Iohair in şuanda tek albenisi, uygun sayılabilecek bir fiyata manuel ekim yapıyor olmaları. Yoksa Hintell in söylediği gibi, planlama, alım, ekim, hiçbirinin asmed ile alakası yok. Bütçe meselesi tabiki. İsteyen ıohairi tercih edebilir ama asmedle kıyaslanması büyük hata olur.
Operasyon süreçleri birbirine çok benzemekte bu merkezlerin aralarındaki farkları söylersen iyi olur açıkcası? Planlama alım ve ekim için?
aynen süreçler birbirine benziyor.bildiğimiz kadarıyla asmedde sadece koray hoca kanal açıyor ve planlamayıda koray hoca yapıyor.onun dışında asistanlar ekimi ve greft alımını yapıyorlar.başka bilmediğimiz birşey varmı?
Arkadaşlar süreç prosedürü her yerde aynıdır. Doktorları ve kurumları birbirinden ayıran şey, estetik anlayışları ve kullandıkları tekniklerdir. Koray Erdoğan'daki estetik, yani planlama anlayışı ile, eski hemşiresinin anlayışı aynı olabilir mi? Iohair'de de asistanlar ekiyor, Asmed'de de asistanlar ekiyor diyorsunuz, doğru, peki hangi teknikle ekiyorlar? Iohair forceps ile, Asmed KEEP ile... KEEP dünya çapında ses getiren bir buluş. Ben Iohair'in hizmet anlayışını beğeniyorum, forumu takip ediyorlar ve gerektiğinde mail atıp detaylı bilgi veriyorlar, müşteri ilişkileri bence çok iyi. Ama bu Asmed'e rakip olabilecekleri anlamına gelmez. Diğer arkadaşın kur ile alakalı söylediği şeye %100 katılıyorum. Burada haksız bir kazanç sözkonusu bence. ne yani ülkede yarın devalüasyon olup euro 5 liraya çıksa, 5000 greftlik bir ekim 62500 tl mi olacak...Bu işin hammaddesi olan greftler zaten bizde, doktorlar mal alıp mal satmıyorlar, Bence kur bu kadar artmışken, doktorların da %20-%25 oranında indirim yapmaları gerekirdi...