Anket

Ekim sizce nasıl olur

Çok iyi
20 (38.5%)
İyi
21 (40.4%)
Orta
8 (15.4%)
Vasat
1 (1.9%)
Kötü
2 (3.8%)

Toplam Oy Verenler: 52

Oylama kapandı: 26 Eylül 2020, 18:36:52

Gönderen Konu: Dr Serkan Aygın clinic ‘te yeni saç ekimi yaptırdım.  (Okunma sayısı 5371 defa)

Acanber

• Yeni üye
  • *
Merhabalar;
33 yaşındayım.25 Eylül 2019 tsrihinde Dr. Serkan Aygın clinicte saç ekimi yaptırdım. 3200 greft civarı ekim yapıldı bugün 2.gündeyiz fotoğrafları ekledim fikirleriniz benim için önemli ara ara süreci buradan paylaşmaya çalışacağım. Bilmek isteyenler için ayrıntıları aşağıda anlattım.
Hoşçakalın.

Tekrardan Merhabalar;
33 yaşındayım son bi kaç yılda saçlarım inanılmaz seyreldi, ilk başlarda nasılsa zamanı geldiğinde saç ektiririm diye pek kafaya takmıyordum ama sonraları süreç hızlanmaya başlayınca ve ben sürekli bugün yarın diye erteledikçe sonunda dış görünüşüm hoşuma gitmemeye başladı ve artık daha fazla ertelemenin bi mantığı yok diye düşünüp, hazırda havalar serinlemiş, güneş ışığı azalmışken tam vaktidir diyip saç ektirmeye karar verdim ve hemen araştırmaya başladım. ilk başta karşıma çıkan yer Arenamed serkan aydın’dı bi sürü ünlü topcu popcu orada yaptırmış sonuçlarda güzel ama bi türlü içime sinmeyen bişeyler vardı sonra biraz kötü yorumlarına denk gelince başka yerlere bakmaya karar verdim, derken asmedi buldum, dedimki tamam burasıdır herşey on numara profesyonel bi görişim şurayla. Hemen aradım, sekreter hanım mail adresimi aldı size mail atıcaz formu doldurup resimleri yollayın geri dönüş falan yapıcaz dedi bugün 15.gün hala mail gelmedi :D sonra onlardan mail beklerken dedim boş durmayayım biraz daha araştırayım bi baktım dr. serkan aygın clinic. Hemen Sitesine daldım dhi ekim yapıyorlarmış safir uçlu kalemler çok doğal alın çizgileri falan filan derken ben anında ikna oldum hemen whatsapp hattından yazdım. Dedimki; bıçak kemiğe dayandı durum böyle böyle, dediler yolla bakalım şu kafanın resmini bi bakalım (birazdan o resimleri burayada eklicem) ben yolladım 1 saat sonra dr serkan aygın bey bakmış ön bölgeye 3200 greft yeterli olur diye cevap yazdılar, fiyat dedim 8bin dediler! biz alıcıyız bize en son ne olur dedim yine 8bin dediler konu saçlarım olunca fazla pazarlık edemedim tamam dedim  :) ve 5 gün sonrasına randevulaştık 25 eylül çarşamba günü saat 11 de şişlideki klinikte serkan bey önce bi inceleme yaptı alın çizgisini belirledi ben biraz daha alttan falan olmazmı derken O olur ama doğal olmaz dedi bende tecrübesine olan güvenimden  tamam dedim, aynı gün saat 2de koç üniversitesi hastanesinde operasyon başladı buraya kadar olan bölümde serkan beyle aramızdaki iletişimimi sağlayan ve klinikte bizi ilk karşılayan Eda hanımada ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Sonra geldik hastaneye Beni hastanede Tuğce hanım karşıladı onada buradan hem operasyon öncesindeki hemde operasyon sonrasındaki sıcak ilgi alaka ve hoş sohbetinden dolayı çok teşekkür ederim.
Derken operasyon vakti geldi çattı ben içimden Allahım inşalla türkiyedeki en iyi ekip benim ekimi gerçekleştirir falan diye dua ederken  :) kemal bey geldi ve hadi bakalım buyurun buradan dedi, o an içim ısındı güleryüzlü bi kardeşim beni tıraş etti sonra odaya geçtik samet diye bi kardeşim geldi damar yolu açtı ağrı sızı sıfır sonra ekip başkanı Cüneyt bey geldi herkes on numara güleryüzlü, hoş sohbet, profesyonel, insan kendini güvende hissediyor tam başlamaya yakın tak kapı açıldı serkan bey geldi, ben aslında şaşırdım çünkü geleceğini düşünmemiştim ekibe son taktikleri verdi benim içim tabi dahada rahatladı ve Bismillah diyip başladık 2900 greft saçlardan, 300 civarı greft sakaldan alıp 5-6 saat sonunda tamamladılar operasyonu buradan cüneyt bey ve ekibinede çok teşekkür ederim türkiyedeki en iyi ekipmi bunu hiç bizaman bilemeyiz ama ben bugün tekrar bi operasyon yaptıracak olsam tekrar kendimi onlara Emanet ederim, önemli olanda bu.
Şuan 2. Gündeyiz ağrı sızı hiç bir kötü durum yok, biran evvel 6 aylık süreç tamamlansın saçlarıma kavuşayım istiyorum. Eğer sıkılmazsam ve unutmazsam süreci buradan sizinle paylaşıp  hem size fikir vermek hemde sizin  fikirlerinizi almak isterim.

mistercrowler25

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr Serkan Aygın clinic ‘te yeni saç ekimi yaptırdım.
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2019, 17:36:10 »
Hocam ben de Serkan Aygın'a yaptırmayı düşünüyorum bu aralar. DHI mı yaptırdınız? ve son olarak neden verteks alanına hiç ekim yapılmadı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2019, 17:53:29 »
hayırlı olsun güzel bir ön çizgi sık bir ekim umarım sonucunuzda güzel olur geçmiş olsun
Global Moderator

Acanber

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2019, 18:18:44 »
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2019, 18:27:00 Gönderen: Acanber »

Acanber

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2019, 18:21:50 »
Hocam ben de Serkan Aygın'a yaptırmayı düşünüyorum bu aralar. DHI mı yaptırdınız? ve son olarak neden verteks alanına hiç ekim yapılmadı?

verteks alanına ekim yapmama sebebi hem donör bölgeyi fazla greft alıp yıpratmamak hemde ilaç takviyesi ile bu alanın sıkılaşabilecek olmasından dolayı.
İleride ilaç ile dolmaz ise dhi kalemi ile ufak rötujlar ile hallederiz dedi banada mantıklı geldi.
Operasyonu dhi mı yaptı sorusuna gelince inanki onu özellikle sormadım aklımada hiç gelmedi, onlarda öylemi istersin böylemi istersin diye sormadılar beni muayne edip bana en uygun saç, şekil, greft, teknik ne ise onu söylediler bende tecrübelerine gerçekten güvendiğim için hiç sorgulamadım kabul ettim içim rahattı yani

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2019, 18:22:56 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım

Acanber

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2019, 18:31:55 »
hayırlı olsun güzel bir ön çizgi sık bir ekim umarım sonucunuzda güzel olur geçmiş olsun
teşekkür ederim

Acanber

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 27 Eylül 2019, 18:35:03 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım
teşekkürler

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 27 Eylül 2019, 18:36:38 »
Hayırlı olsun saç ekimin güzel ön çizgi yapmışlar ekimde sıkı duruyor maşallah

Acanber

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 27 Eylül 2019, 18:38:20 »
Hayırlı olsun saç ekimin güzel ön çizgi yapmışlar ekimde sıkı duruyor maşallah
eyvalla teşekkür ederim

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #10 : 27 Eylül 2019, 18:40:14 »
Ekim işleminiz hayırlı olsun. Bu aralar her gün forumdan bir kişi Serkan Aygın’ da ekim yaptırıyor :) Sizden 1 gün önce de ben ekim yaptırdım.
Takviye olarak ne düşünüyorsunuz?

Acanber

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 27 Eylül 2019, 20:05:18 »
Ekim işleminiz hayırlı olsun. Bu aralar her gün forumdan bir kişi Serkan Aygın’ da ekim yaptırıyor :) Sizden 1 gün önce de ben ekim yaptırdım.
Takviye olarak ne düşünüyorsunuz?
hayırlı olsun sizede. propecia önerdiler fakat yan etkileri yüzde 1 ihtimal bile olsa beni ürküttü ve faydasını en üst seviyede görmek için devamlı kullanmak zorundasın bu nekadar sürdürülebilir bilmiyorum o nedenle bu konuda çok kararsısızım. Sanırım 3 ay gibi yeni kökler çıkana kadar Eğer yan etkisinide görmezsem bu hapı kullanıcam bunun yanında İyi bir şampuan ve minoxil yerine nanoxil etken maddeli bi sprey buldum tam markası spectural dnc n diye saç bakım spreyi ile süreci desteklicem bu spreyin en büyük özelliği kullanım bırakıldığında yıkım diğerleri kadar büyük olmuyormuş 
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2019, 21:31:46 Gönderen: Acanber »

Driver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2019, 12:08:23 »
Greft sayılarını verdilermi size?

Acanber

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2019, 18:40:32 »
Greft sayılarını verdilermi size?
evet rapor halinde verdiler fotoğrafını ekledim sizin için
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2019, 18:47:50 Gönderen: Acanber »

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2019, 20:17:13 »
Hayırlı olsun güzel bir ekim olmuş, inşallah güzel sonuçlanır

Facebook Twitter Instagram