Ekim işlemi başlıkta da belirttiğim gibi 24 Eylül 2019 Salı günü gerçekleşti. Ekim işlemi için Serkan Aygını seçmemde forumun büyük bir etkisi oldu. Bu yüzden foruma olan vefa borcumu kendi ekim sürecimi paylaşarak bir nebze kapatmak istedim.
Yaşım 34 resimlerde görülebileceği gibi ön ve tepe bölgemde ciddi açıklık mevcuttu. Serkan hoca ile 2 ekim planlayarak birinci ekimde frontal kısıma 3400 ense + 400 sakal olmak üzere 3800 greft ekimi, ikinci ekimde ise yaklaşık 3000 greft vertex (tepe) bölgesine ekim yapılması planlandı. Şehir dışından gelmem sebebi ile otel, servis vs. organizasyonunda başta Eda Hanım olmak üzere Burcu hanım ve hastanede ismini hatırlayamadığım arkadaş süreçte hiç bir gecikme aksama yaşatmadan tamamlanmasını sağladılar. Hepsine teşekkürü bir borç bilirim.
Serkan Bey ise toplamda 10-15 dk falan görüşmemize rağmen işini severek yaptığına kesin bir şekilde kanaat getirdim. 2 parçada ekim yapılacağı için ister istemez moralim bozulmuştu bunu fark edip beni memnun edebilmek için elinden geleni yaptı.
Operasyon sürecine gelirsek ekimi Uğur Bey ve ekibi gerçekleştirdi. Ekip olarak işini severek özenle yapıyorlar.
NOT: Normal hesabımı ismim ve soyadımla açtığım için nickname kullanmak istedim.
Aşağıda ekim öncesi ve ekim sonrası fotoğrafları bulunmaktadır.