5000 greft bahsettiğiniz... ön çizgi geriden alınmış (sonradansırma kendi istemiş sordum kendisine) ..sadece güzel kapanmış saç telleri kalın üstelik beyaz saçları var ..5000 grefti 1.5 eurodan hesaplayın..neden bu kadar abartıyorsunuz anlamış değilim milleti yanlış yönlendirmeyin biraz sabır.....sonradansırma sen mutluysan senden iyisi yok..ekimin güzel evet beğendim..ama öyle vaoovv çok iyi vs değil.. düşünüyorum ilhan serdaroğlu zekeriya kul serdar gökrem hatta hakan doğanayın böyle sonuçları bir hayli fazla hatta çok daha iyi ekimleride var diğer doktorları saymadığım için kimse alınmasın uzatmayayım istedim yani normal bu ekim. daha kendini kanıtlamamış bir firma 1.5 euroya ekim yapıyor sonuç olarak..
Sero 1,5 Euro'dan hesapladın ya ekimin kalitesini.... başka diyecek lafım Yok.. Hayırlı işler.sen Ekim yaptırdınmı, yaptıracakmısın bilmiyorum ama umarım seninki daha güzel olur.
Norweçli kardeşimizin saçı güzel değil efsane zaten sitedeki en iyi sonuç ile kıyaslama yapıyorsun
kaldı ki onun özel birkaç durumu var, tepeye Ekim yapılmadı ve ekimi saçları tam Katagen evrede iken (saç ömrünü tamamlamasına az kalmış, çok zayıf teller halini aldığı donem) den yaptırdı.dikkatli bakarsan kafasında FİNASTERİDE etkisiyle tüyden saç kılı haline gelecek binlerce saç teli var idi.İlerki dönemdeki finastı terk ettikten sonra tepe bölgesindeki kayınca bakarsan anlayabilirsin belki demek iagedigimi. Sonradan sırma nin saçları EFSANE-SİTENİN EN İYİ EKİMİ DEGİL. Ama bir önceki mesajımda da yazdığım üzere (sanırım okumadan mesaj yazdın) ORTALAMANIN ÇOK ÜSTÜNDE BİR SONUC.