Hayırlı olsun kardeş mükemmel bir ekim tek kelimeyle. Ne kadar ödedin. Ben Mega Hair Trans ta yaptırdıydım ekim sonrası resimleri seninkiyle kıyasladım içim yandı inan, aradaki farkı kıyaslayamszsın inan. Benimki 4000 kök ama rezalet çıkan 400 kök yok. Inşallah bir sene sonrasıda böyle güzel görünür.
çok sağolasın, konunuz var mı daha bakmadım,varsa bakacağım ama memnun olmamana üzüldüm. çünkü burdaki nerdeyse herkes az veya çok aynı dertten muzdarip. beklentiye giriyoruz ister istemez. ama sonucu memnun edici olmayınca hayal kırıklığı oluyor... ücret kısmına gelirsek şu an orası 8000 tl'ye ekiyor. ben orayı 5 senedir takip ediyorum. çok önceleri resim atarak değerlendirme istemiştim hatta... fakat iş askerlik ve dökülmenin devam etmesi sebebiyle acele etmedim, edemedim... bu sene ekim yaptırmayı düşünüyordum. ama havaların serinlemesini bekledim. forumda da eylülde buranın fiyatları artacağı yazıları çıkmaya başladı. ben de whatsapptan randevu için yazdım. fiyat işi için eylülü bile beklememişler
ağustosta zamlamışlardı. ben de durumu anlattım. bu süreçte biraz uzun yazmayla bitmez. biraz indirim yaptırdım. biraz uzun oldu