Gönderen Konu: Aslı tarcan donör bölgeyi mahvetti  (Okunma sayısı 29933 defa)

Soulfly

• Sr. Member
Ynt: Aslı tarcan donör bölgeyi mahvetti
« Yanıtla #46 : 14 Ekim 2019, 19:52:53 »
bu kadın kimdir doktor bile değil neden araştırmadan gidersiniz şu kadına ah be kardeşim akşama kadar Araplara sarılıp poz veriyor

Eminnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 15 Ekim 2019, 15:04:38 »
110.gün sizce daha fazla adam olurmu

Eminnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 15 Ekim 2019, 15:06:10 »

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 15 Ekim 2019, 23:24:31 »
 6 ile 9 ay arası dostum sabırlı ol

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #50 : 16 Ekim 2019, 04:15:00 »
Dönor sahasında doku küsmesi olmuş gibi sabredin bu halinden daha iyi duruma gelecektir. Saçlarınızı biraz uzun tutmanız gerekebilir o da çok canınızı sıkacak kadar uzunlukta olacağını sanmam. Saç ekim yaptıran çoğu insan zaten saçlarını makine ile kısaltamıyor sizde zamanla alışırsınız. Genetinal bölgenizdeki kıllardan kimse ekim yapmaz zaten riskli bir durum. Gerek olursa göğüs kıllarından ya da varsa sakaldan boşluk olan yerlere ekim yapılıp daha güzel bir görüntü yakalanabilir. Şuan çok kötü hissediyorsanız kendinizi toppik tarzı kapatıcılar ile dönor sahasını kapatabilirsiniz. En azından psikolojik olarak sizi daha iyi hissettirecektir. Tabi bu tarz kapatıcılar gözenekleri kapatarak saçlara zarar verebilir iyileşme sürecini yavaşlatabilir. Bunun bilincinde olarak böyle bir opsiyon düşünebilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Eminnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #51 : 16 Ekim 2019, 11:10:20 »
Kasıktan ekimin ne gibi tehlikesi var, birisini buldum, daha önceden bu ekimi yapan.

Eminnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 16 Ekim 2019, 11:11:45 »
Göğüs kıllarım pek kalın değil, kasık kılları dökülmez ama göğüs kılları dökülür diye öğrendim.

Eminnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 16 Ekim 2019, 12:58:42 »
Dördüncü ay bitti beşinci aya yeni girdim, durum nasıl? 1 numara ense ve yanlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 16 Ekim 2019, 15:13:41 »
Uzat biraz 1 numara kestirirsen her zaman izler belli olur
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 16 Ekim 2019, 15:31:07 »
Kasıktan ekimin ne gibi tehlikesi var, birisini buldum, daha önceden bu ekimi yapan.

Kim varmış böyle bir ekim yapan? Genital bölgeye verilecek zarar var, sırf hatalı traş yapıldığı (kestiği sivilceden enfeksiyon kaptığı) için ölümden dönen birinin haberini dahi okumuştum hangi ekim merkezi böyle bir riski alır. Ayrıca etrafta tonlarca kel varken neden genital bölgeden ekim yapmak için uğraşsınlarki? Standart bir ekim merkezinden randevu dahi alsan en az 2 ay süre sonra tarih veriyorlar hasta sıkıntıları yok neden böyle bir işe girsinler?

Ufak bir alana ekim yapıldığında dahi 1 numara saçta alım yapılan bölge belli olur. Siz dönor alanına ekim yaptırsanız yine de 1 numara kesim yaptırdığınızda boşluklar oluşacaktır. Sevmesenizde dönor bölgesini uzatmanız lazım. Ya da saç dövmesi istemediğiniz için toppic tarzı kapatıcılar kullancaksınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Eminnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 16 Ekim 2019, 16:33:07 »
Beni neden anlamıyorsunuz, bu izden nefret ediyorum arkadaşlar.

Mert123

• Full Member
« Yanıtla #57 : 17 Ekim 2019, 02:45:45 »
Bir yerde okumuştum. “Hayat güçsüzlüğü affetmez”  güçlü kalmaya çalısın 1-2 sonra saç simulasyonu yaptırırsınız sonra siz bile anlamazsınız

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 17 Ekim 2019, 03:57:47 »
Beni neden anlamıyorsunuz, bu izden nefret ediyorum arkadaşlar.

Sizi anlamıyor değilim zaten bu nedenle yardımcı olmak için konuya ileti bırakıyorum. Gerçekçi olmak lazım, burada genital bölgeden size ekim yapılarak yaşadığınız problemden kurtulabilirsiniz gibi bir yorumda bulunamam. Öncelikle o ihtimali kafanızdan atın. Eğer psikolojik olarak zor zamanlar yaşıyorsanız psikologdan mutlaka destek alın. Saç similasyonu yaptırmak istememenizi anlarım. Ancak 1 numara saç kestimeniz bana göre şu aşamada canınızı daha çok sıkmanıza neden oluyor. Zaten 1 sene geçmeden kimse size elinizde bir verici bir dönor sahası olsa dahi ekim yaptırmayacak şuan için saçlarınızı biraz sabrederek uzun tutmanızda yarar olacağını düşünüyorum. Forumda sizin gibi dönor alanı kötü olan bir çok üyenin saçları daha sonra toparlandı. Araştırın motivasyonunuzu yükseltmenize katkı sağlar.

Eminnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 17 Ekim 2019, 07:44:28 »
Anlıyorum arkadaşlar sağolun.

Facebook Twitter Instagram