Gönderen Konu: EMEL BAYAR SAÇ EKİM MERKEZİ KADIN SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 7837 defa)

Womanhtransplant

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMEL BAYAR SAÇ EKİM MERKEZİ KADIN SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #46 : 10 Haziran 2020, 10:49:43 »
Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum fotoğraflarda da farkedeceksiniz ki ekilen saçlar diğer saçlarla asla uyum sağlamıyor hem kalınlık olarak hem yön olarak neredeyse 265 gün oldu artık bir form kazanması gerekmez miydi?
Merkez o kadar alakasız ki karşınızda bilinçli bir muhattap bulmak imkansız sorularınıza aldığınız cevap e sonuçta bu saç ekimi kendi saçınız gibi durmaz cevabı oldu. Keşke hiç yaptırmasaydım boyutuna geldim sürecin bu kadar yıpratıcı ve sonucun bu kadar kötü olacağını bilemiyor insan. Aranızda bu durumu yaşayan birisi varsa bilgilendirebilir mi? Çözüm olarak ne yapabilirim

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 10 Haziran 2020, 10:53:41 »
Hayırlı olsun harfendi ekiminiz ön çizgiden memnunmusunuz  ?

Womanhtransplant

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 10 Haziran 2020, 10:58:14 »
Hayırlı olsun harfendi ekiminiz ön çizgiden memnunmusunuz  ?
bu görüntüden memnun olmam mümkün değil

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 10 Haziran 2020, 11:03:31 »
Kötü bir ön çizgi olmuş gibi duruyor.

Ensedeki saçlar kendi saçlarınıza göre daha kalındır ama bunu dengellemek için ön çizgiye yan bölgelerden  ekim yapılır size gelişi güzel plansız bir ekim yapılmış kısaca her şey ekilen saçların çıkması değil doğallıkta önemli ekim yaptıran bir kadın olunca bu na daha fazla dikkat edilmeliydi.

Merkezin size karşı ilgisiz olması kötü bir durum süreç nedir acaba ?

hairdude

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 10 Haziran 2020, 11:03:39 »
Her şey beklentiyle alakali fakat bence sonucunuz gayet güzel, kendi saciniz gibi olmasi zaten cok zor

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 10 Haziran 2020, 11:04:56 »
Merkezin size karşı ilgisiz davranması kötü bir durum ön çizgi de hiç estetik değil. Bu merkeze ektirecek arkadaşlar bu konuyu dikkate alacaktır.

Womanhtransplant

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 10 Haziran 2020, 11:06:17 »
Peki bu durumu yaşayan birisi  çözümleyebilen bi işlem olabilir mi ne yapabilirim bununla ilgili

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 10 Haziran 2020, 11:07:04 »
Süreç nedir ? Ve biraz uzaktan tam ön çizginizi gösterecek bir foto eklemeniz mümkün mü tamamı görünmüyor çünkü parça parça eklemişsiniz.
Global Moderator

Womanhtransplant

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 10 Haziran 2020, 11:10:49 »
264 gün oldu tam olarak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 10 Haziran 2020, 11:18:35 »
264 gün oldu tam olarak

15 aya kadar saçlar yumuşar biraz daha form alır ama donör saçları kendi saçlarınıza göre daha kalın olur ön çizginiz pek estetik değil daha iyi bir çizgi olsaydı ve saçlarınızın yönleri kendi saçlarınıza uyumlu olsaydı şikayetiniz olmazdı doğallık olarak problem yaşıyorsunuz.  Ön çizgi sizce çok ileri oldumu?
Global Moderator

Malatya55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 10 Haziran 2020, 11:26:18 »
Şahsi görüşüm bence saçları tamamen kesip öyle Ekim yaptirmaliydiniz böylelikle uyum sağlardi diye düşünüyorum

Womanhtransplant

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 10 Haziran 2020, 11:28:00 »
Çok fazla ileride değil aslında ama belki biraz daha geriden olabilirdi doğallık konusunda gerçekten çok kötü hissediyorum forumda takip ettiğim bir çok kişi var doğallığı yakalayan çok az kişi mevcut. Böyle bir sonuç alacağımı bilseydim yaptırmazdım kesinlikle. Bu merkezi düşünen varsa acilen elesin

Womanhtransplant

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 10 Haziran 2020, 11:29:59 »
Şahsi görüşüm bence saçları tamamen kesip öyle Ekim yaptirmaliydiniz böylelikle uyum sağlardi diye düşünüyorum
hayatıma devam edebilmem için bu maalesef mümkün değil erkekler için daha kolay elbette ama ben yapamazdım

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #59 : 10 Haziran 2020, 11:47:16 »
Öncelikle ekilen saçların tamamı çıkmış görünüyor, ekim başarılı ama merkezin hatası bence ön çizgide zik zak olayını tam oluşturamamış olması, bazı merkezler ön çizgiyi doğal olması açısından zikzak ekim yapıyor ama bunların çoğu da kadınlara ekim yapmıyor galiba bi erkek gözüyle söylüyorum bence moralinizi bozacak kadar kötü bir görüntü yok.. Yapmanız gereken çok basit..

Sadece, belirlenen çizginin önündeki saçlar yani, çizgiyle alakasız olan 3-5 tel olan saçlar resimde zaten farkediliyor ve doğallığı bozuyor, bunları bi şekilde alın yada aldırın, ve saçlarınızıda geriye doğru ön çizgiyi kasacak şekilde bağlamayın.. ???

Veya daha rahat hafif dağınık, öne doğru doğal bi görüntü oluşturacak bir stil belirleyebilirsiniz, bi kuaför hallader bu işi ve bu şekilde çok doğal bi görüntü oluşur diye düşünüyorum.. Ekiminiz hayırlı olsun.. :)

Reimlere benzer şekilde modeller bence sizi mutlu eder.. :)
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2020, 12:33:55 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram