Gönderen Konu: Aslı tarcan donör bölgeyi mahvetti  (Okunma sayısı 29920 defa)

Fikret Öztürk

• Sr. Member
Ynt: Aslı tarcan donör bölgeyi mahvetti
« Yanıtla #91 : 16 Şubat 2021, 00:02:16 »
Dördüncü ay bitti beşinci aya yeni girdim, durum nasıl? 1 numara ense ve yanlar.
aslı Tarcan iyi merkezdir  grefti alan kişi iyi elaman  değilmiş sanırım   asli hanıma söylemisi gerekirdi aslı hanım sadece kanalı açmış bırakmıştır sizi masada donor alınırken yanınızda miydi

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 16 Şubat 2021, 17:38:08 »
aslı Tarcan iyi merkezdir  grefti alan kişi iyi elaman  değilmiş sanırım   asli hanıma söylemisi gerekirdi aslı hanım sadece kanalı açmış bırakmıştır sizi masada donor alınırken yanınızda miydi
Kökleri alan kişi merkeze ait olmuyormu?, merkeziin kötü olmasına mani değilmi yani?. Yani insanlar deneme tahtası gibi, eleman kendini geliştirene kadar kaç kişi daha madur olacak?.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #93 : 16 Şubat 2021, 23:35:31 »

O zaman problem yok, konu sahibi rahatlayabilir. Ben bu arkadaşın konusunu gördükçe kendi başıma gelmiş gibi her seferinde aynı psikolojiyi yaşıyorum. İsterlerse 1 milyon kişiye muazzam saç eksinler, bir kişiye bu psikolojiyi yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Başarısız sonucu bir nokta da anlarım, lakin donörü bu şekilde bırakmak başarısızlık ile adlandıralamaz.

Edit: imla
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2021, 00:36:01 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #94 : 17 Şubat 2021, 14:41:47 »
geçmiş olsun çok kötü bir alım yapmışlar

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #95 : 17 Şubat 2021, 14:44:08 »

aslı hanım araplarla poz vermeye gitmiştir

ben açıkcası bahsettınız bır başarı göremedım bu merkezden o olmuşu bu olmuşu yok durum ortada kılıf aramayalım  sizin başınıza gelirse savunursunuz aslı hanımı

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 13 Mayıs 2021, 00:59:16 »
3 ay önce aslı tarcan da 5000 greft saç ekimi yaptırdım. Donör 2 haftada iyileşir demelerine rağmen üç aydır yolunmuş tavuk gibi geziyorum,şimdide 6 ay ile 1 yıla kadar iyileşir diyorlar   psikolojim çok kötü, Allah bunlara fırsat vermesin.

Döner bölgede nasıl bi çalışma yapmışlar onu çözemedim direk dalmışlar sanki karışık bi şekilde 2 3 kişi saç kökü topladıysa kesin böyle olmuştur insanları nie üzüyolar nie mağdur ediyolar yazık gerçekten ya  ikinci seans çok sıkıntılı olcak onu bile duşünmeden saç kökü alımı olmuş arkadan bir doktor değilim ama bi beyin olarak düşününce akıllı bi insan böyle döner bölgeden saç toplamaz yazıklar olsun seni böyle yapanlara insanların hayatiyla oynuyolar çok kızdığım bişey

emin_em

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 14 Mayıs 2021, 00:57:36 »
hocam haber var mı

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 24 Mayıs 2021, 10:40:57 »
geçmiş olsun benim donör de 10 gün de 1 tane iz bile yoktu bunlar nasıl böyle yapıyor
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 24 Mayıs 2021, 10:43:51 »
yüksek hızda alım yapıyorlar işini düzgün yapan 1000 devrin üstüne çıkmaz

saç alımı yaptıkları uçlar (punc) keskinliği gitmiş ya da içlerine çapak atmış oluyor sağlıklı keskin bir uç kullanmamışlar

saç alımı yaparken ara da kırık greftler punc içinden girip üst tarafına dolar onları ara ara  durup temizlemeli

homojen alım sağlayamamışlar
Global Moderator

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #100 : 25 Mayıs 2021, 03:10:23 »
Yazdıklarına katılıyorum hocam eğitim şart  çok mağdur var insanlar burda bilinçlenmesi lazim artık forum ziyaret etmek  doğru yerleri seçmek önemli bu merkezin greft alım videosu gördüm aynı yerden toplu toplu saç kökü alıyolar izlerken kötü oldum.

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #101 : 25 Mayıs 2021, 10:13:23 »
acele yapmislardir, sac ekimi detay isi, yoksa 5000-6000 grefti acele alir koyarsin biter

ahmeddd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 20 Ağustos 2021, 23:07:05 »
düzeldi mi
  • Ekim Tarihi: 26.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi kayseri
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi prp ve vitamin

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 06 Nisan 2022, 01:46:54 »
Asli tarcan mağdurları diye insta sayfası var artık nasıl bir merkez kestirebilirsiniz.... :)
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 10 Nisan 2022, 06:16:58 »
Boyle bir sitede asli tarcani savunanlar cikmiyormu buda ayri bir problem.asli tarcan kimsir arkadaslar.arablarin tongaya dusuren bir ekimci kinaya gider gibi hazirlanip arablarla bol bol reklam resmi cektiren disten de anlayan gogus kucultmeden dudak kucukltmeden de anlayan herseyden anlayan biri.yani birde ekim garanti belgesi vermesi ayri bir komedi turkiyenin en iyi ekimcileri bile garanti veremez mumkun degil zaten vermiyorlarda.asli tarcanda sorun cikan ekimlere yok sıgara ictin yok iyi korumadin ekimi diye bahaneler uretiyor.yani asli tarcan benim gozumde ekimci degildir.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram