Pycnolgenol forum admini sayesinde geçtiğimiz aylarda öğrendim bende aldığım takviyelere karşı destek takviye olarak mantıklı geldi bana. Saç için değil kullandığım takviyeler için almayı planlıyorum. Perfectil Vitamini 2 yıldır biliyorum son zamanlarda aldığım takviyeler çok fazla sivilce tarzı problemler oluşturdu bende. Açıkcası bu durum bazen can sıkıcı olmaya başladı. Bu yüzden Priorin ya da Perfectil tarzı takviyeleri kullanmayı uzun zamandır düşünüyorum. İşin garip tarafı forumda son dönemlerde bu takviyeleri insanlara doktorların önermesi dikkatimi çekti. Özellikle Proiorin kullanımı artmaya başladı forumda, bende kullanıcı deneyimlerini mutlaka öğrenerek kullanmayı hedefliyorum.
---------------------
Bu arada arkadaşlar ciddiye alıp araştırmadan bu tarz ürünleri kullanmayın derim. Priorin ve Perfectil bayanların kullandığı takviyeler, henüz kullanmadığım halde genetik saç dökülmesinde tek başına derdinize deva olmayacak takviyeler. Çok fazla yükselmeyin derim bu tarz ürünlere, destek ürünlerdir bunlar bunun bilincinde olun mutlaka.
Ana sorunu ortadan kaldırmadan + ürünlerin pek bir faydası olmuyor tek başına kesinlikle çok doğru söyledin.
Dht kısaca genetik dökülmesi olan bizler saçları besleyen kılcal damarların tıkanması ile saçlarımızı kaybederiz bu mantık üzerinden bakarsak olaya
Tıkalı kılcal damarlar içilen vitaminleri saça ulaştıramaz çünkü zaten saçlarımız kanla beslenemediği için ölüyor.
Kalbe giden damarlar tıkanırsa ölürüz. Saçı besleyen kılcal damarlar tıkanırsada saçlarımız ölür bu kadar basit.
Pycnolgenol de bu arada damarların esnemesine genişlemesine kan akışı sağlamasına Tüm vucuda faydası olam bir ürün ama pahalı.
İçeriğini araştırıp doğal besin olan yiyeceklerde tercih edilebilir.
Bu arada sunuda belirtmek istiyorum onizuka eikich dostumuz gerçekten saç ve tedavi konusunda çok donanımlı kullancağınız ürünleri ona danışın sizi en doğru şekilde yönlendiricektir deneyimleri ve araştırmaları ve yazdıkları her zaman forum için değerli. İyi takip edin derin.