Ozur dilerim arkadaslar ekimin surecini fotolarla gosteremedigim icin ama on tarafta bir kabuk olusmustu 12 gün sonra döktüm kabuklari ama o alana ekilenler tutmadi. Asagi yukari 2 cm2, tahminim 30/40 greft.
Hintell evet Türkler ekim yapiyor. Ilk ekimimi 24 yasimda gerceklestirdim ve keske senin dedigin gibi on ve orta bolgesine hepsini ektirseydim diyorum. Ama sacim 18 yasinda dokulmeye basladiginda panige kapilarak bir an evvel yaptirmak istedim. Yine 24e kadar bekledim ve bu arada NW6'iydim Doktor ile sac cizgimi ve greft dagilimini konustuk ve ben on taraf sık arkaya dogru seyrek yapmasini istedim. Bana iki seans gerektigini zaten soylemisti ve kendimde bunun farkindaydim. Simdi sira geldi ikinci seansa. Imkanim olsa manuel aldirmak isterdim ama fiyat acisindan cok pahali oldugu icin manuel alim yapan bir doktora gidemedim.
Yaklasik 9 senedir hairrestorationnetwork, realself, baldtruthtalk sitelerinde geziyorum ve arastiriyorum. Ne kadar okusam okadar psikolojimi bozmustur bu internet.
Medicalhair Sibel Ulusan ve Life Hair Sahin Celik arasinda ne dusunuyorsunuz arkadaslar