Saç Ekimi Sonuçları
5 ay için fena değil ama sanırım özellikle sağ şakak biraz geriden geliyor zamanla dolar diye tahmin ediyorum ,benim anlamadığım ekimden önce saçların açık renkli iken şu anda koyuya dönmüş resimlermi yanıltıyor?
Proscari bıraktıktan sonra saçlarda gerileme hissettin mi papito
Proscarı bıraktıktan sonra 1-1.5 yıl sonra yavaş yavaş saçlar eski halini aldı geriledi. Devamlı kullanman lazım bırakınca malesef eski haline dönmeye başlıyor.
1,5 yıl sürdüyse baya iyi bir süre
benimde sizin gibi asimetrik dökülme mevcut idi. sağ ve sol çıkışlar nasıl gidiyor ? eşit mi yoksa biri diğerine göre daha mı ilerde
Ben bu ekimdeki planlamayı beğenmedim. Gidici olduğu belli olan bölgeleri çok seyrek ekilmiş. Dökülme devam ediyor ve saçları gittiğinde yanlış bir görüntü çıkacağını tahmin ediyorum
Bence yanlış düşünüyorsunuz önlerde dhiyle sık bir ekim olmaz önler slit olmak zorunda ama dhinin olan saçlara zararı nedir onu bilmiyorum
bence önler dhı arkalar slit olsaydı daha iyi olurdu burda bir mantık hatası var amaç olan saça zarar vermemekse dhı daha fazla veriyor .dhı kendi saçına zarar vermiyor bilgisi eski bir söylenti ve yanlış bilgi.slit düzgün kullanılırsa ve az delik açılırsa olan saça hatta daha iyi geliyor kanlanmayı arttırıyor.dhı de en iyi sonucu ön çizgide veriyor bu durumda bu avantajdanda mahrum olmuşsunuz.