Aynı anda yazmışız neredeyse benim sorduklarıma sen cevap vermişin gibi olmuş ama görmemiştim:) Seninde hayırlı olsun şimdiden bende geri dönüş ne zaman yaparlarsa randevu almayı düşünüyorum bakalım.
Serkan beye mi yazdın eda hanıma eğer eda hanıma yazmamışsan numaranı vereyim direk ona yaz, onlar havaalanından alıp havaalanına bırakıyorlar transfer ücretsiz pansuman prp yapıyorlar planlamayı serkan bey yapıyor alana göre ve bütçeye göre dhi tavsiye ediyor anladığım kadar öyle, ben kliniğin konumuna bakıp olabildiği kadar yakın otel de rezerve yaptırdım onların anlaşmalı otelleri gecelik 65 euro ben 4 gece için yaklaşık 900 TL ye otel ayarladım, zaten otelden alıp otele onlar bırakıyor yürüyüş mesafesi 15 dk cevahirede yakın belki yürürüm kahve içemeye giderim duruma göre diye düşündüm
sormak istediğin varsa bana söylendiği kadarını aktarabilirim fiyat olarak 8000 TL denildi pek pazarlık vb şeye gitmedim prp ücretsiz zaten
Uçak bileti git gel 450 TL ayarladım, otel 900 TL, ekim 8000 TL, ekstra yemek içmek losyon ilaç giderde çıkabilir araştırdım kadarıyla boyuna takılan seyhat yastıkları iyi olur önü açılan fermuarlı veda gömlek tarzı birşeyler giymek üst değiştirmek anlamında daha iyi olur