Gönderen Konu: Institute of Hair-5000 graft  (Okunma sayısı 65300 defa)

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Institute of Hair-5000 graft
« Yanıtla #120 : 26 Şubat 2017, 21:29:39 »
Guzel  gorunuyor. Arkadaslar  Koray  Erdoganin  emegine  saygimiz   var. Eger  onun sac ekiminde  ozel   bir  teknigi   varsa  kendisinden  sonra  gelen  kusaklara  bildiklerini   aktarmali. Turkiyede  ve  Dunyada yeteri  kadar   sac ekimi   yapdirmak  isdeyen  milyonlarca  insan  var   ve  bu  potensiyal  surekli  artiyor.  Rakebet  olmaliki  kalitede  artsin.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 26 Şubat 2017, 21:47:32 »
ekilen bölge neden koyu duruyor topik mi var acaba?

Alım yapılırken beyaz saç Telleri net gözükmediği için genel olarak siyah teller seçilir, Ekim alanındaki siyah yoğunluğu ve alım alanında ki beyaz tel artışının sebebi Budur

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 26 Şubat 2017, 21:48:33 »

Arkadaşı ben ioh da canlı olarak da gördüm. Aslında saçları çok daha iyi. Saçları uzatsa hafiften çok çok daha iyi gözükür. Açıkçası ben de bu arkadaşı burdan ve ioh da canlı görünce ekime karar verdim. Ve ektirdim. şahsen bence ikinci ekime gerek yok ama estetik duygular kişiye özel olduğundan yorum yapmak mantıksız.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 27 Şubat 2017, 00:35:05 »
Şu reklam diyenler, moderator konuyu direk ucursun diyenler, reklam olduğunu cümle aralarındaki kelimelerden seçen dil bilimcileri de şimdi evet suan da sahalarda görmek isterim.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 27 Şubat 2017, 02:41:51 »
arkadaş baby face miş üzerine saçta ektirince 10 yaş gençleşmiş

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 27 Şubat 2017, 02:46:19 »

Alım yapılırken beyaz saç Telleri net gözükmediği için genel olarak siyah teller seçilir, Ekim alanındaki siyah yoğunluğu ve alım alanında ki beyaz tel artışının sebebi Budur
ensedeki saç kökleri diğer bölgelere nazaran beyazlaşmaya daha az kodlanmıştır

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 10 Mart 2017, 00:39:35 »
hocam gün ışığında foto koyacaktiniz ama zahmet olmazsa son kez istesek ?

sonradansirma

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 12 Mart 2017, 19:40:39 »
en kısa zamanda doğru düzgün bi ışıkta çekip koyucam arkadaşlar :)

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 12 Mart 2017, 20:51:11 »
en kısa zamanda doğru düzgün bi ışıkta çekip koyucam arkadaşlar :)

hocam atta görsünler, ben gördükten sonra senin saçlarda muhakkak gelişme olmuştur. ben o zaman da beğenmiştim.

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 12 Mart 2017, 21:04:44 »
Arkadaşın ekim sonucunu görünce kurum ile ön görüşme randevusu aldım ben arkadaşlar.Gerçekten çok ilgililer.Sıkılmadan beni sabırla dinleyip tüm sorularımı cevapladılar sağolsunlar.Şu anda tek düşüncem fiyatı biraz yüksek geldi bana.O da bütçe meselesi.
(bkz: testosteron)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 14 Mart 2017, 00:28:25 »
fiyat uygun olsa zaten çok kişi oraya gider ama işte malum.. indirim yapılıyor demişlerdi ne kadar olduğunu söyleyen yok..

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 14 Mart 2017, 09:45:30 »
fiyat uygun olsa zaten çok kişi oraya gider ama işte malum.. indirim yapılıyor demişlerdi ne kadar olduğunu söyleyen yok..

Aynen. Bu forumda her doktorun fiyatı belli. Yalnızca iohair'in net rakamı belli değil. Oranı belli olmayan bir indirim söz konusu. "Sabit fiyat, herkese tek fiyat" olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
🏇🏇

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 14 Mart 2017, 10:41:13 »
Ne kadar indirim yapıyorlar bunu öğrenmek çok zor değil detaylı birkaç fotoğraf gönderin tahmini bir greft sayısı ve ücreti size bildirirler. Sanki bu merkez hiç fiyat vermiyor gibi bir algı oluşmuş ha indirim konusu da sizin pazarlık yeteneginize kalmış artik

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 14 Mart 2017, 11:01:25 »
Ektiren kişiler ne kadar indirim aldığını manasında dedim ben. İndirim var işte diyip geçiştiriyor herkes devlet sırrı sanki:) doğal olarak aklıma şu geliyor; size bu indirimi yapariz ama aramızda kalsın size özel tarzı bir cümle kullanildi herkese ozaman.ne var yani 22 bin tl tuttu 19a anlastik vs demek zor mu? Ben seneye yazın ektirecegim için resim yollamadim.yil bitmeden yaz için anlaşma yaparim ozaman bakariz.

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 14 Mart 2017, 11:07:45 »
Ektiren kişiler ne kadar indirim aldığını manasında dedim ben. İndirim var işte diyip geçiştiriyor herkes devlet sırrı sanki:) doğal olarak aklıma şu geliyor; size bu indirimi yapariz ama aramızda kalsın size özel tarzı bir cümle kullanildi herkese ozaman.ne var yani 22 bin tl tuttu 19a anlastik vs demek zor mu? Ben seneye yazın ektirecegim için resim yollamadim.yil bitmeden yaz için anlaşma yaparim ozaman bakariz.
dostum şunu anlayamiyosun sen bana da sordun defalarca açıkladım.herkes aynı zamanda ektirmiyor ki indirim fiyat aynı olsun.ben 6 ay önce yapmışım pazarlığı bana fiyat indirim soruyosun tabiki söylemem doğru olmaz.yasadigimz ulke sartlar ortada döviz kuru sürekli oynuyor nasıl net fiyat verilebilir ki ? çok mu zor Çağla hanımı arayıp fiyat indirim sormak ? zaten bu işte ciddisen gider yüzyüze görüşür son fiyatını alırsın gereksiz tepki gosteriyorsun

Facebook Twitter Instagram