Gönderen Konu: Genos Hair Clinic Saç Ekimi 4100 greft 15 Eylül 2019  (Okunma sayısı 5083 defa)

Sprinter

• Yeni üye
  • *
Merhabalar arkadaşlar,

24 yaşındayım saçım yaklaşık 2-3 senedir dökülüyordu. Düzenli olarak minoksil kullanıyordum baya bir tutuyordu. Daha sonra bırakmaya karar verdim dedim ektiririm kim uğraşacak bunla.

Genos klinikten Dr.Harun Şamiloğlu ile anlaştık ve 15 Eylülde ekim yapıldı. Biz 3000 kök diye düşünmüştük fakat 4100 kök alındı. Operasyon benin için çok ağrılı geçti çünkü lokal anesteziye sanırım bir tür bağışıklığım var 3 saat etki etmesi gereken ilaç 15dkda etkisini yitiriyordu.

Ekimden sonra baktıgımda kafaya sık güzel benim istediğim gibi oldugunu gördüm ( ben önlerin sık arkalara doğru giderek seyrekleşmesini istiyordum )

3.gün yıkamaya gittim saçı yıkadık ben evde çok sert davranırım diye korktum yıkamadım. Fakat doktor beyde zaten sert bir şekilde yıkadı burayı tam anlayamadım herkes çok narin olmalı felan demişti. Umarım bir sorun olmaz.

Kafamda bir iki yerde ufak iltihap keseleri oluştu sanırım onlar için antibiyotik aldım ekstra onları kullanacağım. Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Genos Hair Clinic Saç Ekimi 4100 greft 15 Eylül 2019
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2019, 14:01:06 »
fazla anestezi yediysen  biraz ödem fazla olucaktır 1 hafta şişlik bakımından
saç ekımın hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın kardeşim ön cizgin güzel duruyor ekımde standart çok geçmiş olsun
Global Moderator

Sprinter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2019, 18:45:26 »
fazla anestezi yediysen  biraz ödem fazla olucaktır 1 hafta şişlik bakımından
saç ekımın hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın kardeşim ön cizgin güzel duruyor ekımde standart çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim hocam ön çizgi benim için çok önemliydi doktor bey kırmadı sağolsun.

Fotoğrafları zaman içinde güncelleyeceğim.

Umarım tutar bekliyoruz :)

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2019, 20:36:59 »
Ekimin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Ön çizgin kafa yapına güzel uymuş

Sprinter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2019, 20:34:36 »
Ekimin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Ön çizgin kafa yapına güzel uymuş

Teşekkür ederim stresli bir dönemmiş inşallah güzel sonuçlanır. Zaman ilerledikçe fotoğrafları güncelleyeceğim.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Eylül 2019, 23:12:08 »
hayırlı olsun kardeşim sık ve düzenli bir ekime benziyor.birde ekimini kimler yaptı onunla ilgilide bilgi verirmisin .genos hair clinic saç ekimi merkezini ben şahsen ilk defa duyuyorum.

Sprinter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Eylül 2019, 16:51:38 »
hayırlı olsun kardeşim sık ve düzenli bir ekime benziyor.birde ekimini kimler yaptı onunla ilgilide bilgi verirmisin .genos hair clinic saç ekimi merkezini ben şahsen ilk defa duyuyorum.

Merhabalar hocam ekimi yapan Dr.Harun Şamiloğlu ve ekibi. Ekibindekilerin isimlerini açıkcası hatırlamıyorum. 2 tane hanımefendi vardı. Uyuşturma işini Doktor bey yaptı kök alımınıda öyle ve kanal açmayıda Doktor bey yaptı. Ekimi 3’ü birlikte yaptılar. Ekim normalde acısız geçmesi gerekiyordu fakat benden dolayı acılı geçti ( Lokal anesteziye bağışıklık durumu )

Şuana kadar memnunum ilgileniyorlarda bakalım saçlarda beklendiği gibi çıkarsa kesin tavsiye ederim diyebilirim.

Sprinter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2019, 04:52:49 »
Merhabalar meşguliyetten dolayı ekleyemedim bu ilk fotoğraf kabuklar tamamen döküldükten sonra yorumlarınızı bekliyorum.

Şuan baya dökülüyor saçlar yapışık gibi artık dik durmuyor fotoğraf çektikçe atarım.

Birde bilen bir arkaşdaşa şunu sormak isterim doktor görmeden bişey diyemem dedi

Kafamda dokunduğumda acıyan bir siyah nokta vardı cıkıktı biraz sivilce gibiydi sonra bi gün yıkadıktan sonra kurularken düştü o içinde saç yoktu ama düştüğü yerde bir bosluk kaldı net göremiyorumda sanki kanal acılmış ama saç konuşmamış gibi boşuna mı endileşeniyorum acaba?

Sprinter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 09 Ekim 2019, 04:57:17 »
İkinci fotoğraf

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2019, 07:28:20 »
Hayirli olsun hocam, umarim guzel sonuc elde edersin

Sprinter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2019, 16:04:30 »
Hayirli olsun hocam, umarim guzel sonuc elde edersin

Teşekkür ederim şu şok dökülme olayı biraz can sıkıcıymış umarım dökülenlerin hepsi çıkar.

İlk 2 hafta baya dikkat ettim yatış pozisyonuna sigara alkol içmedim 3 hafta ve ekimden 2 hafta önce. Düzenli ilaçlarımı kullanıyorum.

İnşallah güzel bir sonuç elde ederim :)

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2019, 18:37:54 »
Ön çizgi çok hoşuma gitti, çok doğal görünüyor hafif aşağı inişi,estetik. Güle güle uzatın.

H3isenberg

• Full Member
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2019, 20:16:34 »
Ekiminizi yeni gördüm ön çizgi ve sıklık çok başarılı duruyor. Umarım istediğiniz saçlarınıza kavuşursunuz....

Sprinter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 22 Ekim 2019, 21:23:55 »
Merhabalar Şok dökülme bitti nerdeyse arada 1-2 atıyor benim dökülmelerde de L ve I şeklinde dökülme oldu. L çok fazla yakaladım bunun bir önemi olduğunu düşünmüyorum görüşlerinizi beklerim.

Bir sorum olacak. Şok dökülme olan yerler sanki tamamen kel olmuş gibi mi görünmeli yani bazı yerlerde kıl böyle hafif cıkmış gibi sanki ordan kırılmış gibi bazı yerlerde hiç yok bu normal mi? Hiç olmayan yerlerde saçlar deri altında mı oluyor?

Hairforte + Biotin ( 5000 ) + Xpecia kullanıyorum. Şampuan olarak 1 aydan sonra Sawpoo'ya geçtim.

Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılar.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2019, 22:54:18 »
Önemli bir soru cevabı bende merak ediyorum doğrusu 👍

Facebook Twitter Instagram