Gönderen Konu: SERKAN AYGIN 24.09.2019 - 3800 Greft 1. Ekim  (Okunma sayısı 22581 defa)

H3isenberg

• Full Member
SERKAN AYGIN 24.09.2019 - 3800 Greft 1. Ekim
« : 25 Eylül 2019, 21:02:38 »
Ekim işlemi başlıkta da belirttiğim gibi 24 Eylül 2019 Salı günü gerçekleşti. Ekim işlemi için Serkan Aygını seçmemde forumun büyük bir etkisi oldu. Bu yüzden foruma olan vefa borcumu kendi ekim sürecimi paylaşarak bir nebze kapatmak istedim.

Yaşım 34 resimlerde görülebileceği gibi ön ve tepe bölgemde ciddi açıklık mevcuttu. Serkan hoca ile 2 ekim planlayarak birinci ekimde frontal kısıma 3400 ense + 400 sakal olmak üzere 3800 greft ekimi, ikinci ekimde ise yaklaşık 3000 greft vertex (tepe) bölgesine ekim yapılması planlandı. Şehir dışından gelmem sebebi ile otel, servis vs. organizasyonunda başta Eda Hanım olmak üzere Burcu hanım ve hastanede ismini hatırlayamadığım arkadaş süreçte hiç bir gecikme aksama yaşatmadan tamamlanmasını sağladılar. Hepsine teşekkürü bir borç bilirim.
Serkan Bey ise toplamda 10-15 dk falan görüşmemize rağmen işini severek yaptığına kesin bir şekilde kanaat getirdim. 2 parçada ekim yapılacağı için ister istemez moralim bozulmuştu bunu fark edip beni memnun edebilmek için elinden geleni yaptı.
Operasyon sürecine gelirsek ekimi Uğur Bey ve ekibi gerçekleştirdi. Ekip olarak işini severek özenle yapıyorlar.
NOT: Normal hesabımı ismim ve soyadımla açtığım için nickname kullanmak istedim.
Aşağıda ekim öncesi ve ekim sonrası fotoğrafları bulunmaktadır.

hyperKel

• Hero Member
Ynt: SERKAN AYGIN 24.09.2019 - 3800 Greft 1. Ekim
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2019, 21:08:45 »
alt şakaklara ekim yapmakla çok iyi etmişler .Bazı ekim merkezleri oraları pas geçiyor sonuç çok yapay oluyor haliyle.
ben ekiminizi şu aşamada beğendim .takipte olacağım bir ekim umarım düzenli paylaşım yaparsınız. hayırlı olsun umarım hayalinizdeki gibi olur sonuç.

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2019, 21:12:39 »
alt şakaklara ekim yapmakla çok iyi etmişler .Bazı ekim merkezleri oraları pas geçiyor sonuç çok yapay oluyor haliyle.
ben ekiminizi şu aşamada beğendim .takipte olacağım bir ekim umarım düzenli paylaşım yaparsınız. hayırlı olsun umarım hayalinizdeki gibi olur sonuç.

Kritik dönemlerde paylaşım yaparım. Şakaklara ekim konusu benim de hoşuma gitti ancak bant takamadığım için deri altındaki sıvı alnıma indi muhtemelen yarın gözlerim kapanabilir.

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2019, 21:14:27 »
Pansuman sonrası ekim ve donör bölgesi.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2019, 21:17:54 »
ensendeki bene umarım dokunmamışlardır.

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2019, 21:21:39 »
ensendeki bene umarım dokunmamışlardır.

Sıkıntı yok her aşamada özellikle uyardım.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2019, 22:55:50 »
son fotoğrafta ekimin çok sık yapıldığı belli oluyor.umarım bu sıklığa paralel bir sonuç olur.ekimin hayırlı olsun kardeşim.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2019, 23:05:24 »
Ekiminiz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım...

royal

• Full Member
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2019, 00:13:10 »
hayırlı olsun inşallah sonuç güzel olur. sizden 1 gün önce aynı ekibe benim ekimim gerçekleşti. klinikte serkan beyle görüşmemde şakaklara bişey gerekli mi , yapabilir miyiz diye sorduğumda oraya hiç girişmeyelim, instagramda gördüğünüz ne olduğu belli olmayan fotoğraflar onlar gibi cümleler kurdu. bütün önceliği ön bölgeye yoğunlaşarak planladı. ama size işlem yapılmış. anlamadım :) uğur beyin ekibinden ben de memnun kaldım. çok ilgili ve plana uygun işlem yapıyorlar..  temiz ekim yapmışlar. tekrardan sonucun beklediğinizden de güzel olması dileğiyle...
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2019, 00:19:50 Gönderen: royal »

anonim4134

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2019, 01:37:21 »
Ekiminiz hayırlı olsun.Gayet güzel olmuş planlamanız  .Bol bol dinlenin ve sıvı tüketin:)

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2019, 03:31:01 »
hayırlı olsun inşallah sonuç güzel olur. sizden 1 gün önce aynı ekibe benim ekimim gerçekleşti. klinikte serkan beyle görüşmemde şakaklara bişey gerekli mi , yapabilir miyiz diye sorduğumda oraya hiç girişmeyelim, instagramda gördüğünüz ne olduğu belli olmayan fotoğraflar onlar gibi cümleler kurdu. bütün önceliği ön bölgeye yoğunlaşarak planladı. ama size işlem yapılmış. anlamadım :) uğur beyin ekibinden ben de memnun kaldım. çok ilgili ve plana uygun işlem yapıyorlar..  temiz ekim yapmışlar. tekrardan sonucun beklediğinizden de güzel olması dileğiyle...
Siz konu açmış mıydınız? En azından ekim öncesi durumu merak ettim. Benim ekim öncesinde fark edebileceğiniz gibi ön bölgemde ciddi bir açıklık söz konusuydu. Sonucu ne olur ben de bilemiyorum açıkçası zamanla hepimiz göreceğiz. Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım siz de beklediğiniz sonuçlara ulaşırsınız...

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2019, 03:41:54 »
Ekiminiz hayırlı olsun.Gayet güzel olmuş planlamanız  .Bol bol dinlenin ve sıvı tüketin:)
Teşekkürler yıllık iznimin büyük bir kısmını bu operasyon için bırakmıştım. Yeterli olacağını düşünüyorum :) Bu arada deri altındaki ödem sende ne durumda?

royal

• Full Member
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2019, 10:11:38 »
Siz konu açmış mıydınız? En azından ekim öncesi durumu merak ettim. Benim ekim öncesinde fark edebileceğiniz gibi ön bölgemde ciddi bir açıklık söz konusuydu. Sonucu ne olur ben de bilemiyorum açıkçası zamanla hepimiz göreceğiz. Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım siz de beklediğiniz sonuçlara ulaşırsınız...

aynen konu açtım görmüşsünüz zaten 🙂
merhaba,  işin stresli kısmı bitti. artık ilk 7–10gün önemli sonra hassas dönem bitmiş oluyor. çünkü en sağlam şekilde kökler kanla etle vücutla bir oluyor. onları yeniden çıkarmak için aynı şekilde aletleri kullanmak gerekli... sizin planlama mantıklı olduğu gibi 2 aşamada düşünülmüş açıklık fazla inşallah iyi olacaktır herşey. bundan sonra herkesin bildiği ekim alanına hassas davranmak özellikle 10 gün. benim dün gece üst bölge aşırı kaşınmaya başladı. uykudan bile uyandırdı. verdikleri nemlendirici falan yetmedi. bugün ilk yıkama yapılacak... benim açıklık da az yer değil. doktor bey ön çizgiyi çok ilerde tutmadı. çünkü sıklık az olurdu... 1.5 sene sonra falan duruma göre dönöre göre tekrar görüşelim istersen dedi.
bundan sonra ekim alanını günde 3 kere kuruluk hissederseniz daha da fazla nemlendirin. bana elime serumu döküp hafif yedirebileceğim söylendi. ama ben elimle dokunmuyorum. serumun kapağına tam basmayıp yarım basıyorum. tek damla çıkıyor kafamın belli yerlerine bırakınca kendisi yayılıyor her tarafa. alnıma inenleri ise siliyorum...  terleme ve toz ilk hafta çok zararlı sırf bunun için istanbulu bildiğim için bu ayı bu mevsimi seçtim... orda hava nasıl bilmiyorum ama dikkat edin.. bundan sonra ilaç işi var. gerisi insandan insana da değişebilecek nasip işleri... nasıl olacağını zaman gösterecek. doktor beyin herkese dediği ilaç var etkisi kesin olan. ama yan etkisi ihtimali de var kendisi 20 senedir kullanıyormuş. propecia. ben galiba belli süre deneme amaçlı kullanacam. eğer yan etki hissedersem bırakacağım... ayrıca priorin alacam bu bitkisel zararı yok yazıyor. bir diğer önemli vitamin b7 biotin yani saçın kalınlaşmasını sağlayan birçok etkisi var. b12 ise kan testi yaptırıp eksikse alınabilecek vitamin. başka da sprey falan almayı düşünmüyorum. spreyler de özellikle minoxil yan etkili ve bırakınca işler aynı yere geri dönüyor. hair forte de var . benim düşüncelerim böyle. herşey iyi olsun dileğiyle...

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2019, 11:02:45 »
aynen konu açtım görmüşsünüz zaten 🙂
merhaba,  işin stresli kısmı bitti. artık ilk 7–10gün önemli sonra hassas dönem bitmiş oluyor. çünkü en sağlam şekilde kökler kanla etle vücutla bir oluyor. onları yeniden çıkarmak için aynı şekilde aletleri kullanmak gerekli... sizin planlama mantıklı olduğu gibi 2 aşamada düşünülmüş açıklık fazla inşallah iyi olacaktır herşey. bundan sonra herkesin bildiği ekim alanına hassas davranmak özellikle 10 gün. benim dün gece üst bölge aşırı kaşınmaya başladı. uykudan bile uyandırdı. verdikleri nemlendirici falan yetmedi. bugün ilk yıkama yapılacak... benim açıklık da az yer değil. doktor bey ön çizgiyi çok ilerde tutmadı. çünkü sıklık az olurdu... 1.5 sene sonra falan duruma göre dönöre göre tekrar görüşelim istersen dedi.
bundan sonra ekim alanını günde 3 kere kuruluk hissederseniz daha da fazla nemlendirin. bana elime serumu döküp hafif yedirebileceğim söylendi. ama ben elimle dokunmuyorum. serumun kapağına tam basmayıp yarım basıyorum. tek damla çıkıyor kafamın belli yerlerine bırakınca kendisi yayılıyor her tarafa. alnıma inenleri ise siliyorum...  terleme ve toz ilk hafta çok zararlı sırf bunun için istanbulu bildiğim için bu ayı bu mevsimi seçtim... orda hava nasıl bilmiyorum ama dikkat edin.. bundan sonra ilaç işi var. gerisi insandan insana da değişebilecek nasip işleri... nasıl olacağını zaman gösterecek. doktor beyin herkese dediği ilaç var etkisi kesin olan. ama yan etkisi ihtimali de var kendisi 20 senedir kullanıyormuş. propecia. ben galiba belli süre deneme amaçlı kullanacam. eğer yan etki hissedersem bırakacağım... ayrıca priorin alacam bu bitkisel zararı yok yazıyor. bir diğer önemli vitamin b7 biotin yani saçın kalınlaşmasını sağlayan birçok etkisi var. b12 ise kan testi yaptırıp eksikse alınabilecek vitamin. başka da sprey falan almayı düşünmüyorum. spreyler de özellikle minoxil yan etkili ve bırakınca işler aynı yere geri dönüyor. hair forte de var . benim düşüncelerim böyle. herşey iyi olsun dileğiyle...
Aşağı yukarı aynı şekilde düşünüyorum ilave biotin 5000 kullanacağım. Proscarı ben de en azından 4 ay falan yan etkilerini kontrol etmek için kullanmayı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2019, 13:03:56 Gönderen: H3isenberg »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2019, 11:25:27 »
Hayırlı olsun ekiminiz şakaklara da ekilmiş ön cizgi ile şakak birleşimi güzel duruyor ekimde güzel sağlıklı hayırlı olmasını dilerim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram