Gönderen Konu: Sbk saç bakım kürü  (Okunma sayısı 15352 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sbk saç bakım kürü
« : 24 Eylül 2019, 19:33:15 »
Sbk saç bakim kürünü kullanan varmi arkadaslar varsa düşüncelerini paylasabilirmi.
bu ürünün bir tane olumsuz bir şeyini görmedim o yüzden merak ediyorum kullanan varmi yokmu diye normalde netten olumlu olumsuz her ürünü bulabiliyosun ama bu üründe hiç bir olumsuz birsey görmedim sitesinide aticam en azindan bilgili tecrübeli arkadaşlar içeriğine bakıp fikirlerini yazarsa sevinirim.

sbksacbakimkuru

• Yeni üye
  • *
    • SBK Saç Bakım Kürü
Ynt: Sbk saç bakım kürü
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2019, 10:41:48 »
Merhaba Üstat öncelikle ilginize teşekkür ederiz.
SBK saç bakım kürü web sitesinin sahibiyim. Ürünlerimiz gerçekten dünya genelinde uçuk rakamlara satılan bir çok ithal saç uzatan losyonların hepsinin önünde gelir.
Biz ürünümüzün hiç bir zaman tv - radyo ve internet gibi hiçbir mecrada reklam vermedik. Bizim reklamlarımızı kullanıcılarımız yapmaktadır ve kullanıcılarımız genel olarak sonrasında ek gelir olarak bayilik almaktadırlar.

Şöyle ki;
Sbk bakım ürünleri kullanım şartlarına uygun olarak,
örnek : Antibiyotik gibi 12 saatte bir ve aynı saatte uygulanması büyük önem taşımaktadır.
bu gün çok yorgunum 1 seferde sürmeyelim dediğinizde sizi geriye atacaktır.

Ayrıca dermaroller tarağı kullanmakta sbk nın deri içine daha hızlı emilmesini sağladığından, sonuçlar daha hızlı olabilmektedir.
Son ve önemli olan konu ise alkol ve sigara kullanmayanlarda, kullananlara göre daha verimli ve hızlı gelişme olduğu da kesindir.

Burada en önemli etken ise tek 1 kutuda kel olan bölgeden saçların azda olsa görülür şekilde çıktrığını görebiliyorsunuz, bu durumda sitemizde bulunan resim ve referanslara rağmen aklında soru işareti kalan kullanıcılarımız 1. kutudan sonra kesinlikler 5 kutu daha almaktadırlar, çevrede ki insanlar da kullanıcıda ki bu kısa süre içerisinde olan değişimi gördüğünde dolayısı ile size bir iş imkanı doğmuş oluyor :).

Size ve bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlarımıza yukarıda ki kaideleri atlamadan uygfuladığı sürece bir etki görmediğini iiddia ederse ki bu mümkün değil !
Biz parasını iade etmeye hazırız.

Sitemizde daha detaylı bilgiye sahip olacağınız kullanıcı  resimleri ve yorumları ikna olmanıza yardımcı olacaktır.
Tüm sacekimisonuclari.com ziyaretçi ve üyelerini sayfamıza bekleriz.
Herkese Saygılar Selamlar

« Son Düzenleme: 17 Ekim 2019, 12:18:38 Gönderen: Hintell »

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2019, 10:49:24 »
Reklamlar :D
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2019, 21:02:24 Gönderen: Sunrise »

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2019, 17:12:27 »
Merhaba Üstat öncelikle ilginize teşekkür ederiz.
SBK saç bakım kürü web sitesinin sahibiyim. Ürünlerimiz gerçekten dünya genelinde uçuk rakamlara satılan bir çok ithal saç uzatan losyonların hepsinin önünde gelir.
Biz ürünümüzün hiç bir zaman tv - radyo ve internet gibi hiçbir mecrada reklam vermedik. Bizim reklamlarımızı kullanıcılarımız yapmaktadır ve kullanıcılarımız genel olarak sonrasında ek gelir olarak bayilik almaktadırlar.

Şöyle ki;
Sbk bakım ürünleri kullanım şartlarına uygun olarak,
örnek : Antibiyotik gibi 12 saatte bir ve aynı saatte uygulanması büyük önem taşımaktadır.
bu gün çok yorgunum 1 seferde sürmeyelim dediğinizde sizi geriye atacaktır.

Ayrıca dermaroller tarağı kullanmakta sbk nın deri içine daha hızlı emilmesini sağladığından, sonuçlar daha hızlı olabilmektedir.
Son ve önemli olan konu ise alkol ve sigara kullanmayanlarda, kullananlara göre daha verimli ve hızlı gelişme olduğu da kesindir.

Burada en önemli etken ise tek 1 kutuda kel olan bölgeden saçların azda olsa görülür şekilde çıktrığını görebiliyorsunuz, bu durumda sitemizde bulunan resim ve referanslara rağmen aklında soru işareti kalan kullanıcılarımız 1. kutudan sonra kesinlikler 5 kutu daha almaktadırlar, çevrede ki insanlar da kullanıcıda ki bu kısa süre içerisinde olan değişimi gördüğünde dolayısı ile size bir iş imkanı doğmuş oluyor :).

Size ve bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlarımıza yukarıda ki kaideleri atlamadan uygfuladığı sürece bir etki görmediğini iiddia ederse ki bu mümkün değil !
Biz parasını iade etmeye hazırız.

Sitemizde daha detaylı bilgiye sahip olacağınız kullanıcı  resimleri ve yorumları ikna olmanıza yardımcı olacaktır.
Tüm sacekimisonuclari.com ziyaretçi ve üyelerini sayfamıza bekleriz.
Herkese Saygılar Selamlar

Merhaba, iyi niyetinizden şüphemiz yok ama benim arkadaşım kullanmış beğenmemişti, söyleyeyim iade etsin o zaman.

efes92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2019, 13:43:59 »
Merhaba arkadaslar, bu kur hakkinda bilgisi olan, kullanmis olan var mi?

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2019, 22:48:08 »
Merhaba arkadaslar, bu kur hakkinda bilgisi olan, kullanmis olan var mi?

burda bu sbk bakım kürü kullanan hiç duymadım netten bir bak şikayet ,yorum falan varmı diye.peki ne varmış bu sbk bakım kürünün içeriği nasılmış baktınmı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Kasım 2019, 11:13:24 »
Çok bir işe yarayacağını sanmıyorum ben.
Global Moderator

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2019, 22:03:15 »
bugün tesadüfen bir arkadaş grubunda mavi serumlardan ilgili  konuşurken birisi bu sbk bakım kürünü kullandığını ve azda olsa tüy çıkışları başladığını söyledi.dediğine göre mavi serum kullanmış ama işe yaramamış.sbk bakım kürü kullananların durumu daha iyiymiş ama şimdilik net yorum yapmayayım daha yeni başladık falan dedi.
nedir bu arkadaş bilen varmı bunların içeriğini .finasterid minoxil falan demeyin açıkçası bana mantıksız geliyor.bunları  kullananlar o kadarda aptal değillerdir heralde.belki zararlıdır tamam ama finans ve minox olsa bence insanlar kısa sürede bunu anlar yanetkilerinden dolayı.

sbksacbakimkuru

• Yeni üye
  • *
    • SBK Saç Bakım Kürü
« Yanıtla #8 : 12 Kasım 2019, 07:01:46 »
Arkadaşlar göz ile görünen gelişmeye inanamayan kişiler için ne yapılmalı ise söyleyin biz hazırız ispatına.
İçerik soran arkadaşlar b,z reklam yapmıyoruz fakat siz formülü çözeriz biz yaparız diyorsunuz belliki ! buyurun : Aesculus Hippocastanum Ext , Anagain, Apigenin, Biotin, Butilen Glycol, Deiyonized Water, Ethanol, Glycerin, Glyceryl Trinitrate, Oleum Terebinthinae, Oleum Tyhmus, Peg 40 Hidrogenated Castor Oil, Procapil, Provitamin B5, Pyridoxine, Royal Jelly, Saw Palmetto Ext

Reklam diyen arkadaşlarımız var,
admine ve yöneticilere ayıp olmasın diye site yamadım yazmıyorum, siz sbk saç bakım kürü yazın reklam harici en üstte çıkan siteye tıklayın ve kullanıcı resimlerini inceleyiniz.
Ayrıca gelişi görmeniz açısından tanımadığımız bir arkadaşımızın videosunu buradan izleyin lütfen : 

Başka çürütmeye çalışan arkadaşımız var ise ikna etmeye hazırız.

Herkese tarayabileceği saçlar garanti ediyoruz ... başka isteğiniz ???  8)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2019, 15:06:55 »
hocam daha fazla yoruma ve kullanıcı sonuçlarına ihtiyaç var.
ayrıca sbk saç bakım kürünün üreticisi sizmisiniz yoksa ithal bir ürünmü?.

efes92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Kasım 2019, 23:10:27 »
burda bu sbk bakım kürü kullanan hiç duymadım netten bir bak şikayet ,yorum falan varmı diye.peki ne varmış bu sbk bakım kürünün içeriği nasılmış baktınmı.

Bir arkadaşımın kuzeni 3 aydır kullanıyor ve epey olumlu sonuç aldı ancak daha uzun vadede kullanan birisi bilmiyorum.

Furkannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2019, 23:19:42 »
Ürün güzelde kullanmakta istiyorum yalnız benim bütçemi aşıyor asgari ücret alan biriyim

hrn57

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2019, 10:15:09 »
Dün kuzenim ile konuştuk SBK hakkında ben 31.05.2019 tarihinde saç ektirdim.Oda 1 aydır SBK kullanıyor.Oda bir tanıdık vasıtası ile kullanmaya başlamış.Sigara içki hiç birşey kullanmıyor.Bildiğiniz kel bölge siyah siyah tüylenmiş.Arkadaşının resimlerini de gösterdi 2-3 aylık kullanımda bayağı saç çıkmış.Ama anladığım kadarıyla daha 1-2 yıl test edip sonuç paylaşan yok.Benim kuzende gözlemlediğim şimdilik iyi sonuç almış.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2019, 11:57:16 »
Dün kuzenim ile konuştuk SBK hakkında ben 31.05.2019 tarihinde saç ektirdim.Oda 1 aydır SBK kullanıyor.Oda bir tanıdık vasıtası ile kullanmaya başlamış.Sigara içki hiç birşey kullanmıyor.Bildiğiniz kel bölge siyah siyah tüylenmiş.Arkadaşının resimlerini de gösterdi 2-3 aylık kullanımda bayağı saç çıkmış.Ama anladığım kadarıyla daha 1-2 yıl test edip sonuç paylaşan yok.Benim kuzende gözlemlediğim şimdilik iyi sonuç almış.

Bu tip mesaj atanlar neden hep mesaj sayısı 1 oluyor?

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2019, 13:35:39 »

Benim arkadaşım kullandı bin pişman, olan saçları da döküldü

Facebook Twitter Instagram