi yoktur. Bu sebeple gereksiz yere para harcanmamalı ve gereksiz beklentilere girilmemeli, bilimsel ürün kullanılmalıdır.   akla, mantığa, bilime aykırı reklamlarla satılan ürünlere karşı dikkatli olunmalıdır.

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 30 Eylül 2019, 15:03:57 »
1 .Minoxidil + biotin; % 80 olumlu sonuç alınır ancak DHT engellenmediği için zamanla etkinliği azalır........2.rogaine sprey + propecia tablet kullanmak % 92 başarı sağlanabilir.

Yapmayın lütfen insanlara prostat ilacını saç çıkarsın diye tavsiye etmeyin

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 30 Eylül 2019, 15:05:27 »
Yine başlıyorruz.Fin dht hormonunu baskılar dht hormonu vücuttaki kılları(kafa derisindekiler dışında) besler çıkmalarını sağlar.Zannettiğin gibi bir şey değil

Fin dht hormonunu baskılıyorsa yani kısaca hormon dengenle oynuyorsan ne kadar sağlıklı olabilir?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 30 Eylül 2019, 16:02:17 »
Benim amacım insanlara doğru bilgi vermek  yan etkileri  faydaları   hepsini yazdım tercih eden kullanır  etmeyen  kulanmaz. .. Gidip içeri beli olmuyan  saçma sapan ilaçlar v.s almalarindan iyidir  insanların  3000 kişiden sadece 40'ında yan etki göstermiş, bu 40 kişinin yarısında da ilacı bıraktıktan sonra yan etkiler geçmiştir. yani tıp literatüründe güvenli diye adlandırabileceğimiz bir ilaç.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 01 Ekim 2019, 01:27:49 »
Saç Dökülmesine En İyi Gelen 15 Besin...Yumurta
Ispanak
Tam tahıllar (yulaf)
Somon
Avokado
Badem
Yoğurt