Serkan hoca gerçekten işin para falan kısmını aşmış bunu gözümle gören kulağımla duyan biri olarak söylüyorum tahmin ettiğimin çok ötesinde boyuta getirmiş doku işini. kolpacinoda diyor ya, "emeğe saygı kanka"
He bunu neden yazdım burada çünkü bu ekimlere revizyon yapmak onun zaten görevi gibi gelebilir ama adam günde 50 kişiye ekim yapıyor bunların da %90ı yabancı hasta. Bu sonucu merak bile etmeyebilir açıkcası ülkemizde ne işler yapılıyor gördüğü anda senin derdinle dertlenmesi, sonucu her zaman mükemmel istemesi falan bence harika iş Türkiye'de alışmadığımız olaylar bunlar. Adam zaten lagaluga öyle mi böyle mi ilaç kullandın mı, bakımı iyi yaptın mı sen spor yapıyor musun yaşın kaçtı dön bakıyım senin donör zayıf mı vs boş muhabbete girmiyor bile bence de işin başındaki doktor için bunlar çok gereksiz şeyler ben buraya saçım,sakalımda olan sorun için gelmişim ben tıbbi araştırmalar yapmak zorunda falan değilim aslında Türkiye'de kafamızı patates tarlasına çevirirler ortada kalırız diye araştırıyoruz. Hoca bakıyor bu saç mükemmel durumda değil ücretsiz mükemmel hale getirelim bu kadar basit mantıkla çalışıyor ilk ekimde dese ki operasyon liderine 7bin greft al ek buna tabiki sonuç mükemmele daha yaklaşır ama sonuçta dönorden 7bin tane kök eksilecek bu en çok saçı olan insanda bile patates tarlasına yakın bir dönor bölgeye sebep olur sonra anca uzatıp kısa kesmeyip saklamaya çalışırsın. Hoca dese ki son kontrolde saçların zayıfmış zaten genetik dökülme var olanlardan gitmiş falan istersen 2 yıl sonra falan gel bir ekim daha planlarız şuan erken nihai sonucu görelim vs diyebilir hepimiz biliyoruz bunu.