Gönderen Konu: Lütfen yardım!!!!!  (Okunma sayısı 2875 defa)

ali_istanbul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Lütfen yardım!!!!!
« : 16 Eylül 2016, 03:03:33 »
Arkadaslar merhaba herkese yeni üye oldum.. Lütfen bana bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun.. 9 ay önce saç ekimi gerçekleştirdim ön saç çizgisinde hafif acılma vardı ve 1250 greft saç ekildi doner bölgeden alınan saçlarımın bir çogu ikili hatta üçlü greftler halindeydi iyi güzelde ön saç çizgisine tekli ekmesi gerekirken ikili üçlü greftler var ve seyrek ekim oldu yan şakak bölgemede biraz ekim yapıldı yandaki saclarım daha seyrek ekilenlere göre üst bölgedede kendi saçım ile ekim yapılan saç arasında boşluk mevcut özellikle tecrubeli ve bilgisi olan arkadaslar bu benim son ekimim olsun istıyorum adam akıllı yapacak sac ön cizgisine doğallık verecek tekli greftlerle doner alının içine etmeyecek bir doktor veya iyi bir estetisyen öneriniz varmı bütcem 3000 4000 tl yaklaşık tahmınıme göre 1000 1500 greftle rutusunu yapacak istanbulda bir yer arıyorum ne olur yardımcı oln bu konuda psikolojım bozuldu keşke hiç girmeseydım bu işe dedim:((

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Lütfen yardım!!!!!
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2016, 10:32:18 »
Favori kısmına ekim olmasa gayet guzel duruyo aslinda. Ön cizgi guzel hic elletmesen bile olur. Ama favori kisimlari sırıtıyo. Bence 3000 - 4000 gibi fiyatlar seni yibe husrana ugratabilir. Sacinin durumu cok iyi bence mukemmelliyetci dusun ve koray erdogana git 1000 greftle mukemmel olur.

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2016, 11:54:08 »
Yan şakaklara yeniden ekim yapılsa desem aralara sık olur kaba durur. Sökülüp dikilse desem hiç gormedim daha önce o yuzden 3000i 5000i bırak hocam (çünkü 10000e de duzelmeyebilir) Turkiyenin en iyi doktoruna (Muttalip Keser) gidip yuz yuze gorusup fikir al. Aksi takdirde sonuc yine husran olur. Aşırı pahalı da olmaz çünkü senin çok az grefte ihtiyacın var eğer ekilirse .

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Eylül 2016, 12:07:57 »
Geçmiş olsun dostum. On saç çizgisinde irrite edici bir durum bence yok. Objektif söylüyorum. Yan şakaklar için Koray Erdoğan muttalip keser Zekeriya kul hakan Doğanay gibi isimlerle görüşmeni tavsiye ederim. Bi mahsuru yoksa ekimi kime yaptırdığını paylaşır mısın? İlk bakışta bana Sibel Ulusan ı hatırlattı. Yan şakak ekimi onun tarzı
🏇🏇

ali_istanbul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2016, 00:08:01 »
Sırayla cevap vermek istiyorum..
Saçkolik:  Dostum haklısın bende mükemmelliyetçi düşünüyorum zaten fiyat vermemdeki neden belki uygun fiyata gercekten iyi bir doktor varmıdır diye.. Koray erdoganı yaklasık 1 haftadır arastırdım gördüğüm kadarıyla daha ıyılerı varmıdır bilemiyorum ama bence en iyi.. Yalnız pahalıdır diye düşünüyorum ortalama 1000 1500 greft kaça patlar acaba koray erdoğan?
Volkarizma90:Tesekkurler dostum muptalip keser istanbuldamı ben istanbuldayım çünkü.. Şakak bölgesinin arasına gögüs kolı veya bacak kılı inceleri atsak araya daha naturel bir gecıs olmazmı?
Jokey35:tesekkür ederim dostum evet önler uzayınca cok rahatsız etmiyor ama şakak kötü görünüyor.. Saydıkın doktorları duydum.hatta zekerıya beylede yuzyuze görüştüm.. Sakaklara atarsam daha kötu durabılcegını olmazsa ıgnelı epılasyon yaptırabılecegımı söyledı bana bende zaten her ıhtımalı dusunuyorum acıkcası.. Hayır  dr Sibel yapmadı Harun şsminde bır doktor yapmıştı bu işi ama Sibel ulusan yan şakakta iyiyse onunlamı konuşsam acaba çivi çiviyi söker misali:))
Arkadaslar hepımınıze tesekkur ederım bu dayanısmaya ihtıyacımız var etrafımızda kimse yok bu konularla ilgili cevaplarsanız sevinirim..

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Eylül 2016, 00:24:00 »
Muttalip Keser ankarada. Bence illa İstanbul deme sonuç iyi olacaksa Turkiyenin her yerine gidebilmelisin. Kötü ekimleri duzeltme de göğüs kıllarını kullanıp  çok iyi sonuçlar çıkaran doktorlar var dünyada ama turkiyede bilmiyorum. Dediğim gibi doktordan fikir alirsan daha sağlıklı olur

ali_istanbul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Eylül 2016, 00:31:12 »
Epilasyon nasıl olur kardesim acaba? Bir fikrin varmı şakak için

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Eylül 2016, 01:16:16 »
Zekeriya kul da önermiş bi bildiği vardır. Epilasyon merkezleriyle gõrüsüp göstermekte fayda var.

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2016, 15:49:56 »
suankı büççenle gıdecegın yerler bu sacı duzeltemez  sana tavsıyem 2 sene bekle  bırıkım yap doktor ısmı vermek ıstemıorum zaten sen bulursun arastırarak acele etme

Facebook Twitter Instagram