Nasıl ki başaralı sonuçlarında koray hocayı tebrik ederek dünyanın sayılı saç ekimcisi olduğu söylemekte imtina etmediysek başarısız sonuçlar ve henüz süreci tamamlanmamakla birlikte umut vaad etmeyen ekimlerde de eleştiri yapılması koray hocanın başarılı bir ekimci olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca koray hocanın eleştiriye açık makul bir insan izlemini veriyor bana her ne kadar birebir tanımasam da .Birde formda son zamanlarda ASMED'in sonuçlarında başarı oranı düştü cümlesi dillendiriliyor benim düşüncem bu konuda daha önce kendi ekibinde bulunan Dilek Hocayla yıllarca birlikte saç ekim operasyonu yapmalarının verdiği tecrübe ve uyum vardı Ama şimdi Dilek Hocanın Alp hocanın ekibine geçmesi neticeside Koray hocanın yeni yardımcı asistanı ile bu geçiş sürecinde kazalar yaşadığı yönünde sanki belki yanılıyor da olabilirim. Birde yüksek talebi karşılamak adına en az iki günde yayılması gerekirken ekimin tek güne sıkıştırılması veya günlük yüksek sayıda greft ekimi standartını biraz aşağı çekiyor gibi vb nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Tabiki koray hoca durumun farkındadır markasına zarar gelmemesi için gerekli değerlendirmelerini ve tedbirlerini alıyordur. Bazı ekim sonuçlarının başarısızlıkla neticelenmesi koray hocanın başarılarını asla gölgelemez elbette her kliniğin başarısız sonuçlanmış ekimi oluyor ama başarısı tescillenmiş kliniklerde bu oran yüzde 1 veya yüzde 2 seviyelerinden öteye gitmiyor.Birde hakkını teslim etmek gerekir koray hoca ekimin başarısız sonuçlanması halinde arkasında durarak ne gerekiyorsa elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor olması onun güvenilirliğinin ve kurumsallığın en güçlü kanıtıdır zaten.
Cok haklisin. ASMED'e bu paralar bu yuzden veriliyor. Yoksa 4-5bin liraya da ekim yapan iyi hocalar var. Yuksek ucret riski minimize etmek icin veriliyor.
Dilek Hoca hala Koray Bey'e yardim ediyor diye dusunuyorum. Benim ekimimi Koray Hoca yapti sozde ama pek cok sefer Dilek Hanim da geldi, alinan graft sayisi kanal sayisini tutmadiginda fazladan kanallari Dilek Hanim acti. Bazi kontrolleri de yine kendisi yapti.
ASMED 2 ekip olusturup birbirlerinden tamamen ayirdigini pek dusunmuyorum.