Arkadaşlar merhaba. İstanbul’a giderek Arenamed ile görüşme gerçekleştirdim. Durumum fotoğraflardaki gibi,18 yaşından beri saçlarım dökülüyor,yaşım 28.
Donör bölgemin gayet iyi olduğu,5.500-6.000 greft ekim yapılabileceği söylendi. Ön tarafa 4.000-4.500 kadar,verteks bölgesine de 1000 kadar ve tek seans.
Sizce tek seans 5.500-6.000 greft ekim için donör bölgem yeterlimidir? Bunu sorduğumda ileride 1-2 ekim daha bile çıkarabilecek yeterlilikte olduğu cevabını aldım.
Arenamed ekimlerindeki donör bölgesiyle ilgili şikayetlerin farkında olarak gittim. Ancak takip ettiğim kadarıyla özellikle son 1-2 yıldır yaptıkları ekimlerde geçte olsa toparladığını ve ektiklerininde fire vermeden tuttuğunu gözlemledim.
Kafamda birkaç saç ekim merkezi ve doktor daha ancak ekimi burada gerçekleştirmeyi kafamda netleştirdim diyebilirim. Tavsiye edebileceğiniz, “bu açıklığa şu kişinin ekimi daha iyi olur” diyebileceğiniz biri var mı? Tecrübeli arkadaşların ve son zamanlarda Arenamed kliniğinde saç ekimi yaptırmış arkadaşların değerli tavsiyelerine ihtiyacım var,henüz karar aşamasındayım.