Merhaba arkadaşlar bu forum sayesinde saç ekimi ile ilgili bir çok bilgi edindim ve takip ettiğim ekim sonuçları sonrasında life hair ankara' da saçlarımı şahin hocaya teslim etmeye karar verdim. Nitekim 19.09.2019 tarihi için randevulastık ve ekim islemi gerçekleşti. Detaylara girmeyeceğim çünkü cok sayida konu ve msj var ekim islemiyle ilgili. Sadece sunu belirteyim ben ilk başta yapılan ignelerden çok tirsiyordum ama korktuğum gibi olmadı. Her ekim merkezinde var mi bilmiyorum ama ignelerden önce basınçlı anestezi uyguluyor şahin hoca ve ignelerin acısı nereseyse hic hissedilmiyor. Ekim boyunca zaten anesteziden dolayı hic ağrı acı hissetmiyorsunuz. Hem görüş ve önerileriniz icin hem de ektirmeyi düşünenlere bir referans olması icin haftada bir fotoğraf paylasmaya çalışacağım. Şunu da belirteyim ilk 2 gün uyarılara dikkat etmeye çalıştım hic bir şişlik vs. olmadi ama 3. Gün yıkamaya giderken sakaklarimin sistigini farkettim bugunde alnimda ve kulak arkamda sislikler var. 4-5 gün sabredecez uyarilari dikkate alarak umarım 1 hafta icinde sislikler yok olur. Bunun dışında herhangi bir problemim yok.