Öncelikle geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Ben de yaklaşık bir ay önce arenamed'de ekim yaptırdım ama benim süreç biraz sıkıntılı işliyo. Size de mi operasyondan sonraki ilk gün yıkama yapıldı ayrıca ilaç kullanıyor musunuz. Donör bölgeniz ne durumda isterseniz benim ekime de burdan bakabilirsiniz. Ayrıca ekimden önceki fotograflarınızı atarsanız bizi de aydınlatmış olursunuz ekiminiz hakkında. 》》 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=960.0
Teşekkür ediyorum,Arenamed Saç Ekim Merkezi'nde yapılan tüm ekimlerde donör bölgede hep aynı manzara ile karşılaşıldığını forumdaki diğer paylaşımlardan da görmekteyiz,ben donör bölgenin pek belli olmaması adına (diğer paylaşımlarda 5.aya toparlandığı görülmekte) 2 numara hassas bir şekilde kuaförde kestirmekteyim,kuaförüm de bu konuda tecrübeli (saç ekilene yaklaşım anlamında) sağolsun.Saçların kısa durması ki yazışma görüntülerinde (whatsapp yazışmaları) Erkan AYDIN (Genel Koordinatör) 15.günden sonra güneşte aşırı kalmadıktan sonra her şeyin normal olduğunu söylemekte.
İlaçlar konusunda ise paketin içinde bir kullanım klavuzu verilmiş olması lazım o klavuzu da STOP yazısını gördükçe bıraktım.
Ek olarak saç ekimi yapılmış arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine HP Biotin Tablet 5 mg kullanıyorum,internette araştırın eczanede 39,00 TL
Ekimden önce hiç fotoğrafımı çekmedim adam akıllı paylaşırım diye,saç ekimi öncesi çekilen fotoğraflarımı istiyeyim burada paylaşırım