Gönderen Konu: Aslı tarcan donör bölgeyi mahvetti  (Okunma sayısı 29919 defa)

Goksad06

• Yeni üye
  • *
Ynt: Aslı tarcan donör bölgeyi mahvetti
« Yanıtla #75 : 20 Mart 2020, 18:18:43 »
Kim varmış böyle bir ekim yapan? Genital bölgeye verilecek zarar var, sırf hatalı traş yapıldığı (kestiği sivilceden enfeksiyon kaptığı) için ölümden dönen birinin haberini dahi okumuştum hangi ekim merkezi böyle bir riski alır. Ayrıca etrafta tonlarca kel varken neden genital bölgeden ekim yapmak için uğraşsınlarki? Standart bir ekim merkezinden randevu dahi alsan en az 2 ay süre sonra tarih veriyorlar hasta sıkıntıları yok neden böyle bir işe girsinler?

Ufak bir alana ekim yapıldığında dahi 1 numara saçta alım yapılan bölge belli olur. Siz dönor alanına ekim yaptırsanız yine de 1 numara kesim yaptırdığınızda boşluklar oluşacaktır. Sevmesenizde dönor bölgesini uzatmanız lazım. Ya da saç dövmesi istemediğiniz için toppic tarzı kapatıcılar kullancaksınız.
Bizzat Liv teklif etmişti banada 2. Seans yaparsak kaşıktan alırız diye. Lakin diğer tehlikeleri bilmem ama hpv gibi genital hastalıklar varsa bölge mahvolur.

Goksad06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #76 : 20 Mart 2020, 18:22:26 »
Dördüncü ay bitti beşinci aya yeni girdim, durum nasıl? 1 numara ense ve yanlar.

Bak Liv hospital de ektirdim bende 2 sene olacak kaldı böyle. Ektikleri saçında yarısı çıkmadı yarısı da dik dik üzüyor. Mahkemeye verip donor bölgenede Ekim yaptiracaksin. Başka çare yok emin ol 1 yildir yaşıyorum aynı izdirabi

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 22 Mart 2020, 02:48:25 »
Eminn öncelikle geçmiş olsun, ekim yapılan bölgeden memnunmusun yoksa sorun donör bölgedemi sadece.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 18 Nisan 2020, 04:37:02 »
 Buda imza atmaya baslamis...
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2020, 12:58:46 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 19 Nisan 2020, 12:59:59 »
Bak Liv hospital de ektirdim bende 2 sene olacak kaldı böyle. Ektikleri saçında yarısı çıkmadı yarısı da dik dik üzüyor. Mahkemeye verip donor bölgenede Ekim yaptiracaksin. Başka çare yok emin ol 1 yildir yaşıyorum aynı izdirabi

forumda bir arkadasın donörünü hakan doğanay düzeltmiş harika yapmıştı o konuyu bulursanız bir araştırın
Global Moderator

fenerist

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 12 Mayıs 2020, 06:41:17 »
Kardeşim nasıl oldu dönör alan Ben dede aynı sorun var 50. Gün deyim ektirdiğime pişman oldum Allah belalarını versin

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 29 Mayıs 2020, 00:34:26 »
Bu donoru gorup hala bunlara gidenler varmi... Bende meshur bi ambulans soforune ektirdim  hergun sovuyorumdaaa... Donor canavari... Senin ekimcide donor canavariymis:)

zalimmemo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 29 Mayıs 2020, 18:16:31 »
büyük geçmiş olsun canını bu kadar sıkma şu an durumun nasıl merak ettim doğrusu

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #83 : 04 Temmuz 2020, 00:39:00 »
dostum bence öncelikle alım yapılan yerlere minoksidil sür bu bir miktar fayda eder ama senin donore ekim yapmak gerekir, iyi bir ekimci bul ektir diyorum

korkuları olan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #84 : 05 Eylül 2020, 23:09:01 »
Anlıyorum arkadaşlar sağolun.

Emin son durum nedir?

Yolverin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 08 Eylül 2020, 23:18:51 »
Son durumunuzu çok merak ettim?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #86 : 02 Ekim 2020, 01:10:09 »
Son durum   nedir

saçekimikullanıcı

• Full Member
« Yanıtla #87 : 11 Ekim 2020, 15:58:17 »
Son durumu ben de merak ediyorum, arkadaşın yaşı  çok gençti, inşallah donör toparlamıştır.
  • Ekim Tarihi: 19-20 Eylül 2024
  • Ekim Merkezi ismi ASMED-DR.KORAY ERDOĞAN
  • Greft Miktarı 5112
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko
Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko

Çapanzade

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #88 : 25 Ocak 2021, 01:56:34 »
Hayır benim anlamadığım bir Allah'ın kulu da bu kafa normal dememiş. Yahu dünyanın 1. numaralı ekim yerine de gitseydi dönor alanı yine böyle olurdu. Saç ektiren herkes çok iyi bilirki ense kısmı kısa tutulmaz. Tutulursa ekim için saç alındığı belli olur. Hadi bana 1 numara kesilmiş ve hiç belli olmayan sadece bir tane ense gösterin.
  • Ekim Tarihi: 16.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 28 Ocak 2021, 08:09:26 »
Hayır benim anlamadığım bir Allah'ın kulu da bu kafa normal dememiş. Yahu dünyanın 1. numaralı ekim yerine de gitseydi dönor alanı yine böyle olurdu. Saç ektiren herkes çok iyi bilirki ense kısmı kısa tutulmaz. Tutulursa ekim için saç alındığı belli olur. Hadi bana 1 numara kesilmiş ve hiç belli olmayan sadece bir tane ense gösterin.

Bu saç daki kısalık 1 numara degil ve bu kısalıkta bu görüntü normal değil
Forumda bana gösterin demişsin buna gerek yok bakman yeterli olacaktır bu donör hasar almış az da olsa belli olması ayrı bir durum rahatsızlık derecesinde olması ayrı bir durum.
Alım profesyonel bir alım değil  kısaca homojen alım değil plansız bilinçsiz yapılmış saç alımı
Yani operasyon esnasında dans etmek yada sürekli araplarla poz vermek yerine bu işi bilinçli ve kaliteli yapmaya önem vermek öğrenmek geliştirmek daha önemli görüldüğü üzere.

Kısaca paylaşım yapan kişi bu durumda haklı
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 08:23:12 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram