Gönderen Konu: Sbk saç bakım kürü  (Okunma sayısı 15357 defa)

nazimx

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sbk saç bakım kürü
« Yanıtla #15 : 12 Aralık 2019, 15:15:37 »
Bu gibi konularda somut kanıtlarla konuşmak gerek. Tecrübe edinmeden karalamak veya övmek gereksiz. Erkek tipi genetik saç dökülmesini durdurabilen ilaçların başında Finasterid ve muadilleri gelir. Dönem dönem piyasada tamamen kar gütmek amacıyla saç dökülmesini durdurduğunu ve kafadan saç çıkarttığını iddia eden ürünler belirir. Milyonluk reklamlar yapılır istenen kar sağlanır ve bir süre sonra piyasadan ismi silinir gider. Örnek olarak şu anda mavi serumda yaşanan durumun aynısıdır yakında ismi unutulacak ve 1 yıl sonra farklı bir ürün çıkacaktır.

Demem o ki eğer bir ürün gerçekten hiç bir yan etkisi olmadan saç dökülmesini durduruyor ise veya kafada saç çıkartıyorsa o ürünün asla reklamını yapmaya gerek kalmaz. Kendisi zaten reklam olur. Böyle bir ürün gelecekte meydana çıktığında zaten ne bu forumu bulabilirsin nede buradaki topluluğu :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2019, 18:34:56 »
Mesala 5/6 sene önce sahibindende adam saç çıkaroyor diye pekmez satıyordu:)
Aynı kisi simdi mavı su satıyor :)  seneye artık ne satar bilemem

Saç dökülmesi genetiktir Dht hormonunu baslılamadığın sürece saçlara faydası olmaz ha baskılamadığın sürece bir etki etmez finasterid de zaten kafayı ful doldurmaz.. biraz kararma için uğraşmaya değmez yok karardı tüy çıktı vs zaten hep bahsedilen
Global Moderator

nazimx

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 13 Aralık 2019, 11:21:40 »
Mesala 5/6 sene önce sahibindende adam saç çıkaroyor diye pekmez satıyordu:)
Aynı kisi simdi mavı su satıyor :)  seneye artık ne satar bilemem

Saç dökülmesi genetiktir Dht hormonunu baslılamadığın sürece saçlara faydası olmaz ha baskılamadığın sürece bir etki etmez finasterid de zaten kafayı ful doldurmaz.. biraz kararma için uğraşmaya değmez yok karardı tüy çıktı vs zaten hep bahsedilen

Mavi su olayı da zamanla bitecek. Acaba seneye karşımıza ne ile çıkacaklar :D

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Aralık 2019, 20:01:10 »
Arkadaşlar göz ile görünen gelişmeye inanamayan kişiler için ne yapılmalı ise söyleyin biz hazırız ispatına.
İçerik soran arkadaşlar b,z reklam yapmıyoruz fakat siz formülü çözeriz biz yaparız diyorsunuz belliki ! buyurun : Aesculus Hippocastanum Ext , Anagain, Apigenin, Biotin, Butilen Glycol, Deiyonized Water, Ethanol, Glycerin, Glyceryl Trinitrate, Oleum Terebinthinae, Oleum Tyhmus, Peg 40 Hidrogenated Castor Oil, Procapil, Provitamin B5, Pyridoxine, Royal Jelly, Saw Palmetto Ext

Reklam diyen arkadaşlarımız var,
admine ve yöneticilere ayıp olmasın diye site yamadım yazmıyorum, siz sbk saç bakım kürü yazın reklam harici en üstte çıkan siteye tıklayın ve kullanıcı resimlerini inceleyiniz.
Ayrıca gelişi görmeniz açısından tanımadığımız bir arkadaşımızın videosunu buradan izleyin lütfen : 

Başka çürütmeye çalışan arkadaşımız var ise ikna etmeye hazırız.

Herkese tarayabileceği saçlar garanti ediyoruz ... başka isteğiniz ???  8)
:-*

Bu içerik saç çıkartmaz,hintlilerin bakım için çıkartığı bir ürün ,Mavisu içeriğide aynı .Test ettim içinde minoxidil çıktı. Dermaroller sonrası minox kullanmakta büyük cesaret

sbksacbakimkuru

• Yeni üye
  • *
    • SBK Saç Bakım Kürü
« Yanıtla #19 : 19 Aralık 2019, 02:35:21 »
Arkadaşlar merhaba,
öncelikle iş yoğunluğundan dolayı sizlere geç cevap verebildiğimiz için her kesten özür dileriz.

SİZLERE MERAK ETTİĞİNİZ BİR ÇOK KONU DA BİLGİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIM ;
öncelikle sbksacbakimkuru.com sitesinde satışı yapılan SBK Bay, bayan, saç bakım kürü, sakal bıyık serumu ve kaş kirpik losyonu olarak 4 ürününü de imalatı ve formülü tarafımıza ait olup laboratuvar ortamında fabrikada üretimi yapılmaktadır ayrıca bahsettiğiniz ve ucuz olmasından dolayı tercih edilen o mavi ucuz şey   ile alakası olmayan bir üründür SBK.

Üstteki cevabımız sbk saç bakım kürü pahalı olmasından şikayet eden arkadaşlarımızı aydınlatmak adınadır.

Bir örnekle;
Abbate ve pierre cardin de gömlek satıyor, pazarda da gömlek satılıyor ki, gömlek yırtılır atarsınız burada sağlığınız için önemli ve görüntünüzü tamamen değiştiren gözümle görsem inanmam denilen bir kel kafadan saç çıkaran bir bakım ürününden bahsediyoruz.

Rakip olarak karalamak istemeyiz, çok şükür her kesin önünde bir internet var ne olduğu da açık olarak her yerde anlatılmaktadır. Sizde araştırdığınız da ilginç bir şekilde  dikkat
 edin bu ürünlere ait yüzlerce reklam videosu çekilmiş, youtube kanallarında paylaşılmıştır fakat videolar her neden ise yoruma kapalıdır ! Sizce bu manidar bir durum değil mi ?

Arkadaşının olan saçlarının da döküldüğünü söyleyen arkadaşımız;

Lütfen ezbere konuşmayalım, bu durumun tek oluşma sebebi şudur;
SBK Gibi başarılı bir ürünün taklit edilmesi veya içerisine başka maddeler koyularak satılması kaçınılmaz bir durumdur ! Bu konuda mağdur olamamk için dikkat eilmesi gereken ÜTS Sağlık bakanlığı gerçek ürün doğrulama sistemi hizmetinizdedir ! buradan https://www.sbksacbakimkuru.com/sbk-urun-dogrulama/ ürün doğrulama yapabilirsiniz.

Ayrıca olan saçlarının da döküldüğünü iddia eden arkadaşınıza tavsiyemiz ürünü aldığı yeri / kişiyi gerekli mercilere şikayet etmesidir.
SBK 45 bin kişinin kullanmış ve memnun kalmış olduğu Dünya 'nın en iyi saç uzatan losyonudur.
Arkadaşınızın yapacağı şikayet bizim açımızda da çürük elmaların ortaya çıkmış olacağından ayrıca bu gereksiz yorumlara son verileceğinden mutluluk duyarız.

SBK Ürünlerini Kullanmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler :

1 - Ürünün kapağının kilitli olmasına dikkat ediniz, bizden temin edilen ürünleri 2 ye bölmek şartı ile içerisine su katıldığının duyumlarını ve şikayetlerini almaktayız.
    2 - Sağlık bakanlığı üürn doğrulama sistemi aracılığı ile orjinal ürün kontrolü yapınız.
    3 - Mağdur olamamak adına, n33, sabinden, gittigidiyor gibi alış veriş sitelerinden aldığınız ürünler için satıcı geçmişini ve önerileri kontrol ediniz.
    4 - Mağduriyet yaşamamak için sitemizden orjinal ürün almanızı tavsiye ederiz.

Başka sorularınız var ise özelden lütfen değil açık açığa her soruya cevap vermeye açığız.
    Herkese selamlar
    Saygılar

tudors

• Full Member
    « Yanıtla #20 : 19 Aralık 2019, 03:50:03 »
    Bu gibi konularda somut kanıtlarla konuşmak gerek. Tecrübe edinmeden karalamak veya övmek gereksiz. Erkek tipi genetik saç dökülmesini durdurabilen ilaçların başında Finasterid ve muadilleri gelir. Dönem dönem piyasada tamamen kar gütmek amacıyla saç dökülmesini durdurduğunu ve kafadan saç çıkarttığını iddia eden ürünler belirir. Milyonluk reklamlar yapılır istenen kar sağlanır ve bir süre sonra piyasadan ismi silinir gider. Örnek olarak şu anda mavi serumda yaşanan durumun aynısıdır yakında ismi unutulacak ve 1 yıl sonra farklı bir ürün çıkacaktır.

Demem o ki eğer bir ürün gerçekten hiç bir yan etkisi olmadan saç dökülmesini durduruyor ise veya kafada saç çıkartıyorsa o ürünün asla reklamını yapmaya gerek kalmaz. Kendisi zaten reklam olur. Böyle bir ürün gelecekte meydana çıktığında zaten ne bu forumu bulabilirsin nede buradaki topluluğu :D

+ bir milyon :)

paratoner

• Full Member
    • Saç ekimi sonuçları
    « Yanıtla #21 : 29 Aralık 2019, 22:49:23 »
    Merhaba Üstat öncelikle ilginize teşekkür ederiz.
    SBK saç bakım kürü web sitesinin sahibiyim. Ürünlerimiz gerçekten dünya genelinde uçuk rakamlara satılan bir çok ithal saç uzatan losyonların hepsinin önünde gelir.
    Biz ürünümüzün hiç bir zaman tv - radyo ve internet gibi hiçbir mecrada reklam vermedik. Bizim reklamlarımızı kullanıcılarımız yapmaktadır ve kullanıcılarımız genel olarak sonrasında ek gelir olarak bayilik almaktadırlar.

Şöyle ki;
    Sbk bakım ürünleri kullanım şartlarına uygun olarak,
    örnek : Antibiyotik gibi 12 saatte bir ve aynı saatte uygulanması büyük önem taşımaktadır.
    bu gün çok yorgunum 1 seferde sürmeyelim dediğinizde sizi geriye atacaktir
     Ne yani ömür boyu bunu kullanacakmiyim

Burkinho

• Hero Member
    « Yanıtla #22 : 29 Aralık 2019, 22:56:14 »
    Arkadaşlar merhaba,
    öncelikle iş yoğunluğundan dolayı sizlere geç cevap verebildiğimiz için her kesten özür dileriz.

SİZLERE MERAK ETTİĞİNİZ BİR ÇOK KONU DA BİLGİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIM ;
    öncelikle sbksacbakimkuru.com sitesinde satışı yapılan SBK Bay, bayan, saç bakım kürü, sakal bıyık serumu ve kaş kirpik losyonu olarak 4 ürününü de imalatı ve formülü tarafımıza ait olup laboratuvar ortamında fabrikada üretimi yapılmaktadır ayrıca bahsettiğiniz ve ucuz olmasından dolayı tercih edilen o mavi ucuz şey   ile alakası olmayan bir üründür SBK.

Üstteki cevabımız sbk saç bakım kürü pahalı olmasından şikayet eden arkadaşlarımızı aydınlatmak adınadır.

Bir örnekle;
    Abbate ve pierre cardin de gömlek satıyor, pazarda da gömlek satılıyor ki, gömlek yırtılır atarsınız burada sağlığınız için önemli ve görüntünüzü tamamen değiştiren gözümle görsem inanmam denilen bir kel kafadan saç çıkaran bir bakım ürününden bahsediyoruz.

Rakip olarak karalamak istemeyiz, çok şükür her kesin önünde bir internet var ne olduğu da açık olarak her yerde anlatılmaktadır. Sizde araştırdığınız da ilginç bir şekilde  dikkat
     edin bu ürünlere ait yüzlerce reklam videosu çekilmiş, youtube kanallarında paylaşılmıştır fakat videolar her neden ise yoruma kapalıdır ! Sizce bu manidar bir durum değil mi ?

Arkadaşının olan saçlarının da döküldüğünü söyleyen arkadaşımız;

Lütfen ezbere konuşmayalım, bu durumun tek oluşma sebebi şudur;
    SBK Gibi başarılı bir ürünün taklit edilmesi veya içerisine başka maddeler koyularak satılması kaçınılmaz bir durumdur ! Bu konuda mağdur olamamk için dikkat eilmesi gereken ÜTS Sağlık bakanlığı gerçek ürün doğrulama sistemi hizmetinizdedir ! buradan https://www.sbksacbakimkuru.com/sbk-urun-dogrulama/ ürün doğrulama yapabilirsiniz.

Ayrıca olan saçlarının da döküldüğünü iddia eden arkadaşınıza tavsiyemiz ürünü aldığı yeri / kişiyi gerekli mercilere şikayet etmesidir.
    SBK 45 bin kişinin kullanmış ve memnun kalmış olduğu Dünya 'nın en iyi saç uzatan losyonudur.
    Arkadaşınızın yapacağı şikayet bizim açımızda da çürük elmaların ortaya çıkmış olacağından ayrıca bu gereksiz yorumlara son verileceğinden mutluluk duyarız.

SBK Ürünlerini Kullanmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler :

1 - Ürünün kapağının kilitli olmasına dikkat ediniz, bizden temin edilen ürünleri 2 ye bölmek şartı ile içerisine su katıldığının duyumlarını ve şikayetlerini almaktayız.
      2 - Sağlık bakanlığı üürn doğrulama sistemi aracılığı ile orjinal ürün kontrolü yapınız.
      3 - Mağdur olamamak adına, n33, sabinden, gittigidiyor gibi alış veriş sitelerinden aldığınız ürünler için satıcı geçmişini ve önerileri kontrol ediniz.
      4 - Mağduriyet yaşamamak için sitemizden orjinal ürün almanızı tavsiye ederiz.

Başka sorularınız var ise özelden lütfen değil açık açığa her soruya cevap vermeye açığız.
      Herkese selamlar
      Saygılar

Benim arkadaşım kullandı hiç memnun değil

matrix83

• Yeni üye
      • *
      « Yanıtla #23 : 09 Mart 2020, 18:37:39 »
      Sırf cevap verebilmek adina siteye kayıt oldum. Arkadaşlar ben bu ürünü 4.5 aydir kullanıyorum ve çok memnunum kafamin kel olan kisimlari tamamen doldu. Saclar ilk çıktığında bebek saçı gibi ince ve narin çıkıyor beslendikce kalinlasiyor normal saça dönüyor ben yaklasik 7 ay daha kullanicam. Başlamadan önceki fotograflarla 4.5 ay sonraki fotograflari yan yana koydum herkes şaşırıyor. İsteyene fotoğraflarimi mail olarak atabilirim.

matrix83

• Yeni üye
      • *
      « Yanıtla #24 : 09 Mart 2020, 18:44:07 »

Resimler burda ama doğrumu yaptim bilmiyorum.

Burkinho

• Hero Member
      « Yanıtla #25 : 09 Mart 2020, 18:44:46 »
      Sırf cevap verebilmek adina siteye kayıt oldum. Arkadaşlar ben bu ürünü 4.5 aydir kullanıyorum ve çok memnunum kafamin kel olan kisimlari tamamen doldu. Saclar ilk çıktığında bebek saçı gibi ince ve narin çıkıyor beslendikce kalinlasiyor normal saça dönüyor ben yaklasik 7 ay daha kullanicam. Başlamadan önceki fotograflarla 4.5 ay sonraki fotograflari yan yana koydum herkes şaşırıyor. İsteyene fotoğraflarimi mail olarak atabilirim.

Keşke ben de kullansaymışım boşa ektirdik

matrix83

• Yeni üye
      • *
      « Yanıtla #26 : 09 Mart 2020, 18:46:35 »

Don Vito Corleone

• Hero Member
      • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
      « Yanıtla #27 : 09 Mart 2020, 19:47:52 »
      1 finasteride  2 minoksidil  kanıtlanmıştır.   geri  kalan  ne varsa  boş  ve gereksiz  ..inanmayın.

Beysev

• Hero Member
      • Saç ekimi sonuçları
      « Yanıtla #28 : 09 Mart 2020, 20:50:39 »
      Konuyu ben açtım ama unutmuşum resmen bunu sakin almayın böyle birseyi adama bu urunu sırf akrabadan biri kullanıyor diye merak edip sormuştum forumda kullanan varmı acaba diye ama tabi ilk basta reklam gibi hissedildi forumda urun sormakta reklam oluyor artık : ) bu urunu ozamanlar araştırıyorum sitelerinde ki numarayi aramıştım adam resmen üç kiyatcinin teki bende evet evet doğru söylüyorsunuz diye aldirmiyodum tabi adam 2 ay kullanımında saçlarınız cikicak vs ayrıca kim üretti gibi sorular sorduğumda orasini bosverin diyip arkadaşımın kuzeni diyim sadece diyodu ne dolandırıcı lar var Allah bilir sakın almayın bu urunu bence hatta hintell hocam konuyu sil istersen çünkü forumda hiç birsryden haberi olmayip gerçekten alanlar çıkabilir.

Moraless

• Sr. Member
      • Saç ekimi sonuçları
      « Yanıtla #29 : 09 Mart 2020, 22:36:55 »
      Konuyu ben açtım ama unutmuşum resmen bunu sakin almayın böyle birseyi adama bu urunu sırf akrabadan biri kullanıyor diye merak edip sormuştum forumda kullanan varmı acaba diye ama tabi ilk basta reklam gibi hissedildi forumda urun sormakta reklam oluyor artık : ) bu urunu ozamanlar araştırıyorum sitelerinde ki numarayi aramıştım adam resmen üç kiyatcinin teki bende evet evet doğru söylüyorsunuz diye aldirmiyodum tabi adam 2 ay kullanımında saçlarınız cikicak vs ayrıca kim üretti gibi sorular sorduğumda orasini bosverin diyip arkadaşımın kuzeni diyim sadece diyodu ne dolandırıcı lar var Allah bilir sakın almayın bu urunu bence hatta hintell hocam konuyu sil istersen çünkü forumda hiç birsryden haberi olmayip gerçekten alanlar çıkabilir.

dostum tamamen haklısın uraw bie heryerde bangır bangır satılmasına rağmen içeriğinde türlü türlü antiandrojenler çıktı hatta tarım ilacı bie çıkmış tahlillerde yani demem o ki bu sbknın içeriğinin satıcının dediği gibi olduğunu nerden bilip güveneceğiz üstelik satıcı içerik kısmında apigenin  falan yazmış  üstelik yetinmemiş birde procapil yazmış  :) bir defa bunlar procapilin hammaddeleri yani kendisi bile bilmiyor sadece procapil yazması gerekirdi.
      firma amatör bir firma içindeki maddelerinde aslı astarı olduğuna kesinlikle inanmıyorum tamamen sallamasyon bir ürün olmalı.

Facebook Twitter Instagram