Gönderen Konu: Institute of Hair-5000 graft  (Okunma sayısı 65241 defa)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Institute of Hair-5000 graft
« Yanıtla #15 : 16 Eylül 2016, 21:21:27 »
Moderator arkadas, direk ucursun bu konuyu.

Reklam oldugu 1 kilometreden belli, bir de yorum felan yapiyorsunuz, guzelmis filan die.

Dostum bu Cagla Hanimin telefon numarasi yokmu, neden mail ile gorusuyoruz?

sonradansirma

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 17 Eylül 2016, 11:33:25 »
Moderator arkadas, direk ucursun bu konuyu.

Reklam oldugu 1 kilometreden belli, bir de yorum felan yapiyorsunuz, guzelmis filan die.

Dostum bu Cagla Hanimin telefon numarasi yokmu, neden mail ile gorusuyoruz?

merhaba,ben Telefon numarası vermek doğru olur mu bilemedim,internet sitelerinden numaraya ulaşabilirsiniz sanırım. Reklam yapmak gibi bir niyetim yok,zaten dediğim gibi çok fazla yazmayı da düşünmüyorum. Her ay fotoğraflarımı paylaşacağım sadece ve başka yorum yapmayacağım. Türkiye'de pek çok iyi doktor var Koray bey de dünyaca ünlü bir doktor,zaten sonuçları ortada kötülemek mümkün değil, ben yalnızca deneyimimi paylaşıyorum.
Herkesin yaptırdığı ekimden mutlu olmasını temenni ediyorum :)
İyi günler arkadaşlar

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Eylül 2016, 22:50:07 »
Kac yıllık pazarlamacıyım böyle reklam görmedim :)
Üzerinde düsünülmüs reklam bir metni oldugu cok belli. Satıraralarına, secilen kelimelere bakın dedigimi cok net anlarsınız.

bir de demez mi forumda cok aktif olma sözü veremiyorum ama 4. Ay resimlerimi paylasayım bari falan :)

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2016, 18:03:38 »
Gerçekten asmed in ekımlerıne benziyor ama kanallar ince ve sık açılmış.acıkcası sonucunu merak ediyorum

maschinehead

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2016, 18:19:06 »
bu reklam instagram sayfalarinda da bu elemanin resmi var.piyasaya bu sene girmisler haliyle is ariyorlar.google da aradiginda 2.sayfada filan cikiyorlar.meraklisina web adresleri bu http://iohair.com/

bu elemanin resminin oldugu instagram sayfalari 

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Ekim 2016, 21:25:49 »
Çok iyi yakalamışsın kardeşim bravo.

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Ekim 2016, 01:03:05 »
reklam olunca ne oluyo böyle bir yerin olduğunun farkına vardık yani.

Haytata

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Ekim 2016, 11:22:15 »

İşini iyi yapan kurum ve kuruluşlar reklama ihtiyaç duymazlar yaptıkları iş kendini belli eder.

Jr.BasicTr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Ekim 2016, 13:32:00 »
Bu ekim yeri ilgili 3 tane konu var 3 unde başlık yazılımları hemen hemen ayni ilk yer ismi sonra kaç greft oldugu ( ama bunlar graft yazmış yani A ile ) ve de tarihleri. Resimler hep ekim yerinde çekilmiş çoğu. Amatörce reklam çalışması.

by_fredy34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 09 Ekim 2016, 13:42:28 »
Bu ekim yeri ilgili 3 tane konu var 3 unde başlık yazılımları hemen hemen ayni ilk yer ismi sonra kaç greft oldugu ( ama bunlar graft yazmış yani A ile ) ve de tarihleri. Resimler hep ekim yerinde çekilmiş çoğu. Amatörce reklam çalışması.

Greft değil graft diye yazıldığını bu merkezde öğrendim çünkü. Sizinde zekanıza hayran kaldım çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz.  Reklam diyenlerin hepsi burada reklam deyip özelden kliniğin ve benim numaramı istiyor çoğunada yardımcı oldum kliniğinde işi gücü yok hepimize konu açacak hepsine cevap yetiştirecek

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Ekim 2016, 15:27:42 »

:DD çok güzel.bir de amatörce olduğunu soylemiş arkadaş gerçekten bir profesyonel tebrik ediyoruz.güldürdü. .

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Ekim 2016, 15:42:48 »
reklam olsa bana göre saç ekimi yaptıran arkadaşlar merkez ile ilgili bol bol övgü içeren mesajlar yayınlardı. Ekibin daha önce hangi merkezden ayrılıp bu yeni klinigini actigindan telefonla görüştüğümde hiç bahsetmediler. Reklam amacı gütseler çok iyi bir sekile kullanılacak malzeme var bana göre ama öyle olduğunu düşünmüyorum. Zira daha önce ekim tecrübesi yaşamış biri olarak bana bahsedilen operasyon aşamaları çok profesyonelce geldi. Tabi burada reklam olduğunu düşünenler olabilir. Fakat kişilerin burada ekim sonucunu paylasmaları reklam dahi olsa ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar için onemli yol gösterici sonuç alınınca zaten reklam olup olmadigina kanaat getirirsin. Ki simdi hem youtube ve başka internet sitelerinde klinikler sayfa sayfa sonuç paylaşıyor ne diyelim simdi gidin ulen bunlar reklam mı diyelim. Kimseyi savunmuyorum burada bence gelişmeleri ve sonuçu adım adım görüp öyle yargılamak daha doğru bir yaklaşım olur. Nitekim övgü ile söz edilen doktorların kliniklerin her ekimi mi başarılı bunu da göz ardı etmeden yorum yapmak sağlıklı olur. Zaten hangi doktor hangi klinik ile ilgili bütün yorumlar toptan değerlendirmeye alınsa kimse ekim yaptırmaz. Yine söylüyorum peşin hükümlü olmadan gelişmeleri ve sonucu görüp bu minvalde yorum yapılsa daha sağlıklı olur.

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Ekim 2016, 16:05:30 »

İşini iyi yapan kurum ve kuruluşlar reklama ihtiyaç duymazlar yaptıkları iş kendini belli eder.
burda hep işini iyi yapanlarımı görüyoruz. alakasız olmuş işini iyi yapıp yapmadıklarını göreceğiz.

Haytata

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Ekim 2016, 16:52:26 »

burda hep işini iyi yapanlarımı görüyoruz. alakasız olmuş işini iyi yapıp yapmadıklarını göreceğiz.
Beni yanlış anladınız sanırım. Böyle bir yerin farkına vardık demişsiniz. Çok iddaalı bir yer olsaydı zaten önceden bilirdiniz bundan söz ediyorum. Hadi ben bilmiyorum 1senedir araştırıyorum daha yeniyim tecrübeli arkadaşlarında bu kurum hakkında bir fikirlerinin olduğunu sanmıyorum. eğer bu bir reklam çalışmasıysa ki kimse kusura bakmasın bana öyle geliyor. Bu işte abes bir durum vardır. 10 günlük bir zaman diliminde 3 tane konu açılıyor. içinde 100lerce saç ekim çalışması bulunan bir forumda daha önce konuları olmaması enterasan kuruluş daha dün açılsa tamam diyicem 6 senelik bir kuruluş daha önce herhangi bir konusu bulunmadığı ve bir anda 3 konuyla birlikte harekete geçmeleri kafalarda soru işareti bırakyor açıkçası.

by_fredy34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Ekim 2016, 16:57:23 »

Beni yanlış anladınız sanırım. Böyle bir yerin farkına vardık demişsiniz. Çok iddaalı bir yer olsaydı zaten önceden bilirdiniz bundan söz ediyorum. Hadi ben bilmiyorum 1senedir araştırıyorum daha yeniyim tecrübeli arkadaşlarında bu kurum hakkında bir fikirlerinin olduğunu sanmıyorum. eğer bu bir reklam çalışmasıysa ki kimse kusura bakmasın bana öyle geliyor. Bu işte abes bir durum vardır. 10 günlük bir zaman diliminde 3 tane konu açılıyor. içinde 100lerce saç ekim çalışması bulunan bir forumda daha önce konuları olmaması enterasan kuruluş daha dün açılsa tamam diyicem 6 senelik bir kuruluş daha önce herhangi bir konusu bulunmadığı ve bir anda 3 konuyla birlikte harekete geçmeleri kafalarda soru işareti bırakyor açıkçası.

6 yıllık bir kuruluşmu? Bu yıl kurulan bir kuruluştan bahsediyoruz. Söylediklerinden sonra konumu kapatıp kendi sonuçlarımı kendim beklerdimde kurunun yanında yaşta yansım istemiyorum. Faydalanan arkadaşlar olur belki

Facebook Twitter Instagram