Sn lincoln,
Teşekkür ederim, ilk fotoğraflara dair yapılan yorumlar beni hayli üzmüştü. Sakal destekli birkaç yer buldum ki biri sizlerin de malumu ancak sekreteri doktor beyin canlı olarak görmesi gerektiğini belirtti.
Sn thinkingme,
Evet, benimle ilgilenmiş hatta özelden de yazışmıştık; hatta şu yorumunuzla emin olun kendime biraz daha inanmaya başladım, teşekkür ederim. Aklımda iki yer var ilki Serkan Aygan diğeri de Sibel Ulusan. Sibel Hanımın 3000 Euro 'luk ücreti beni biraz düşündürüyor; ama çalışanı Lütfiye Hanım beni ziyadesiyle bilgilendirdi ve benim durumumdaki pekçok hastanın ilk ve son hallerini paylaştı, ben çok başarılı buldum. Bana da en az 4.000 greft saç ekebileceklerini, fut izine de 300 kök saç ekilebileceğini belirttiler. Tabii yine görüşlerinize açığım.
Sn onizuka eikichi,
Size de çok teşekkür ederim, sırf bu yüzden yıllarca kurumsal firmalarda çalışamadım, pekçok iş teklifini reddetim freelance olarak çalışmaya devam ettim. Resmen şapkaya mahkum bir hayat yaşadım. Yineliyorum; çok büyük beklentiler içinde değilim lanet olası iz gitsin ve kafamda en azından karartı benzeri bir şey oluşsun, şayet umduğumdan fazlası olursa; yaradana ve doktora ölene değin dua ederim ve artık elimden daha fazla ne gelirse. Dile kolay 15-16 senedir hapis gibiyim, kısıtlı gibiyim.