Gönderen Konu: Sbk saç bakım kürü  (Okunma sayısı 15354 defa)

Akon47

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sbk saç bakım kürü
« Yanıtla #30 : 24 Eylül 2020, 09:29:45 »
Src sınavına gittiğimde ensesinden saç alınmış kafası çok gür olan birini gördüm. Gittim yanına hocam nerde ektirdin çok iyi olmuş dedim. Adam başladı anlatmaya. Bir arkadaşım satıyor minibüsçü dedi numarasını verdi. Ürünün adı SBK imiş. Kalp sorunun yoksa birşey olmaz dedi. Saç ektirmiş ve kötü sonuçlanmış. Saç ekimi öncesi sonrası fotoğraflarını gösterdi. Adamın kafası kirpi gibi saçlıydı. Bunun yanında tarak var iğneli onu da sürüyorum dedi. Ben ürüne güvenmediğim için , kilo sorunum da olduğundan almadım.
Geçenlerde bir arkadaşım yine SBK ya başlamış. Resim de attı bana. Şuan için çok 2 aylık süreçten. Ben yine de şüpheliyim. Bunu ve finasterid alıp başlasam mı bilemiyorum.
Daha önce bir dünya para verip proscar aldım birsürü. Sonra yan etkilerinden korktum ve çöp oldu.
Aslında biraz finasterid yan etkisi de işime gelebilir. Hormonlarım sanırım biraz fazla.

Kelbey

• Sr. Member
Ynt: Sbk saç bakım kürü
« Yanıtla #31 : 24 Eylül 2020, 10:09:09 »
Ben bu içeriğin sac için yararlı olacağını düşünüyorum fakat destek tedavi olarak sadece bu içerik erkek tipi dökülmeyi asla durduramaz önüne geçemez eğer ki içerik xpecia tablet gibi yalan değilse..
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Facebook Twitter Instagram