Gönderen Konu: Life Hair Şahin ÇELİK ve Ekibi 4361 greft 19.09.2019  (Okunma sayısı 65590 defa)

Burkinho

• Hero Member
Ynt: Life Hair Şahin ÇELİK ve Ekibi 4361 greft 19.09.2019
« Yanıtla #120 : 27 Aralık 2019, 08:23:26 »
B12 eksikliği yoksa saç için alınıyorsa ki saç için B12 takviyesinin faydası kanıtlanmış değil (bende kullanıyorum ama her gün değil) günlük alınması gereksiz ve zararlı olacağını (vücut için) düşünüyorum. D vitami eksikliği yoksa saç için alınıyorsa alınmasının gereksiz, eğer eksikliği varsa 45 günün az olacağını düşünüyorum. Ben hafta da 2 kez kullanıyorum, faydasının olduğuna inanıyorum. Xpecia, finasterid kullanımı gerçekten gereksiz bana göre finasterid ve kaliteli bir biotin markasının beraber kombinasyonu çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum. En azından bu kadar yüksek dht baskılanacaksa dutasterid seçeneği de var. L arginine gerçekten güzel bir vitamin ben 40 50 gün denedim finasterid kullanmaya başladığımda mutlaka beraber kullanacağım. Dediğim gibi güzel olur bu saç takviyeleri de doğru kullanmak da önemli.

B12 ve d vitamini yıllar boyu eksik benim, b12'yi 2 3 günde 1 alıyorum(eksikse saça zararı varmış) , d vitamini içinde 1 ampulün 1 ay etkili olduğunu söylemişti işyeri hekimimiz o yüzden 1 ay bekliyorum. Xpecia elimde vardı boşa gitmesin diye devam ettim ama biotin mi larginine mi diye düşündüğümde larginine ağır bastı.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #121 : 27 Aralık 2019, 10:09:42 »
Hintell in bir lafı var “sizi sopayla dövecegim “diye  😜😜 daha süreciniz yeni başlıyor . Karamsar olmayın

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #122 : 27 Aralık 2019, 11:30:56 »
B12 ve d vitamini yıllar boyu eksik benim, b12'yi 2 3 günde 1 alıyorum(eksikse saça zararı varmış) , d vitamini içinde 1 ampulün 1 ay etkili olduğunu söylemişti işyeri hekimimiz o yüzden 1 ay bekliyorum. Xpecia elimde vardı boşa gitmesin diye devam ettim ama biotin mi larginine mi diye düşündüğümde larginine ağır bastı.

Biotin farklı l arginine farklı takviyeler :). D vitamini ampül olarak alıyorsanız tamam ben kapsül olarak kullanıyorsunuz sandım. Aslında hemen hemen aynı takviyeleri kullanıyoruz ben yalnızca Xpecia yerine Priorin almayı düşünüyorum tabi bir süre takviye kullanmayı bıraktım bu aralar diğer alacağım takviyelerin etki alanını merak ettiğim için :). Listem de Pertectil Vitamin, Priorin ve Pycnolgenol var. Xpecia dediğim gibi finasterid ile beraber gereksiz iyi bir biotin alıp kullanmanızın daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Konuyu takipteyim :)...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 27 Aralık 2019, 13:06:41 »
Biotin farklı l arginine farklı takviyeler :). D vitamini ampül olarak alıyorsanız tamam ben kapsül olarak kullanıyorsunuz sandım. Aslında hemen hemen aynı takviyeleri kullanıyoruz ben yalnızca Xpecia yerine Priorin almayı düşünüyorum tabi bir süre takviye kullanmayı bıraktım bu aralar diğer alacağım takviyelerin etki alanını merak ettiğim için :). Listem de Pertectil Vitamin, Priorin ve Pycnolgenol var. Xpecia dediğim gibi finasterid ile beraber gereksiz iyi bir biotin alıp kullanmanızın daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Konuyu takipteyim :)...

pertectil vitamin ve pycnolgenol ilk defa duyuyorum bununla ilgili arama yapıncada ilgili bir konuya rastlamadım .neden özellikle bunlar bilgi verebilirmisin dostum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #124 : 27 Aralık 2019, 16:09:27 »
pertectil vitamin ve pycnolgenol ilk defa duyuyorum bununla ilgili arama yapıncada ilgili bir konuya rastlamadım .neden özellikle bunlar bilgi verebilirmisin dostum.

Pycnolgenol forum admini sayesinde geçtiğimiz aylarda öğrendim bende aldığım takviyelere karşı destek takviye olarak mantıklı geldi bana. Saç için değil kullandığım takviyeler için almayı planlıyorum. Perfectil Vitamini 2 yıldır biliyorum son zamanlarda aldığım takviyeler çok fazla sivilce tarzı problemler oluşturdu bende. Açıkcası bu durum bazen can sıkıcı olmaya başladı. Bu yüzden Priorin ya da Perfectil tarzı takviyeleri kullanmayı uzun zamandır düşünüyorum. İşin garip tarafı forumda son dönemlerde bu takviyeleri insanlara doktorların önermesi dikkatimi çekti. Özellikle Proiorin kullanımı artmaya başladı forumda, bende kullanıcı deneyimlerini mutlaka öğrenerek kullanmayı hedefliyorum.

---------------------

Bu arada arkadaşlar ciddiye alıp araştırmadan bu tarz ürünleri kullanmayın derim. Priorin ve Perfectil bayanların kullandığı takviyeler, henüz kullanmadığım halde genetik saç dökülmesinde tek başına derdinize deva olmayacak takviyeler. Çok fazla yükselmeyin derim bu tarz ürünlere, destek ürünlerdir bunlar bunun bilincinde olun mutlaka.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 27 Aralık 2019, 17:10:13 »
Pycnolgenol forum admini sayesinde geçtiğimiz aylarda öğrendim bende aldığım takviyelere karşı destek takviye olarak mantıklı geldi bana. Saç için değil kullandığım takviyeler için almayı planlıyorum. Perfectil Vitamini 2 yıldır biliyorum son zamanlarda aldığım takviyeler çok fazla sivilce tarzı problemler oluşturdu bende. Açıkcası bu durum bazen can sıkıcı olmaya başladı. Bu yüzden Priorin ya da Perfectil tarzı takviyeleri kullanmayı uzun zamandır düşünüyorum. İşin garip tarafı forumda son dönemlerde bu takviyeleri insanlara doktorların önermesi dikkatimi çekti. Özellikle Proiorin kullanımı artmaya başladı forumda, bende kullanıcı deneyimlerini mutlaka öğrenerek kullanmayı hedefliyorum.

---------------------

Bu arada arkadaşlar ciddiye alıp araştırmadan bu tarz ürünleri kullanmayın derim. Priorin ve Perfectil bayanların kullandığı takviyeler, henüz kullanmadığım halde genetik saç dökülmesinde tek başına derdinize deva olmayacak takviyeler. Çok fazla yükselmeyin derim bu tarz ürünlere, destek ürünlerdir bunlar bunun bilincinde olun mutlaka.

Bilgilendirme için çok teşekkürler.  Bu forum için deneyimlerin, fikir ve tavsiyelerin çok değerli.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 27 Aralık 2019, 17:15:39 »

---------------------

Ana sorunu ortadan kaldırmadan + ürünlerin pek bir faydası olmuyor tek başına kesinlikle çok doğru söyledin.

Dht kısaca genetik dökülmesi olan bizler saçları besleyen kılcal damarların tıkanması ile saçlarımızı kaybederiz bu mantık üzerinden bakarsak olaya

Tıkalı kılcal damarlar içilen vitaminleri saça ulaştıramaz çünkü zaten saçlarımız kanla beslenemediği için ölüyor.

Kalbe giden damarlar tıkanırsa ölürüz. Saçı besleyen kılcal damarlar tıkanırsada saçlarımız ölür bu kadar basit.

Pycnolgenol de bu arada damarların esnemesine genişlemesine kan akışı sağlamasına Tüm vucuda faydası olam bir ürün ama pahalı.

İçeriğini araştırıp doğal besin olan yiyeceklerde tercih edilebilir.

Bu arada sunuda belirtmek istiyorum onizuka eikich dostumuz gerçekten saç ve tedavi konusunda çok donanımlı kullancağınız ürünleri ona danışın sizi en doğru şekilde yönlendiricektir deneyimleri ve araştırmaları ve yazdıkları her zaman forum için değerli. İyi takip edin derin.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 17:23:37 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

keanux

• Sr. Member
« Yanıtla #127 : 28 Aralık 2019, 00:20:50 »
Arkadaşlar çok moralim bozuk. Saç ekimimden çok memnundum fakat artık bütün sürecin tamamlandığını düşünüyorum. Daha erken diyeceksiniz ama hissediyorum, eskiden saçlarım elime batardı hiç batmıyor artık. Saçımda batma olmadan nasıl çıkış olacak ki ? Ne yapmam lazım
dostum canını sıkma süreç daha çok erken olmadı revizyon yapar Şahin hoca kirmaz süreç olumsuz sonuçlanırsa seyrekleri de ekririr ikinci ekimi bedavaya getirirsin :)

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 29 Aralık 2019, 20:36:38 »
güncel foto var mı?
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 29 Aralık 2019, 21:26:07 »

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 29 Aralık 2019, 21:31:38 »
Bu da beyaz ışık altında

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 29 Aralık 2019, 21:34:42 »
dostum canını sıkma süreç daha çok erken olmadı revizyon yapar Şahin hoca kirmaz süreç olumsuz sonuçlanırsa seyrekleri de ekririr ikinci ekimi bedavaya getirirsin :)

Ektireli bir kere aramadılar ya da msj atmadılar, belki tanımazlar bile beni, insan sorar başına bişey geldi mi nasıl süreç diye 🤔 Sağlık olsun, yine de seviyoruz tüm ekibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 30 Aralık 2019, 09:50:34 »
100 gün için sürecin gayet güzel duruyor kararma var baya
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 30 Aralık 2019, 10:36:20 »
Ektireli bir kere aramadılar ya da msj atmadılar, belki tanımazlar bile beni, insan sorar başına bişey geldi mi nasıl süreç diye 🤔 Sağlık olsun, yine de seviyoruz tüm ekibi
Günde 2 hastaya ekim yapıyolar, yılda nerden baksan 700 hasta eder. Hepsini tek tek aramaya kalkarlarsa saç ekemezler. :) Ama sen aklına takılan bir şey oldu mu sor wp'dan Şahin beye. Ya da sürecin hakkında fikir almak için foto paylaş. Sıkıntı olmaz yani, ilgilenir.

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 30 Aralık 2019, 11:38:56 »
1.ay benimle irtibata geçtiler saolsunlar buradakı paylasımımı görmüşter yıkama konusunda hata yaptıgımı bılgılendırıp nasıl yıkamam gerektıgını vs soyledıler yanı buradan takıp edıyor zaten senı benı varsa bı sıkıntı uyarıyor o yuzden takıp etmedııgnı düşünmemen için söylüyorum

Facebook Twitter Instagram