Arkadaslar merhaba.
31 yasindayim ve sac ektirmeyi düsünüyorum.
Özellikle trassiz sac ekimi istedigim icin yaptigim arastirmalar sonucunda Hairneva'da takili kaldim ve su an onlarla görüsme halindeyim.
Ekimimin fazla dikkat cekmemesi icin bu tür bi islemi sectim kendimce, umarim yanlis yolda ilerlemiyorumdur. Kazitmayi son care olarak görüyorum ve gerekirse 2-3 sene daha bekleyebilirim durum netlik kazansin diye.
Su an sadece whatsapp üzerinden iletisim kurduk cünkü yurtdisinda kaliyorum.
Bana ön bölgeyi kalem ile dolduracaklarini, 3 gün istanbul'da olmamin yeterli oldugunu, ekimi Beyza hanimin yapacagini (9 senedir bu islemi yapiyormus) söylediler ve fiyat olarak 10.500 TL (pazarlikdan önce 11.500) tutacagini söylediler. Biraz fazla geldi acikcasi ama genel anlamda Hairnevanin pahali oldugu konusuluyor forumda. Siz ne diyorsunuz?
Planladigim sekilde olursa, ilerleyen senelerde izine gittikce ufak takviyeler yaptirmayida düsünebilirim, cünkü yaz tatillerinde genelde istanbulda oluyoruz. Tabi bu sac ektirme konusunda fazla bilgi sahibi olmadigim icin planladigim gibi ufak rütüsler kücük zamanlarda kolayca hal oluyormu bilmiyorum.
Hairneva hakkinda cok fazla bilgi toplayamadim ama direk negatif bi olayada rastlamadim. Eger bildiginiz birsey varsa paylasirsaniz sevinirim.
Foruma yeni katilanlarin bazen reklam amacli oldugunu farkettim, bu acaip kafa karistiyor malesef. Bu yüzden özel mesaj araciligiylada görüsebiliriz
Saygilarla