Gönderen Konu: Phönix Hairtrans Dortmund 4000greft  (Okunma sayısı 1879 defa)

papito

• Sr. Member
Phönix Hairtrans Dortmund 4000greft
« : 24 Eylül 2019, 14:36:35 »
1 Temmuz 2016'da Almanyanin Dortmund kentinde sac ektirdim. Donor bolgemden 4000 greft alindi. Orta ve tepe bölgeyi kapatmak icin ikinci bir seansa ihtiyac gerektigini soyledi doktor hanim bana. Sabah 07:00de baslayip aksam 20:30da bitirdi. Kök alma micromotor ile yapildi. Kok alma ve kanal acma tamamen Emine doktor hanim tarafindan yapildi. Su an ikinci bir ekim dusunuyorum ve Sibel Ulusan ile Sahin Celik arasinda karar veremiyorum.

Oncelikle once ve sonra fotolari paylasmak istiyorum. Ekimimin 2-11 ay arasi fotolarim yok sadece ekim oncesi ve sonrasi ve bir senelik fotolarim var kusura bakmayin.

papito

• Sr. Member
Ynt: Phönix Hairtrans Dortmund
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2019, 14:45:07 »
Bunlarda 3 yil sonra, yani su anki halim

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2019, 14:48:40 »
Açık alana göre bence gayet başarılı bir ekim olmuş, yeni bir macera aramak yerine aynı yerde ektirmek bence en doğrusu.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2019, 15:03:28 »
Ozur dilerim arkadaslar ekimin surecini fotolarla gosteremedigim icin ama on tarafta bir kabuk olusmustu 12 gün sonra döktüm kabuklari ama o alana ekilenler tutmadi. Asagi yukari 2 cm2, tahminim 30/40 greft. 

Hintell evet Türkler ekim yapiyor.  Ilk ekimimi 24 yasimda gerceklestirdim ve keske senin dedigin gibi on ve orta bolgesine hepsini ektirseydim diyorum. Ama sacim 18 yasinda dokulmeye basladiginda panige kapilarak bir an evvel yaptirmak istedim. Yine 24e kadar bekledim ve bu arada NW6'iydim Doktor ile sac cizgimi ve greft dagilimini konustuk ve ben on taraf sık arkaya dogru seyrek yapmasini istedim. Bana iki seans gerektigini zaten soylemisti ve kendimde bunun farkindaydim. Simdi sira geldi ikinci seansa. Imkanim olsa manuel aldirmak isterdim ama fiyat acisindan cok pahali oldugu icin manuel alim yapan bir doktora gidemedim.

Yaklasik 9  senedir hairrestorationnetwork, realself, baldtruthtalk sitelerinde geziyorum ve arastiriyorum. Ne kadar okusam okadar psikolojimi bozmustur bu internet.

Medicalhair Sibel Ulusan ve Life Hair Sahin Celik arasinda ne dusunuyorsunuz arkadaslar

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2019, 15:15:14 »
Açık alana göre bence gayet başarılı bir ekim olmuş, yeni bir macera aramak yerine aynı yerde ektirmek bence en doğrusu.

Abi donorum baya hirpalandigi icin yeniden oraya gitmek istemiyorum acikcasi. Zamaninda 2700 euro odemistim su an 3500 olmus bundan dolayida Turkiyede ekimimi gerceklestirmek istiyorum. Butcem 2500 euro. Onun icin forumdaki arkadaslarin yorumlarini almak istiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2019, 15:19:35 »
Ben ekiminiz yeni sandım pardon ilk ekiminiz alan geniş olmasına ramen güzel sonuç alınmış
Global Moderator

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2019, 15:35:25 »
Bütçen ikisine de yeter, sibel hoca 2000€,  şahin hoca 750€..

Senin için çok zor bir seçim olacak ama iki hocamız da başarılıdır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Phönix Hairtrans Dortmund 4000greft
« Yanıtla #7 : 24 Eylül 2019, 17:14:44 »
Benim tercihim phonix olurdu:) Açıkçası iyi iş çıkartmış dostum. Ön tarafta nekroz olmasına rağmen iyi bir sonuç. Forumda Hataylı abimiz var idi. Oda sanırım burda ektirmişti yada aynı markanın başka Şubesi emin degilim.eski müşterisine özel bir indirim talep et 2500 e biter bu iş...

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #8 : 24 Eylül 2019, 21:19:24 »
Donör bölgeni de atar mısın saçlar kısa fotoğrafı varsa

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 24 Eylül 2019, 21:56:57 »
Donör ilk resimde Kazım
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #10 : 25 Eylül 2019, 09:04:25 »
Vallahi ne yalan söyleyeyim ilk ekiminizi bende çok beğendim. Siz neden farklı bir yer arıyorsunuz? Dönor alanınızdan dolayı ise Türkiye'de ekim yaptırmayı planladığınız iki merkezde alımı mikromotor ile yapıyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Eylül 2019, 21:37:52 »
ön çizgi olmamış malesef çok seyrek kalmış.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2019, 14:55:14 »
Benim tercihim phonix olurdu:) Açıkçası iyi iş çıkartmış dostum. Ön tarafta nekroz olmasına rağmen iyi bir sonuç. Forumda Hataylı abimiz var idi. Oda sanırım burda ektirmişti yada aynı markanın başka Şubesi emin degilim.eski müşterisine özel bir indirim talep et 2500 e biter bu iş...

Abi hatayli abimizin sonuclarini gordum ve begendim. Benim gittigim klinikte ekimin sonlarina dogru agrilar hissetmeye baslamistim ve extra anestezi talep etmistim. O vurulan igneler sinirleri zedeledi. Bundan dolayi iki parmak buyuklugunde bir alanda hissim kalmadi. Benim hatam bunu paylasmak gerekiyordu ama klinigin ismi belli oldugu icin kimseyi karalamak istemedim. Doktor hanim benim acikligima gore yinede cok iyi bir is cikarttigini dusunuyorum ama sinir zedelenmesi ve nekroz olusumundan dolayi ikinci bir ekimimi baska ama saglam bir yerde yaptirmak istiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2019, 14:56:22 »
senin hatan değil bu bilinçsizce iğne yapılmasından kaynaklı
Global Moderator

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2019, 15:04:57 »
senin hatan değil bu bilinçsizce iğne yapılmasından kaynaklı

Aynen extra anestezi talebimden sonra vurulan ignelerde kafamin icinde sanki bir kagit parcasi ayrilir gibi ses geldi.

Facebook Twitter Instagram