Saç Ekimi Sonuçları
Moderator arkadas, direk ucursun bu konuyu.Reklam oldugu 1 kilometreden belli, bir de yorum felan yapiyorsunuz, guzelmis filan die.Dostum bu Cagla Hanimin telefon numarasi yokmu, neden mail ile gorusuyoruz?
reklam olunca ne oluyo böyle bir yerin olduğunun farkına vardık yani.
Bu ekim yeri ilgili 3 tane konu var 3 unde başlık yazılımları hemen hemen ayni ilk yer ismi sonra kaç greft oldugu ( ama bunlar graft yazmış yani A ile ) ve de tarihleri. Resimler hep ekim yerinde çekilmiş çoğu. Amatörce reklam çalışması.
Alıntı yapılan: sceptic - 09 Ekim 2016, 01:03:05reklam olunca ne oluyo böyle bir yerin olduğunun farkına vardık yani.İşini iyi yapan kurum ve kuruluşlar reklama ihtiyaç duymazlar yaptıkları iş kendini belli eder.
Alıntı yapılan: Rebelmove - 09 Ekim 2016, 11:22:15Alıntı yapılan: sceptic - 09 Ekim 2016, 01:03:05reklam olunca ne oluyo böyle bir yerin olduğunun farkına vardık yani.İşini iyi yapan kurum ve kuruluşlar reklama ihtiyaç duymazlar yaptıkları iş kendini belli eder.burda hep işini iyi yapanlarımı görüyoruz. alakasız olmuş işini iyi yapıp yapmadıklarını göreceğiz.
Alıntı yapılan: sceptic - 09 Ekim 2016, 16:05:30Alıntı yapılan: Rebelmove - 09 Ekim 2016, 11:22:15Alıntı yapılan: sceptic - 09 Ekim 2016, 01:03:05reklam olunca ne oluyo böyle bir yerin olduğunun farkına vardık yani.İşini iyi yapan kurum ve kuruluşlar reklama ihtiyaç duymazlar yaptıkları iş kendini belli eder.burda hep işini iyi yapanlarımı görüyoruz. alakasız olmuş işini iyi yapıp yapmadıklarını göreceğiz.Beni yanlış anladınız sanırım. Böyle bir yerin farkına vardık demişsiniz. Çok iddaalı bir yer olsaydı zaten önceden bilirdiniz bundan söz ediyorum. Hadi ben bilmiyorum 1senedir araştırıyorum daha yeniyim tecrübeli arkadaşlarında bu kurum hakkında bir fikirlerinin olduğunu sanmıyorum. eğer bu bir reklam çalışmasıysa ki kimse kusura bakmasın bana öyle geliyor. Bu işte abes bir durum vardır. 10 günlük bir zaman diliminde 3 tane konu açılıyor. içinde 100lerce saç ekim çalışması bulunan bir forumda daha önce konuları olmaması enterasan kuruluş daha dün açılsa tamam diyicem 6 senelik bir kuruluş daha önce herhangi bir konusu bulunmadığı ve bir anda 3 konuyla birlikte harekete geçmeleri kafalarda soru işareti bırakyor açıkçası.