Merhabalar arkadaşlar,
24 yaşındayım saçım yaklaşık 2-3 senedir dökülüyordu. Düzenli olarak minoksil kullanıyordum baya bir tutuyordu. Daha sonra bırakmaya karar verdim dedim ektiririm kim uğraşacak bunla.
Genos klinikten Dr.Harun Şamiloğlu ile anlaştık ve 15 Eylülde ekim yapıldı. Biz 3000 kök diye düşünmüştük fakat 4100 kök alındı. Operasyon benin için çok ağrılı geçti çünkü lokal anesteziye sanırım bir tür bağışıklığım var 3 saat etki etmesi gereken ilaç 15dkda etkisini yitiriyordu.
Ekimden sonra baktıgımda kafaya sık güzel benim istediğim gibi oldugunu gördüm ( ben önlerin sık arkalara doğru giderek seyrekleşmesini istiyordum )
3.gün yıkamaya gittim saçı yıkadık ben evde çok sert davranırım diye korktum yıkamadım. Fakat doktor beyde zaten sert bir şekilde yıkadı burayı tam anlayamadım herkes çok narin olmalı felan demişti. Umarım bir sorun olmaz.
Kafamda bir iki yerde ufak iltihap keseleri oluştu sanırım onlar için antibiyotik aldım ekstra onları kullanacağım. Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları inceleyebilirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum.