Sayın emin43,
buradaki yorumları da değerlendirip, birkaç doktor ile görüştükten sonra eğer dediğiniz gibi bir durum varsa ekim düşünmem. önceden ekilmiş olan saçların tekrar eski yerlerine transferini değerlendirip, saçımı kazıtarak dolaşırım ve buna alışmaya çalışırım.
Görüşünüz için teşekkürler.
Sayın Hublot,
Adını zikrettiğiniz doktorun ekimlerini inceliyorum. Başarı oranı çok önemli malûm hele benim gibi bir kez sütten ağzı yanmış ve görüntülerde de olduğu üzere zor bir kafa yapısına sahip bir kişi söz konusuysa.
Görüşünüz için teşekkürler.
Sayın Hintell,
En kısa zamanda gündüz çekilmiş fotoları da paylaşacağım, bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum doğrusu, teşekkürler.
Sayın Rulez, Tm, hyperkel,
Her üçünüze de bu konudaki görüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim; ancak kafamda bez parçası ile dolaşmaktansa gündüzleri şapka takıp, geceleri kafamı yastığa rahat koymayı yeğlerim. Eğer durumum gerçekten vahimse saç kazıtma işini değerlendireceğim.
Arkadaşlar, tüm seçenekleri en kısa zamanda görmek zorunda olduğum için acele ediyorum, bu konuda beni mazur görün. Saç ekimi konusunda yukarıda da ifade ettiğim gibi rapunzel olmak niyetinde değilim. Kafamın üstünde hafif bir karartı olmasına bile razıyım ki hepsinde de değil, yarısında böyle bir karartı bile olsa dünyanın en mutlu insanı ben olurum. En azından bana yapılan ilk ekime bir düzeltme yapılsa dahi kâfi. Çünkü insanların gözlerini o ekime dikmeleri beni rahatsız ediyor.