Gönderen Konu: Doktor tavsiyesi  (Okunma sayısı 4397 defa)

Alienxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Doktor tavsiyesi
« : 04 Temmuz 2015, 23:38:51 »
Arkadaslar selamlar.  Haftalardir, aylardir sac ekimini arastiyorum. Gordugum kadariyla HLC, Koray Erdogan, Zekeriya Kul, Muhtalip Keser'in isimleri daha cok aniliyor.  Bugun Zekeriya Hoca ile gorustum. Bana 3500 greft ekilecegini soyledi. Forumlardan gordugum kadariyla bazilari Zekeriya hocadan memnun bazilari degil.  Bir de bana Tugrul Maral'i tavsiye ettiler.  Acikcasi 10 bin kiraya kadar maksimum cikabilirim.  Sizce Zekeriya hoca nasildir? Ona ekim yaptirabilir miyim? Tugrul Maral hakkinda ne dersiniz?  İstabul'da tavsiye edebileceginiz baska biri var mi? Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

koramiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doktor tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2015, 11:11:03 »
üstad 2013 den beri araştırıyorum hala kararsızım işin içinden çıkılacak gibi değil kimi süper hoca diyor kimi mahvetti beni diyor googlede hangi ismi yazarsan yaz kötü değip korkutanlar iyi diyip heveslendirenlerle dolu bu nedenle hiç kimseden fayda yok kafana kim yatıyorsa yaptır. benim aklıma bir isim yattı kesin kararlıyım ona yaptırcam sende öyle yap kafanda belirle ve yaptır şimdiden geçmiş olsun

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2015, 04:01:39 »
2013 den beri kararssızsın yaptırmadın aradan 2 sene gecmis ve en sonunda bi isme karar kıldın ona yaptırıcaksın ne ilginc adamsın paran varsa her türlü simdiye kadar yaptırırdın sen kendini geçiştirip kandırıyosun bukadar arastırmaya gerek yok türkiyedeki bu işi iyi yapan 1 elin 5 parmak sayısını gecmiyor daha nereye kadar arastırıcan daha ne bilgisi ediniceksin ekstra :D

koramiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2015, 09:09:27 »
2013 den beri kararssızsın yaptırmadın aradan 2 sene gecmis ve en sonunda bi isme karar kıldın ona yaptırıcaksın ne ilginc adamsın paran varsa her türlü simdiye kadar yaptırırdın sen kendini geçiştirip kandırıyosun bukadar arastırmaya gerek yok türkiyedeki bu işi iyi yapan 1 elin 5 parmak sayısını gecmiyor daha nereye kadar arastırıcan daha ne bilgisi ediniceksin ekstra :D
haklısın kimi zaman para yokluğu kimi zaman acaba kötü olur korkusu derken iyce bunalıma girmeden bu yaz yıllık izinde ekim yaptırcam hani demişsin ya daha ne kadar araştıracan diye kötünün iyisini bulmaya çalışıyorum diyelim ki buldum ya allah diyip bismillah çekip hayırlısı ile ektircem

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2015, 16:07:31 »
kışın yaptırırsan bu işi daha iyi olur saç ekimi yaz yapılmaması lazım terlemen ekilen kıl köklerine zarar verebilir

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2015, 23:37:48 »
kışın yaptırırsan bu işi daha iyi olur saç ekimi yaz yapılmaması lazım terlemen ekilen kıl köklerine zarar verebilir
. Yazın terlemeden ziyade güneş ışınlarından korunmak gerektigi için sonbaharda yada kışın yaptırmak daha konforlu olur. Malum ekimdem sonra özellikle 1 ay boyunca dikkat etmek grektigi için yaz aylarında ekşm yaptırmak riskli olur onçün acele etmeden imkanı varsa kişinin kış aylarında yaptırması daha uygun olur.

Facebook Twitter Instagram