Saç Ekimi Sonuçları
Sürecin gayet iyi gidiyor bence. Benim de 46. Gün bugün. Aynı yerde ekim yapmışız. İnşallah daha iyi olacak.
Evet proscar ve priorin kullanıyorum
Bu şekilde devam edersen sonucun iyi olaağını düşünüyorum..nerdeyse forumda takip ettiklerim arasında bi tek sen finasteride devam ediyorsun kimisi 1ay kullanıyor bırakıyor kimisi klinikte anlattılar ama hiç kullanmıcam diyor bilgi yok fikir var güzel bir sonuç istiyorsan saç ekiminde finasterid şart çünkü dht ekilenleride etkiliyor kökte birikiyor zamanla uzama evresi kısaltıyor kan akımını azaltıyor bu bölgeye..kabak çekirdeği yerim ceviz yerim deyip müthiş sonuç bekleyenler var..en iyisini sen yapıyorsun devam..
Gecenlerde alman tv sine finansterid ile bir program vardi..kullanan bir adam cikti..adam resmen komple erkekligini kaybetmis..1 yildir kullanmayi biraktidigi halde artik ereksiyon olamiyor..boyle bir risiko varken yuzde bir bile olsa almaya degermi bu riski bilmiyorum.korkmakta hakliyiz bence
Valla ben öyle bir problem yaşamadım.Genelde bu tip haberler de pek doğru olmaz kaynak var mı?
You tubede kanalin goruntuleri var
Sen kullanıyormusun eğer kullanmıyorsan insanları yanlış yönlendirme
127. Gün fotoğraflarıÇıkış var ama çok seyrek daha.Genelde 4 aydan sonra yoğun çıkış oluyor diyorlar. İnşallah dedikleri gibidir.Bekleyeceğiz 2 3 ay daha artık.Günde bir priorin ve 5/1 1 mg proscara devam.
Priorin i tablet seklindemi aliyorsun