Gönderen Konu: Beni Bu Kellikten Kurtarın  (Okunma sayısı 3228 defa)

KeltoşAdam

• Yeni üye
  • *
Beni Bu Kellikten Kurtarın
« : 24 Eylül 2019, 22:38:25 »
Arkadaşlar merhaba,

2000 'li yılların hemen başında genç bir delikanlı iken saçlarım önlerden hafif açıldı, telaşa kapılıp fut yöntemi ile saç ekimi yaptırdım ve sonuç tam anlamıyla fiyaskoydu.

Bu ekim sonunda neredeyse 20 yıldır şapka kullanmaya mahkum oldum ve gerçek mesleğim dışında her işi yaptım; hayatım alt üst oldu ve neredeyse hayata küstüm.  Defalarca yeniden saç ektirmeyi düşündüm; ama her defasında aynı sonucu yaşarım endişesi ile korktum geri adım attım.

Öyle birine saç ektirdim ki resmen hayatımı kararttı. Ekim yapılan bölge tam 90 derecelik açı ile dikine yapılmış ve saçlar dik dik çıkıyor, arkadan fut ile alım yapıldığı için kocaman bir kesik ve dikiş izleri. Normal hayatta kafamı gören olmadı, askerde iken mecburi olarak açıktı insanların gözlerini ekim yapılmış olan saçlarımdan alamamaları bana soğuk terler döktürdü. Bir an önce askerliğimin bitmesi için Allah(c.c.) 'a yalvardım.

Arkadaşlar, size yalvarıyorum; bari hayatımın geri kalanını düzgün geçirebileyim, insan gibi. Bana yol yordam gösterin, donör bölgem ne durumda bilemiyorum ve bir sonraki ekimde hem donör bölgeme zarar vermeyecek hem de iş görür şekilde en azından hayata karışabilecek kadar ekim yapabilecek birilerini tavsiye etmenizi istiyorum.

Sitedeki bir çok doktorun ekim sonuçlarına baktım, fiyatlarına da tabii. En iyisini pekâlâ siz de biliyorsunuz; ama o kadar zengin değilim, maddi anlamda gücüm yetmez.

Bu kafaya kaç greft ekilebilir, donör bölgem ne kadarına müsait Allah(c.c.) rızası için beni bu konularda bilgilendirin. Bir de bu FUT izinden nasıl kurtulabilirim, hangi doktor bunu nasıl tedavi edebilir ?

Yardımcı olmanız dileklerimle.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Beni Bu Kellikten Kurtarın
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2019, 22:56:23 »
dökülme alanın geniş
bir ekimle sorun çözülmez
sana 2 seans gerekir

ve de sakal dan alım düşünürsek
ilk seansta senden
4000-4500 arası çıkar
ve sadece önbölgeye ekim yaptır

ilk ekimin sonucuna göre 2. ekim planlamak lazım
fut izini kapatmak için saçtan veya sakaldan alım ile o bölgeye ekim gerekecek
bunu da uzman doktorlara danışmalısın internette bol örneği var

KeltoşAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2019, 23:30:54 »
Sayın ismael,

görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Evet, ben de sizin gibi düşünüyorum ki görünen köy de pek kılavuz istemiyor, dökülen alan çok geniş ve yine sizin de ifade ettiğiniz gibi ben hepsine ekilsin de istemiyorum. Tepe bölgesine (vertex) hiç ekim yapılmasa da olur. Diğer yerlerde karartıya bile razıyım, derdim asla rapunzel olmak değil ki bu dediğim şeyler beni dünyanın en mutlu insanı eder. Tek korkum donör bölgeme zarar gelirse ben ne yaparım !

Sakalım seyrektir; ama hepsini alsalar da olur, sakala ihtiyacım yok açıkçası. Hatta bir zamanlar etek bölgesinden de kıl transferi yaptıklarını okumuştum; ama hangi doktor bunu ifade etmişti açıkçası hatırlayamıyorum.

Peki, aynı anda hem ekim işlemini gerçekleştirip, hem de FUT izini giderebilmek mümkün müdür ?

Beni heyecanlandıran ve yeniden saç ekim kararı almama sebep olan birkaç ekim örneği var müsaadenizle paylaşmak istiyorum.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9450.0

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4859.0

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5726.0

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7255.0

İşte bu sonuçlar beni çok heyecanlandırdı. İki isim dışında diğer isimler tesadüfi sonuç gibi geliyor; ama yine de başarılı. Bir de saç simülasyonu düşünüyordum, ekim yaptıktan sonra; ancak ileride yaşlanıp, saçlarım beyazlaştığında yahut saçlarımı kazıttığımda ortaya ilginç sonuçlar çıkabilir korkusuyla bundan da vazgeçtim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2019, 23:45:34 »
Koray erdegon  düşüne  bilirsin 

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2019, 00:28:58 »
kafayı kazıttığında arkası çok belli oluyor mu? oraya saç dövmesi tarzı bişi yapıyolar koray erdoğanın bazı başkı kliniklerde fut yaptırmış ekimlerinde vardı, tricopigmentation mu en yapıyodu.
Piyasada repair(düzeltme ekimi) yapanlar gördüklerim kadarıyla koray erdogan,hlc,kaan pekiner falan var biraz pahalı
şahin çelik var fut düzeltimi görmedim ama fue düzeltimini gördüm

İlk önce bütçeniz çok önemli. Ve yurt dışında yapma imkanınız varsa bazı fut uzmanı klinikleri eski yara izi üzerinde tekrar fut yapıp yara izini incecik hale getiriyorlar, ve çıkan saçlarıda ekim için kullanıyolar.

Saç ekimi özellikle sizin gibi beklentisi az olan insanlarda son zamanlarda çok iyi sonuçlar veriyor, çünkü siz normal bi saç istiyosunuz çok gür olsun tarzı istekleriniz yok. Bu yüzden moralinizi bozmayın paranız ve zamanınız varsa her şeyi düzeltirsiniz.

nw6sınız, yan profilden güzel fotoğraflar atarsanız daha güzel yorum yapabiliriz.

Ve ekim dışı yorum yapayım, utanmayın o saçlardan yara izinden falan, bakan soran olursa söyleyin kimse dalga geçmez sizle. Doktor hatası dersiniz falan. Hatta fut izini kimse saç ekimi oolduğun anlamıyor rahat olabilirsiniz. Saçınızı kazıtıp gezseniz bile ameliyat oldunuz veya yara var falan sanarlar maximum. Saçı ya kazıtın yada kısa kestirin fut izini boşverin, İnanın daha güzel gözükür şu an ki durumdan.
Farklı sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırız forumda yazın mutlaka.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2019, 01:22:47 »
Tepe ekimine girmeden ön orta bölgeye odaklanarak  2 seans 2 seans da sakal desteğinide kullanarak bir planlama ile çok sık olmasada hoş bir görünüm elde edenilirsiniz.

Onun dışında zaten açıklığınız fazla donör de bu açıklıkta en etkili sonucu bu şekilde elde edersiniz diye düşünüyorum. Tabi başarılı operasyonlar ile şansız bir operasyon bu planlamayı etkiler kısaca risk alarak ve riski azaltmak için doğru adımlar atarak. Daha sonra arkadaşlarında öneride bulunduğu gibi bu 2 ekimi saç dövmesi ile taçlandıra bilirsiniz uzun bir süreç olacaktır ama doğru adımlar olucaltır
Global Moderator

KeltoşAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2019, 11:58:20 »
Sayın Tm, ilk iletimde de ifade ettiğim gibi sözünü ettiğiniz doktorun ücreti bütçemi aşıyor.

Sayın thinkingme,

Evet, kafayı kazıttığımda dikiş izleri çok belli oluyor ve geçmişte kendi paramla kendimde yara izi bıraktım ve tabii ki çok kötü bir ekim. Kısacası paramla kendimi rezil edip, deyim yerindeyse ibretlik oldum.

Ben de sizin de belirttiğiniz üzere o bölüme saç simülasyonu gibi bir şey yapmayı düşünüyorum, ancak ekim yapan doktor bunun üstesinden gelebilecekse oraya da ekim yapsın ve beni bu dertten kurtarsın.

İstediğiniz yan profil fotoğrafını da ilk iletime ekledim.

Dikiş izini ve o kötü ekimi kafaya takmamak mümkün bile değil, deneyeceğim. Doktor isimlerini buradan telafuz etmeden bu konularda uzmanlaşmış olanları özelden bana bildirmeniz mümkün mü ?

İlgilendiğiniz için de çok teşekkür ederim.

Sayın Hintell,

İletime ilk defa cevap veren arkadaş da tıpkı sizin gibi iki seans olacak şekilde saç ektirmemi uygun görmüştü ve ilk seansta 4000 greftten söz ettmişti. Saçlarımdan 4000 greft çıkar mı, sakalım da seyrektir. Donör bölgeme zarar vermeyecek nispeten şu anki halimden iyi görünmemi sağlayacak bir doktor ismini benimle özelden paylaşmanız mümkün mü?

İlgilendiğiniz için de teşekkür ederim.

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2019, 12:09:14 »
Açıklık çok fazla ve donör yetersiz bence bu maceraya girmeyen

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2019, 12:16:24 »
Kardeş şahin çelik mutlu edebilir seni

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Eylül 2019, 13:16:52 »
Donör resminiz karanlıkta çıkmış tam net bir donör resmi koyun normal dün ışığında
Global Moderator

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
« Yanıtla #10 : 25 Eylül 2019, 17:08:33 »
Tam protezliksin kardeşim güzel firmalar var yapan dogal

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #11 : 25 Eylül 2019, 17:15:57 »
Rulez dediği gibi  Tam protezliksin  saç ekimi yaparsan döner  bölgeyi  daha kötü  olur 

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 25 Eylül 2019, 21:30:50 »
koyduğun örnekler seni aldatmasın o dört vakadanda kötü durumdasın.
bence ekime hiç bulaşma ya hergün saçını kazıt yada protez saç yaptır.protez saçın bakımı zor ama kafa yapın çok uygun bence protez için.

KeltoşAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 25 Eylül 2019, 23:08:29 »
Sayın emin43,

buradaki yorumları da değerlendirip, birkaç doktor ile görüştükten sonra eğer dediğiniz gibi bir durum varsa ekim düşünmem. önceden ekilmiş olan saçların tekrar eski yerlerine transferini değerlendirip, saçımı kazıtarak dolaşırım ve buna alışmaya çalışırım.

Görüşünüz için teşekkürler.

Sayın Hublot,

Adını zikrettiğiniz doktorun ekimlerini inceliyorum. Başarı oranı çok önemli malûm hele benim gibi bir kez sütten ağzı yanmış ve görüntülerde de olduğu üzere zor bir kafa yapısına sahip bir kişi söz konusuysa.

Görüşünüz için teşekkürler.

Sayın Hintell,

En kısa zamanda gündüz çekilmiş fotoları da paylaşacağım, bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum doğrusu, teşekkürler.

Sayın Rulez, Tm, hyperkel,

Her üçünüze de bu konudaki görüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim; ancak kafamda bez parçası ile dolaşmaktansa gündüzleri şapka takıp, geceleri kafamı yastığa rahat koymayı yeğlerim. Eğer durumum gerçekten vahimse saç kazıtma işini değerlendireceğim.

Arkadaşlar, tüm seçenekleri en kısa zamanda görmek zorunda olduğum için acele ediyorum, bu konuda beni mazur görün. Saç ekimi konusunda yukarıda da ifade ettiğim gibi rapunzel olmak niyetinde değilim. Kafamın üstünde hafif bir karartı olmasına bile razıyım ki hepsinde de değil, yarısında böyle bir karartı bile olsa dünyanın en mutlu insanı ben olurum. En azından bana yapılan ilk ekime bir düzeltme yapılsa dahi kâfi. Çünkü insanların gözlerini o ekime dikmeleri beni rahatsız ediyor.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2019, 00:06:18 »
Normalde saç ekimine uygun bir dökülme patertiniz yok , nw6 imkansız gibi bir şey ..
Protez saç felan demeyecem , bu yaşınıza kadar illa ki siz de duydunuz protez saçı . Öyle olsa buraya yazmaz , Google’dan protez saç yapan yerleri araştırırdınız .
Dr. Kaan pekiner’in yurtdışı forumlarında daha önce FUT ameliyatı geçirmiş hastalara düzeltme operasyonlarını incelemiştim ve beğenmiştim , siz de inceleyebilirsiniz .
Kendisi manuel çalışıyor , beklentinizin çok yüksek olmadığını da belirtiyor ve hafif bir karartı bile olsa mutlu olacağınızı söylüyorsunuz .
Bu tarzı benimser beğenir misiniz , donör elverir mi bilmem ama Tolga çevik gibi , Zidane gibi önlerde hafif olup orta ve vertexin boş olduğu kafa yapısı sizi memnun ederse , sizi kabul eder mi bilmem ama en azından kendisiyle irtibat kurabilirsiniz .
Maddi imkanınızı belirtmişsiniz ama ;
Greft başı 1 ya da 1.5 € diye biliyorum .
İçinizi ferah tutun , her şey gönlünüzce olsun.

Facebook Twitter Instagram