Gönderen Konu: Androvium sprey hk  (Okunma sayısı 31645 defa)

gguneyy

• Yeni üye
  • *
Ynt: Androvium sprey hk
« Yanıtla #15 : 24 Mart 2020, 09:40:42 »
Ürünü 3 ay kullandım ve bariz fark var eski haline göre. uzun süre minoxil kullandım bunun yüzde biri kadar etki etmedi. kısa sürede sarı tüyler çıktı, sonrasında kararıp kalınlaştılar. her gören saçların gürleşmiş demeye başladı. ancak son bir aydır hiçbir yerde ürünü bulamıyorum. üretici şirket ürünü artık satmayacaklarını belirtti. aramadığım depo, eczane kalmadı ama yok hiçbir yerde. resmen dökülmenin çaresini buldular ve satmıyorlar diğer ürünleri satılsın diye

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 24 Mart 2020, 09:47:40 »
Ürünü 3 ay kullandım ve bariz fark var eski haline göre. uzun süre minoxil kullandım bunun yüzde biri kadar etki etmedi. kısa sürede sarı tüyler çıktı, sonrasında kararıp kalınlaştılar. her gören saçların gürleşmiş demeye başladı. ancak son bir aydır hiçbir yerde ürünü bulamıyorum. üretici şirket ürünü artık satmayacaklarını belirtti. aramadığım depo, eczane kalmadı ama yok hiçbir yerde. resmen dökülmenin çaresini buldular ve satmıyorlar diğer ürünleri satılsın diye

Hocam sizde kasıntı kepek vs yaptimi.?

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #17 : 25 Mart 2020, 04:04:28 »
Bende assos un farklı bir ürününü kullanıyorum son görüşmemde bu köpük hakkında da konuşmuştum. Üretimi 7 8 ay sonra olacak demişti. Ürün geliştiriliyormuş

Fatih Y?lmaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 07 Haziran 2020, 14:47:13 »
Bende assos un farklı bir ürününü kullanıyorum son görüşmemde bu köpük hakkında da konuşmuştum. Üretimi 7 8 ay sonra olacak demişti. Ürün geliştiriliyormuş
Şu an yok mu yani?

fgurel111

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 14 Temmuz 2020, 21:33:23 »
Kullanan arkadaşlar tekrardan gelişmeleri yorumlayabilirlerse sevinirim  :)

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 17 Temmuz 2020, 23:32:57 »
Ben 5 ay kullandim sakaklarimi doktu biraktim bir daha da o sakaklardan sac gelmedi hayatimin en buyuk hatasi androvium bana boyle etki yapti baskalarini bilemem iyi de olabilir kisiden kisiye degisiyor kel kalsam yine kullanmam o derece olan saclarimi doktu

fgurel111

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2020, 00:45:17 »
Ben 5 ay kullandim sakaklarimi doktu biraktim bir daha da o sakaklardan sac gelmedi hayatimin en buyuk hatasi androvium bana boyle etki yapti baskalarini bilemem iyi de olabilir kisiden kisiye degisiyor kel kalsam yine kullanmam o derece olan saclarimi doktu
Teşekkür ederim. 5 ay gayet iyi bir süre yorum yapmak için bence. Sanırsam şu an temin etmek de çok zor bu ürünü.

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 02 Ağustos 2020, 23:59:00 »
Minoxil daha mantikli onaylanmis bir ilac hem de ama dongu olayi varmis ben bunu bilmiyordum ondan biraktim forum da da pek tavsiye edilmiyor dongu surecinden yine de siz bilirsiniz olumlu sonuclar alanlar da var

hll5534

• Full Member
« Yanıtla #23 : 11 Ocak 2021, 11:17:32 »
Arkadaşlar sırf zamanında benim yaptığım gibi saç dökülmesi için yapmadığı, araştırmadigi şey kalmayıp burda çaresizce yorum okuyan arkadaşlara belki çare olabilmek için hesap açtım bu yorumu yapıyorum.
Ben de saç dökülmesi sorunundan muzdariptim denemediğim şampuan, denemediğim yöntem kalmamıştı en son doktora gittim doktor bana erkek tipi saç dökülmesi olduğunu, bunu durdurmanin mümkün olmadığını ama süresini geciktirmenin mümkün olduğunu söyleyip Androvium %5 Sprey' i verdi. Onun dışında şampuan vs etki etmezmiş bu dökülme tipinde.

07.02.2020'den beri yani yaklaşık 11 aydır kullanıyorum bu spreyi. Şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki gerçekten çok etkisini gördüm. Eskiden kafama ışık vuran aynalardan bakınca resmen kelim gözükuyodu bakmaya utaniyodum, berbere gidince aynaya bakamiyodum bakarsam canim sıkılıyodu. Ama şimdi bu ilaci kullandıktan sonra aynaya rahatça bakabildigimi fark edince ilacın işe yaradığını böyle de teyit etmiş oldum. Zaten çevremdekiler de etkisini görüp söylüyorlardi.
Her ne kadar çıkan saçlar dökülmeyen saçlarım kadar uzamasa da orda siyah siyah sert sert saçların olması görünümü çok fazla değiştiriyor.
İlacı ilk defa kullanacak arkadaşlara şunları da söyleyeyim: ilacın ilk ayı saç normalden fazla dökülebilir bunun nedeni ölü saçların dökülmesiymis doktor söylemişti. Yani çok fazla dökülünce korkmayin devam edin. Ben ilk başta sabah 5 akşam 5 fıs sıkıyodum ama şimdi günde 1 defaya 5 fıs sıkmaya başladım. Ne zaman bırakırım bilmiyorum.
Eğer birilerine yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • Ekim Tarihi: 10.10.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAIR
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 12 Ocak 2021, 07:20:46 »
Androvium dediğiniz ürün %5 minoksidil içermiyor mu? Gidin herhangi bir marka alın kullanın
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 02 Mayıs 2021, 17:07:28 »
Androvium dediğiniz ürün %5 minoksidil içermiyor mu? Gidin herhangi bir marka alın kullanın

|-onayisareti-|

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 02 Mayıs 2021, 19:22:56 »
.d.d harbi anlamadım minoxil içerdiği doğrudur da yukardaki arkadaş minoxl yaramadı bu yaradi demis sebebi merak ettim

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 03 Mayıs 2021, 05:00:45 »
.d.d harbi anlamadım minoxil içerdiği doğrudur da yukardaki arkadaş minoxl yaramadı bu yaradi demis sebebi merak ettim

Saçmalık!

Sayfada tek mesajı olan kişilerin gönderilerini dikkate alma derim. Neden diye soracağını da zannetmiyorum, en azından öyle umut ediyorum. İçerisinde gerçekten %5 minoksidil olan her ürün aynı etkiyi verir.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 03 Mayıs 2021, 15:21:06 »
Saçmalık!

Sayfada tek mesajı olan kişilerin gönderilerini dikkate alma derim. Neden diye soracağını da zannetmiyorum, en azından öyle umut ediyorum. İçerisinde gerçekten %5 minoksidil olan her ürün aynı etkiyi verir.
katılıyorum hocam

Ebrar Dündar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 06 Mayıs 2021, 12:24:55 »
katılıyorum hocam

Ben de androvium %2’ye başlayacağım günde 1kez 5 fıs olarak ama yıkama konusunda bi şey demediler kuru şaça sıktıktan sonra ne zaman şampuanlamalıyım?

Facebook Twitter Instagram