Arkadaşlar sırf zamanında benim yaptığım gibi saç dökülmesi için yapmadığı, araştırmadigi şey kalmayıp burda çaresizce yorum okuyan arkadaşlara belki çare olabilmek için hesap açtım bu yorumu yapıyorum.
Ben de saç dökülmesi sorunundan muzdariptim denemediğim şampuan, denemediğim yöntem kalmamıştı en son doktora gittim doktor bana erkek tipi saç dökülmesi olduğunu, bunu durdurmanin mümkün olmadığını ama süresini geciktirmenin mümkün olduğunu söyleyip Androvium %5 Sprey' i verdi. Onun dışında şampuan vs etki etmezmiş bu dökülme tipinde.
07.02.2020'den beri yani yaklaşık 11 aydır kullanıyorum bu spreyi. Şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki gerçekten çok etkisini gördüm. Eskiden kafama ışık vuran aynalardan bakınca resmen kelim gözükuyodu bakmaya utaniyodum, berbere gidince aynaya bakamiyodum bakarsam canim sıkılıyodu. Ama şimdi bu ilaci kullandıktan sonra aynaya rahatça bakabildigimi fark edince ilacın işe yaradığını böyle de teyit etmiş oldum. Zaten çevremdekiler de etkisini görüp söylüyorlardi.
Her ne kadar çıkan saçlar dökülmeyen saçlarım kadar uzamasa da orda siyah siyah sert sert saçların olması görünümü çok fazla değiştiriyor.
İlacı ilk defa kullanacak arkadaşlara şunları da söyleyeyim: ilacın ilk ayı saç normalden fazla dökülebilir bunun nedeni ölü saçların dökülmesiymis doktor söylemişti. Yani çok fazla dökülünce korkmayin devam edin. Ben ilk başta sabah 5 akşam 5 fıs sıkıyodum ama şimdi günde 1 defaya 5 fıs sıkmaya başladım. Ne zaman bırakırım bilmiyorum.
Eğer birilerine yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.