26 haziran 2015 cuma günü saç ekimi için gittim. Vardığımda önce doktorla sohbet ettik, sonra antibiyotik yuttum, bilgilendirme formunu okudum ve doktorla görüşme yaptık. Alan büyük olduğu için bir seansta kapanmayacagini söyledi. 3000 greft için 4500 nakit verdim. Önce ignelerle başlandı, agrimasi için tek tek kontrol etti uyuşmayı. Motorla kök seçimini doktor yaptı, doktorun seçip çıkardığı kökleri hemsiresi kaba yerleştirdi. Bu işlem 3 saat surdu. Sonra yemek arası doktor yemek ısmarladı ve ekimden önce bir antibiyotik daha yuttum. Ekimde kanal acmayi erkek teknisyen yapti sonra hemsire açılan kanallara ekim yaptı. 4 saate yakin da bu surdu. Sonra donor alan bandajlandi, getirdiğim sert şapkayı dikkatlice taktilar, benim pek agrim olmadı, ama her konuda kafama takılanları doktora mail atarak soruyorum. İnsallah bir sene sonrası da çok güzel olur. Gün ve gün çektiğim resimler aşağıdadır. Bandaji pazar aksam ılık su altında yavaş yavaş yikayarak çıkardım. İlk 6 gün çok narin yikadim. Diğer altı gün yukarıdan aşağıya tek yonlu parmak uçlarıyla hafif masaj yaparak yikadim. 11 günde kabuklar dokuldu. Yeni halimden memlunum:)